HondenPage baasje laura

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Even lekker liggen in mijn bench hoor honden foto Bruno is een kiesje verloren 17-5-2010 honden foto Bruno gaat netjes zitten en wachten 14-4-2010 honden foto haha even lekker raar doen samen met mijn baasje, gezellig!! honden foto hmm even lekker kauwen op mijn kong op de schoot van mijn vrouwtje, gezellig! honden foto hey dit zijn lekker verse blaadjes zeg!! 14-4-2010 honden foto ik kijk even gezellig tv met mijn vrouwtje honden foto Bruno is hier 8 weken, de eerste kennismaking met mijn neefje Anthony die daar 7 weken was honden foto kauwen aan een grote tak 14-4-2010 honden foto Brunu met 13 weken weer in de kattenmand, gossie wat is hij al groot!!! (1e paasdag 2010) honden foto Jummie een kong! honden foto Slapen met de tong erbuiten 24-3-2010 honden foto Even liggen op de kussen met mijn baasje honden foto hap hap dat was de stoel 31-3-2010 honden foto Mijn vriend Theo en onze reu Bruno, hier waren we lekker aan het wandelen in het bos vlakbij ons huis.

Verhalen van laura in het Dogboek

bruno 12 weken
Hallo allemaal, feest bij Bruno thuis :-D Hij is vandaag 12 weken!!!!!!!!! Yeah nu mag hij weer
Bruno is zn speelmaatje kwijt :'(
Onze lieve kater is naar de kattenhemel gegaan, het mocht niet langer zo zijn. Verdriet en ook wat
Bruno is afgelopen zondag van het balkon gesprongen!!
Goede morgen allemaal, ik moet even een verhaaltje kwijt.... Gister waren we de middag + avond bi
Maandag 28 juni 2010 om 18:15 heb ik met Bruno het examen Elementaire Gehoorzaamheid afgelegd. We zijn dik geslaagd jippie!
Beoordeling: - Social gedrag t.a.v andere honden: uitmuntend (beste hond van de hele groep)

Wedstrijdfoto's

Lekker raar liggen in de bench, is dit scheef genoeg Lekker slapen :-) Bruno is hier 8 weekjes jong, hier ligt hij heerlijk te slapen in de zon Geen Beschrijving Bruno languit op de vloer! Languit in de bench liggen Hier ging ik met mijn vrouwtje poseren in een leuke boom, ik was toen met mijn baasje en vrouwtje lekker aan het wandelen in het bos! Vrouwtje, poes en Bruno onze Amstaff 's avonds samen super lui :-)

Clubs

laura is lid van de volgende club(s):
Stafford knuffelkonten club
amstaffs

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^