HondenPage baasje sanne

Wat schreven de vrienden van sanne op het forum

honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Noodkreet uit Almelo
Up!!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Dank voor de vele reacties... ben net thuis van de zwemles met de oudste O-) en ga straks even rustig alles checken! Verdere informatie is altijd welkom!!!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Helemaal geen andere liefhebbers hier die mij kunneb helpen??
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Oeps in mijn enthousiastme vergeten.... Definately een langhaar!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gezocht: teckel(pup)
Hallo teckelliefhebbers. Ik ben voor mij, mijn gezin en mijn 2 lieve labjes op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Het moet een teckeltje worden. Die wens is er al vele jaren en nu is de tijd daar dat ZE mag komen. Echter vind ik het internet een doolhof en dacht wellicht is er hier een liefhebber die mij kan helpen. We weten namelijk wel wat we willen....; Het moet dus een teefje zijn, liefst een pup maar een nog jonge herplaatser kan ook. Dwerg heeft de voorkeur, maar dat zal niet de doorslaggevende factor zijn.. En dan wel, chocolade of grijs getijgerd! Weten jullie een fokker of een goed gezin waar zo'n lieverd zit? Laat het mij dan aub weten. Ik snap zelf dat ik via de rasvereniging kan kijken maar daar staan er momenteel geen. En ik kan daar ook niet uit opmaken met welke kleurslag gefokt wordt. Alleen grootte en vacht. Vast bedankt! Groetjes Janneke, pootjes van Jara en Beau!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Kynocademy
Hallo allemaal.. Vraagje: heeft er iemand van jullie ervaring met de Kynocademy? Zelf of van horen zeggen? Ik overweeg de A, B en C modules te gaan volgen. Met evt. nog D erachteraan. Bedankt, Janneke.
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in anti-biotica bij tekenbeet?
Dankje Willemijn... Ik dacht er net zo over... Maar wilde de mensen niet in verwarring brengen... Ik ga d'r even gerust stellen wat dat vind ik nog het ergste... Dit hondje is ook erg behaard en puppyvacht dus dubbel moeilijk, maar ze gaan het nu goed in de gaten houden. Verdere reacties zijn evengoed altijd welkom!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in anti-biotica bij tekenbeet?
Ik kom net bij kennissen vandaan... Hun schattige pup van 4 maanden oud had gisteren 5 teken. Ze hebben er de hele avond over gedaan om ze te verwijderen. Omdat er vanmorgen dikke bulten waren ontstaan zijn ze even naar de da. gegaan. Daar hebben ze voor 10 dagen ab. mee gekregen! Ik verschoot hier nogal van omdat ik niet van mening was een tekenbeet te moeten behandelen. Dan moet ik mijn honden altijd aan de ab. hebben O-) . Iemand hier ervaring mee?? (of een mening ;-) )
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Vrijwilligerswerk bij asiel
Wat ontzettend leuk en goed van je!! Veel succes...
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in opvoed boek
Hallo! Persoonlijk vind ik dat je clickertraining niet zelf moet gaan doen d.m.v. het lezen van een boek. Maar dat je het door iemand die ervoor geleerd heeft je uit laat leggen... Maar als je dat niet wilt kun je het boek van Geert de Bolster; "Clickertraining voor winnaars" eens proberen. Ik heb mijn instructeurslessen van hem gehad, en vind hem echt goed! Succes met je hondje!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in kortingskaartjes animal event!
Hallo allemaal... Jaja eindelijk gaat het er bij ons dit jaar van komen. We gaan met de hele familie naar het animal event! Andere jaren was ik altijd erg benieuwd, maar met hele kleine kindjes en een man die altijd is werken kwam het er niet van... Nu zijn de kids wat groter, en de man (helaas in de ww) dus moeten we ervan profiteren. Echter andere jaren kreeg ik via de hondenschool altijd wel kortingscode's maar dit jaar nog geen gezien! Weet iemand een code of bedrijf waarmee ik korting kan verkrijgen? Zijn er ervaringen?? Ben erg benieuwd! Groetjes Janneke, Jara en Beau!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in in de ochtend is het kleed waar mijn Labrador op slaapt helemaal nat! hoe komt dit?
Hallo, Wij hebben ook een incontinent hondje. Pas 4 jaar na de sterilisatie! Jara "drupt" alleen als ze ligt, en dan bv. van de bank af zou springen. Maar het loopt er alleen uit als ze plat ligt. Ik vond dus zo ook nergens druppels... Ik zeg zeker niet dat het dit persee moet zijn, maar het kan zeker wel... succes, Groetjes Janneke.
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in welke ab bij kennelhoest?
We hebben Jara een dag de dubbele dosis moeten geven, daarna de dosis passent bij haar gewicht. Na een week kon ze weer balletjes uit de lucht vangen en rende ze de trap weer op! Nu krijgt ze minimale dosis...En het werkt perfect! Bedankt nogmaals!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in welke ab bij kennelhoest?
Klopt Pricilla, Ik haal het door elkaar... O-) Ik heb ontstekingsremmers en die moeten we wel echt uitproberen om te kijken of ze daar baat bij heeft... Omdat de da moeilijk kan zeggen op welke dosis ze het goed gaat doen... Was niet zo handig omschreven van mij! Dan toch maar even naar de da!! Bedankt...
