HondenPage baasje Kimberley O'Connor

Wat schreven de vrienden van Kimberley O'Connor op het forum

honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Waar wordt jouw hond wel eens voor aangezien?
Die van mij worden wel eens aangezien voor een chihuahua (Door waarschijnlijk mensen die gewoon geen verstand van honden hebben haha) en ook zeggen mensen vaak: Ooh tis net een vosje! Haha
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Likken
Haha mijn beide hondjes doen het ook! Ik vind het wel schattig! Kan me voorstellen dat de baasjes van de grotere likkers onder ons het iets minder vinden O-)
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Gewicht van je puppy
@ Izzy Dat is niet licht hoor! Mijn keesje van dik 2 jaar week bijna 2 kilo en mijn andere keesje van 9 weken weeg +/- 800 Het lijkt heel wan met al die vacht maar onder de vacht stelt het niet zoveel voor hoor haha ;-)
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Gevonden Borador in Belgie
Ik ken het ras ook niet, maar wat een verhaal zeg! En wat vreemd met die chip,... zo blijkt maar weer dat een chip ook niet altijd goed helpt... Raar dat die mensen dan beweren dat ze geen hond hebben :S Ik hoop dat alles goed komt!! Sterkte en succes ermee!
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Look-a-like
De mijntes lijken ook wel wat op vosjes! :-D
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Hoeveel kleuren heeft jou hond??
Kenji heeft Oranje/creme/wit en zijn neusje is zwart. Nina heeft nu nog zwart en grijs met soms een bruinig gloedje, maar als ze zo jong zijn zijn het net toverballetjes dus dat kan nog alle kanten op!
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Mag bij jullie de hond op de bank?
Ja hoor de hondjes mogen bij ons gewoon op de bank. De kleinste nog niet, maar zodra zei er zelf op kan komen mag ze er ook bij!
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Wie heeft er allemaal een pup op dit moment?
Ikk!! :-D Heb gister net een pomeranian pup opgehaald! Ben er zo blij mee! :-D
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in wat vinden jullie van honden kleding?
Vind het erg grappig om deze reacties allemaal te lezen! Ik heb mijn hondjes ook wel kleding aan, en vooral in de winter! Het is niet alleen omdat het functie heeft maar het ziet er ook nog super schattig uit! Zolang je hondjes het niet erg vinden is er niks aan de hand toch?
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Voorstellen
Hoi hoiii! Ik ben Melissa, ik ben 21 jaar en woon in Dokkum (friesland) Ik woon nu 2 jaar samen met mijn vriend Dennis (we zijn 11 feb. 2011 al weer 6 jaar samen!! :-D ) Wij zijn samen het baasje van Kenji een pom reutje van 2 jaar oud (8-12-2008) zijn stamboom naam is: Vico la Pastorella van de Voirste Hoek. Hij is orange-sable (maar bijna geen zwarte punten) en weegt 2 kilo. Volgende week woensdag (22-12-2010) halen we onze 2 pommetje op, zei is een pom teefje met stamboom haar roepnaam word: Nina. Zei is 22-10-2010 geboren. Ze is nu nog zwart maar er komen een paar witte haartjes naar voren en de ondervacht is al wat grauwer, dus als het goed is word het een wolfsgrauw teefje. Ik ben van plan shows met haar de gaan lopen waar ik echt superrrr veel zin in heb! Ik hoop dat er nog vele leden volgens met liefe en mooie pommetjes! xLiefs, Melissa
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Zijn er honden die jullie nog willen/of mooi vinden?
Pommetjessss! Daar blijf ik tog echt bij! :-D
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in hoe oud wordt jouw hond gemiddeld
15 jaar! Bedankt Noortje! :-D
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in hoe oud wordt jouw hond gemiddeld
Weet iemand toevallig ook hoe oud keesjes worden? Ik heb namelijk echt geen flauwwww idee!
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in poep eten,waarom ?
Ook mijntes doet het als ik niet kijk! Echt te smerig,... :'(
 

Vrienden van Kimberley O'Connor

honden foto van Melissa - Kenji & Nina

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^