HondenPage baasje Cintha Swalue

De laatste reacties in het hondenforum

Cintha Swalue heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dit is onze Forrest op de uitkijk.
Hij is op vakantie in Griekenland en houdt de wacht. honden foto Queeny heeft 19 januari puppies gekregen!
Wekelijks plaats ik nieuwe foto's op mijn website op de puppie-pagina's. Ga naar  www.swalue.tk om ze te bekijken. honden foto We mochten poseren voor Imre van Eijl die deze prachtige foto heeft gemaakt voor de kalender van 2010. Ook op die van 2011 zijn weer een paar prachtige foto's van ons te vinden.
Dit is onze Queeny met haar pups Viyo en Vayla. honden foto Dit is onze Stitch. Ondanks dat Stitch een hele dikke vacht heeft vind hij het heerlijk om onder zijn kleedje te liggen in plaats van er bovenop;)

Verhalen van Cintha Swalue in het Dogboek

Cintha Swalue heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Cintha Swalue heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Cintha Swalue is nog geen lid van een club.

 

Fokker vermelding van Cintha Swalue

Wij fokken als liefhebberij op kleine schaal op een verantwoorde manier Jack Russell Terriers. De pups groeien op in de huiskamer en worden zeer goed gesocialiseerd. De ouders hebben de noodzakelijke onderzoeken ondergaan zoals: Patella Luxatie, Lensluxatie en Cataract. Wanneer we pups verwachten dan melden we dit op onze website, maar u bent natuurlijk altijd welkom voor inlichtingen.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Baci, JRT kennel van 't ' of bekijk alle Jack Russell Terrier fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^