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in welke ab bij kennelhoest?
Ik ben bang dat ons Jara een kennelhoest te pakken heeft. Ze wordt er jaarlijks voor gedruppeld... maar nu blijft ze sinds vandaag aan de gang met "ophoesten"... Voor de rest is er niets aan haar te merken. Ik ren dus ook niet gelijk naar de da. Maar ik heb hier verschillende ab. voor haar staan...(i.v.m. artrose, zijn we aan het uitproberen) Heeft er iemand ervaring, en welke ab. hebben jullie voorgeschreven gekregen?
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Vuurwerk angst cursus
nee, maar ik ben wel nieuwsgierig of er iemand reageerd...Lees dus even mee!! ;-)
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in frisbee cursus
@ Rianne, Ja zou inderdaad een mooie optie zijn maar das wel heel erg ver weg voor mij... Dus als iemand iets in limburg of brabant weet? GRAAG!!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in frisbee cursus
Ja jammer he... En zelf een cursus doen zou wel kunnen maar aangezien ik voor mezelf al les geef, zou ik graag weer eens aan de andere kant in een groep staan...Snap je om lekker met mijn hondje bezig te zijn. Thuis ga ik het toch niet voldoende doen... Daar is het hier veel te druk voor... k wacht nog even rustig af, misschien weet iemand nog iets..
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in frisbee cursus
@ Marit, Die had ik niet gevonden...MAAR er wordt les gegeven op manege's...Nu is mijn probleem dat ik hardstikke allergisch ben voor paarden en hooi/stro. Dus dit gaat 'em helaas niet worden. Balen...
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in oog eruit!
GVD zeg wat een zielig hondje... Veel stertke en beterschapjes voor hem!!!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in frisbee cursus
Hoi hoi Allemaal, Ik ben op zoek naar een frisbee cursus voor mij en Beautje... Ik heb al veel gegoogled maar nog eigenlijk niks echt gevonden. Misschien weet iemand een leuke gezellige school? Het gaat om noord-brabant/limburg. Ik woon zelf in Meijel en rijdt het liefste maar zo'n 15/25 minuten. Ik hoor het graag!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Weer een cursus E.H.B.O. / homeopathie..
heel interessant, maar voor mij ook heel ver weg.... Wordt dit ook elders in Nederland ooit gedaan?
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Wie weet er een leuke honden film
Marley and me.... :'(
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Hoe kies je een goede hondenschool?
wat ontzettend goed en leuk! Ik ga eens kijken of ik er ook bij sta en meteen even bij andere kijken! Ook die losloopgebieden enz. is erg handig! Eindelijk eens iets concreets!!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in gewicht labrador
Whaauuw Ik verschiet een beetje van de gewichten... Ik heb 2 teefjes, Jara 9 jaar, was voor we Beau kregen rond de 32 kilo. Nu al JAREN zit ze op de 27/28. Beau is duidelijk een werklijn en zit rond de 25 kilo. Bij haar moet ik wel af en toe bijvoeren anders wordt ze te mager. Ik hoor vaker tijdens het wandelen dat ze te dun zijn voor labjes... Maar bij de kenners en da krijg ik complimenten... Ik vind het dan ook altijd jammer als mensen zeggen dat hun labje nu eenmaal graag eet, omdat het een labrador is!!! Wij mensen stoppen het er echt in hoor O-) !
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser.
Wij hebben in het begin nog wel contact gehad met het vrouwtje van Beau. Ze is zelfs een keertje op de cursus komen kijken. Beau deed het toen zo goed dat ze na 2 lessen al los was. Toen de vrouw bij de pport stond om haar te roepen bleef ze gewoon bij mij. De mevrouw stond te huilen aan de poort. Begrijpelijk heel moeilijk voor haar. Hierna heb ik nog wel wat brieven en foto's gestuurd. Maar op den duur is het opgehouden. Bewust omdat het de vrouw te veel pijn deed....ook zielig...
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Shiloh Shepherd
Ik heb er ooit een op cursus gehad. Eerlijk gezegd niet MIJN ras maar wel machtig om te zien. Ik vind het wel een beetje leeuwen, king of the world! En zo gedroeg hij zich ook wel!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in hond een weekje uit logeren
Ik zou haar ook brengen als ik eerlijk ben. Dan weet ze dat je weggaat en dat zei daar blijft. Ik praat altijd veel tegen mijn honden en ben er ook van overtuigd dat ze veel oppikken... Fijne vakantie!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in Zijn er honden die jullie nog willen/of mooi vinden?
Ja wij willen beide graag een deen......Droom, droom. En ik graag een black&tan dwerg teckeltje... Ze zullen er beide ook wel een keertje komen. Maar nu nog even niet. Ik heb het druk genoeg met die 2 robbedoesen!
honden page profiel Janneke van BommelJanneke van Bommel schreef in alertanatieve verjaardags kalender( zo dat iedereen weet dat je hond jarig is)
Bij ons is het in april feest; Jara 19-04 Beau 01-04... We hopen nog veel verjaardag te mogen vieren saampjes!
 

Vrienden van sanne

honden foto van Janneke van Bommel

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^