HondenPage baasje laura

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto ALLEMAAL TAKJES WOEHOEEEE FEEST honden foto ZzZzzzz even een dutje doen 3-4-2010 honden foto ik en Bruno verstopt honden foto Hey dit is veel water zeg!! 14-4-2010 honden foto Wat een stoere vent 14-4-2010 honden foto Bruno poseert weer honden foto Bruno op de terugweg honden foto Ik heb de kussensloop niet stuk gemaakt hoor vrouwtje.... honden foto hmmm lekker hoor spinazie, ik wil meer!!!!!! honden foto hier kom ik al hoor vrouwtje!! 14-4-2010 honden foto Is hij niet prachtig!! 8 weekjes oud, lekker in de zon honden foto lekker slapen op de kussen in mijn bench, dit was alles wat erin lag omdat mijn vrouwtje alles aan het wassen was.... honden foto rijden maar! honden foto Jummie een kong! honden foto Mijn kanjer 14 maanden.

Verhalen van laura in het Dogboek

bruno 12 weken
Hallo allemaal, feest bij Bruno thuis :-D Hij is vandaag 12 weken!!!!!!!!! Yeah nu mag hij weer
Bruno is zn speelmaatje kwijt :'(
Onze lieve kater is naar de kattenhemel gegaan, het mocht niet langer zo zijn. Verdriet en ook wat
Bruno is afgelopen zondag van het balkon gesprongen!!
Goede morgen allemaal, ik moet even een verhaaltje kwijt.... Gister waren we de middag + avond bi
Maandag 28 juni 2010 om 18:15 heb ik met Bruno het examen Elementaire Gehoorzaamheid afgelegd. We zijn dik geslaagd jippie!
Beoordeling: - Social gedrag t.a.v andere honden: uitmuntend (beste hond van de hele groep)

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Lekker slapen :-) Bruno is hier 8 weekjes jong, hier ligt hij heerlijk te slapen in de zon Languit in de bench liggen Hier ging ik met mijn vrouwtje poseren in een leuke boom, ik was toen met mijn baasje en vrouwtje lekker aan het wandelen in het bos! Vrouwtje, poes en Bruno onze Amstaff 's avonds samen super lui :-) Lekker raar liggen in de bench, is dit scheef genoeg Bruno languit op de vloer!

Clubs

laura is lid van de volgende club(s):
Stafford knuffelkonten club
amstaffs

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^