HondenPage baasje yvonne45

Over yvonne45

honden foto van yvonne45 Heey Hallo

Ik ben Benji en hier 8 weken oud,inmiddels zijn mijn oortjes al gaan staan en ben ik nu 12 weken.
Mijn bazinnetje is stapel op mij,en ik op haar,we hebben ook nog 2 oude poezen van 18 en 20 jaar ,vind ik leuk om ze te pesten,vooral die dove want die hoort me toch niet blaffen hahah en dat doe ik nu ook pas sinds 2 dagen dus ff oefenen,ze doen me toch niets en anders draai ik me kontje naar ze toe lekker puh.
Ze hebben ook nog 6 konijnen buiten in een mooie villa en zijn ook regelmatig in de ren en dat vind ik natuurlijk ook erg leuk, kan ik ff keutels jatten,vind mijn bazinnetje vies maar ik niet hoor.
Zindelijk worden probeer ik wel ,maar gaat ook nog wel eens mis,buiten doe ik niks maar op de krant lukt het soms wel en word ik reikelijk beloond,met riem of tuigje wil ik ook niet lopen ,maar ja het vrouwtje doet hem toch steeds om,ik maar krabbelen maar krijg hem niet af ,toch vind ik het ook wel leuk om ff buiten te lopen ,al vind ik dat ook wel heel eng,maar ik leer snel als ik daar zin in heb,maar ben ook wel heel eigenwijs en kan ik heel zielig doen.

Krabbels aan yvonne45


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

yvonne45 heeft 12 ontvangen.

Berichten en online status
yvonne45 was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 dagen, 12 uur, 17 minuten, 32 seconden geleden

Honden Foto's

yvonne45 heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^