HondenPage baasje saartje .

De laatste reacties in het hondenforum

saartje . heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto oostenrijk. honden foto tussen de voorjaarsbolletjes . honden foto moeder van saartje met de pups . november 2002 . honden foto ik ben gek op pensstaafjes! honden foto Even uitrusten na het zwemmen . honden foto saar als pup . honden foto Lekker zwemmen in de leeghwaterplas . honden foto nest van saar . honden foto Ravotten in de sneeuw . honden foto saartje  zomer 2009 . honden foto altijd op onderzoek uit . honden foto Wat was het genieten in de sneeuw . honden foto lekker genieten van het zonnetje. honden foto lekker een dagje varen . honden foto let the sun shine !

Verhalen van saartje . in het Dogboek

Wat ben ik blij dat mijn warme jas weer uit is !
Saar is van de week met tegenzin naar de trimster geweest .Met bibberende knietjes naar binnen , en

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Klaar voor een ritje naar de vaart , waar ik lekker ga zwemmen . Eerst met het treintje ,dan met de cabine ,en als laatste met de stoeltjeslift naar 3100 meter hoogte . Sneeuw of geen sneeuw , ik ben gek op het graven in de molshopen! Heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje. Ook met de bal vermaak ik mij prima in de sneeuw !

Clubs

saartje . is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^