HondenPage baasje elina

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dinah-mite spelen met der mini-bull nichtje lee-loo honden foto pupje 5 week 2 honden foto nitro en nichtje lee-loo blijven zitten op commando blijf!! honden foto vader van mijn toekomstige pup.
bryants bullseye. honden foto trasher en missy
dit waren mijn am. staffords
missy heeft 9 jaar bij me mogen zijn en trasher 13,5 jaar. ze waren neef en nicht beiden echt hele geweldige honden, lief en slim en heel sociaal.
ik mis ze nog.. honden foto dinah-mite honden foto in haar flighboxje.. honden foto trasher 11 jaar honden foto nitro als superman;-) honden foto braaf te zijn.. honden foto Dina-Mite voor het eerst in het park!! honden foto nitro als jonge blom en tras op 12 jarige leeftijd. honden foto koppie dinah-mite honden foto de puppies!!
en eentje word van mij!!!! honden foto pupje 5 2e week
elina heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: puppies

Verhalen van elina in het Dogboek

elina heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

nitro is altijd klaar voor aktie en lol, hier voor de ski's in volle galop met smile smoeltje! en net dat ik een foto wil maken ..
begint nitro met een graaf actie en staat dinah-mite in een zandstorm...
haha..lol!! rennen door de sneeuw het is best leuk dat witte spul;-) nitro in zijn element..
zon zee en strand.
big smile op zijn gezicht!! nitro staat mooi te wezen. mooie spiegeling in het water.
gemaakt in de herfst 2009. mijn allerliefste.. trasher mijn am. stafford hier 13 jaar met zijn allerliefste baasje koji mijn dochtertje van hier net 4 jaar. ze stond zo mooi in het water, net toen ik wilde klikken ...nam ze een sprint richting lens haha maar toch wel leuk geworden.. zo koud had ze het. ze wou niet eens naar buiten.
en met jas aan heeft ze vrolijk gespeelt;-) nitro op de pitbull show.
binnen de bull en terrier rassen is de flirt pole een compentieve sport.
de honden kunnen er heel veel energie in kwijt en zijn erg enthousiast, je kunt het vergelijken qua training met pakwerk alleen staat er geen man maar hangt er een dummy.

Clubs

elina is lid van de volgende club(s):
de Pitbull club
De puppy-club
Training van Honden
Canicrossen
Vers vlees voeren

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^