HondenPage baasje monica

Over monica

honden foto van monica monica heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan monica

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 19 maart om 12:12
Nou, inderdaad! Heb je al eens op de website gekeken? Dogloversgold en Biofood schijnen ook erg goed te zijn, mocht je dit voer niets vinden. ;) Maar hier niets anders meer! Haha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 15 maart om 23:24
Ik woon zelf in Noordwijkerhout, en heb Bram uit een gezin in St. Michielsgestel. Zijn ouders zijn beiden een volbloed wheaten, en moet je eens op sommige foto's kijken hoe erg Chico op hem lijkt! Vooral de foto waarop hij staat! Echt, ongelooflijk! :D Farmfood heeft maar een soort voer. Dit is fijn, omdat zij de visie hebben dat elke hond hetzelfde nodig heeft, alleen een andere dosering. Het is echt aan te raden om op de website te kijken. Ik wist eigenlijk weinig ervan, Bram is mijn allereerste hond en nu pas 1,2 jaar. Maar ik ben nu echt een expert! ;) Ik laat Brammetje knippen bij een trimster hier in het dorp. Niet zoals een Wheaten geknipt hoort te zijn, maar in een soort boevenkapseltje. Inderdaad, een beetje als een boomer. Ik vind dat veel stoerder staan! ;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 15 maart om 21:52
Wat grappig! Hier hetzelfde probleem. Bram verdraagt ook bijna helemaal niets. Maanden gerommelt met verschillende brokken Hills, science plan, royal canin, zelfs het voer van de dierenarts genaamd Forix hield hij niet binnen. Veel windjes laten, dunne poep, borrelende buik, weinig eten.. was echt heel rot! Tot ik eigenlijk Farmfood ging geven. Het is een licht verteerbaar voer met hoog calorische waarde. Ze krijgen dus minder qua volume, maar ze gebruiken alles wat ze eten. Er zitten geen toegevoegde vitamine, geur/kleur en smaakstoffen in. Ideaal! Sindsdien zijn al die problemen verleden tijd. Ook Pensstaafjes kon Bram niet hebben.. Nu geef ik meestal bullepeesjes, en dat vind hij wel fijn. Vers vlees hetzelfde verhaal. Alleen Rodi-worst vind hij heerlijk en kan hij eten! Misschien is dat een extra verwentip! Waar komt Chico eigenlijk vandaan!? Liefs!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 15 maart om 19:20
Ik weet 100% zeker dat hier een Wheaten inzit! Hij lijkt zóveel op Bram! Die staart daar zit een krul in, en omdat hij vroeger zo donker was en nu lichter word.. en die ogen, die houden me nooit voor de gek! ;) Je hebt aan een wheaten een fantastische huis & gezinshond. Ze zijn erg baasgericht en super sociaal! Nee, ik twijfel geen seconde, hij zou Brams broertje kunnen zijn! :D
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef om 15 maart om 19:00
Oh, wat smelt ik toch altijd als ik die Wheaten ogen zie! Bram krijgt Farmfood, en 2 maal daags een bonbon met knoflook van biofood! Hoe oud is jouw hond? Wat een lekker bekkie zeg! Heel veel liefs, Mandy & Bram!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

monica heeft 30 ontvangen.

Berichten en online status
monica was voor het laatst online 10 jaar, 6 maanden, 2 weken, 2 dagen, 9 uur, 33 minuten geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^