HondenPage baasje elina

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto koji en lee-loo deze foto komt in een nieuw honden magazine. honden foto nitro en dinah-mite honden foto nitro en nichtje lee-loo blijven zitten op commando blijf!! honden foto nitro als jonge blom en tras op 12 jarige leeftijd. honden foto nitro voor een bollenveld met zijn mooie nieuwe halsband van stillwater. honden foto pupje 4 weekjes honden foto dinah-mite honden foto Dinah-mite spelen met der mini-bull nichtje lee-loo honden foto trash op t strand met tegenwind... honden foto pupje 3 week2 honden foto gentry dixielands delight.
moeder van mijn toekomstige pupje..
ze is al zwanger en is uitgerekend halverwege juli. honden foto dit is nitro hier net 2 jaar afgelopen herfst. 
nitro is een bandog 
hij mag zo heten omdat hij een kruising is tussen een american pitbull en een cane corso. honden foto soms heel soms ook ff liggen chille....
hopen dat ik weer ga gooien..! honden foto southern inferno hemi
dna profiled
zelfde stamboom als mijn pup.zie
 http://www.apbt.online-pedigrees.com/modules.php?name=Public&file=printPedigree&dog_id=342195 honden foto nitro als superman;-)
elina heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: puppies

Verhalen van elina in het Dogboek

elina heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

mijn allerliefste.. trasher mijn am. stafford hier 13 jaar met zijn allerliefste baasje koji mijn dochtertje van hier net 4 jaar. en net dat ik een foto wil maken ..
begint nitro met een graaf actie en staat dinah-mite in een zandstorm...
haha..lol!! zo koud had ze het. ze wou niet eens naar buiten.
en met jas aan heeft ze vrolijk gespeelt;-) nitro in zijn element..
zon zee en strand.
big smile op zijn gezicht!! nitro op de pitbull show.
binnen de bull en terrier rassen is de flirt pole een compentieve sport.
de honden kunnen er heel veel energie in kwijt en zijn erg enthousiast, je kunt het vergelijken qua training met pakwerk alleen staat er geen man maar hangt er een dummy. ze stond zo mooi in het water, net toen ik wilde klikken ...nam ze een sprint richting lens haha maar toch wel leuk geworden.. rennen door de sneeuw het is best leuk dat witte spul;-) nitro is altijd klaar voor aktie en lol, hier voor de ski's in volle galop met smile smoeltje! nitro staat mooi te wezen. mooie spiegeling in het water.
gemaakt in de herfst 2009.

Clubs

elina is lid van de volgende club(s):
de Pitbull club
De puppy-club
Training van Honden
Canicrossen
Vers vlees voeren

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^