HondenPage baasje serefina

De laatste reacties in het hondenforum

serefina heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Achter een klein uurtje geeft mijn hondje Angel toch moeten opgeven....Aries wil gewoon maar spelen,maar die kleine spruit van mij is niet gewoon om met honden te spelen laat staan honden foto Dit is dus ons nieuwste familielid:

Aries.....Ze is geboren op 05.08.2001 en word dus 9 Jaar.Ze is een mechelse herder.....en voor 9 j te zijn zit er nog veel leven in dat beestje :-).



honden foto Dat is de derde kat.....Lui :-)

honden foto Ik vind dit gewoon een prachtige foto..Daarom dat ik hem hier ook opzet

  honden foto Voor de 1st keer dat ze loszand onder haar pootjes kreeg .....flippen dat ze dan gedaan geeft :-) honden foto Hier staat ze met haar baasje....:-)

Is het geen pracht dier....!!!! honden foto Dat is nu mijn hartedief Angel honden foto Aries & Angel

1 Ste kennismaking met mijn maltezer op een open vlakte.Angel genaamd...zij is van 19/04/2006 
Dat vond ze niet zo fijn....ze geeft bijna 4j niet van een andere hond moeten weten :-( en nu krijgt ze zo een grote op haar kap..... honden foto Dit zijn 2 van mijn katten en Angel de beste vrienden...Wolkje (zwart met wit)en Maroef....Mijn derde kat laat haar niet zo snel vangen voor een fotoke te nemen :-(( honden foto Dit ben ik dus met Aries,

Ik heb mijn hoge hakken en mijn rokken moeten inruilen voor een paar basketters en een jeansbroek....

Zeg nu zelf met hoge hakken en een rok kan je niet ravotten met je hond he :-)

Maar ik vind het helemaal niet erg hoor..... honden foto Wat ze heel graag drinkt is koffie met melk....mss niet al te goed voor een hond maar veel krijgt ze dat niet hoor honden foto Zonnekloppen doet ze ook heel graag ....nog meer dan mijzelf :-))

Verhalen van serefina in het Dogboek

serefina heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

serefina heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

serefina is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^