HondenPage baasje Anne

De laatste reacties in het hondenforum

Anne heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Macho, Yorkshire terrier 01-12-2009 honden foto Fleurtje met haar grote oren hihihi. Samen met haar geliefde speeltje honden foto Mijn lieve Jacky. Met haar schattige kop lag ze altijd het liefst lekker in het zonnetje voor het raam honden foto Dit was zo fijn.
Konden ze maar voor altijd bij me zijn. honden foto Fleurtje & Jacky honden foto Jacky wederom in het kleine mandje. Haar prednison buik pastte er altijd net in, de rest hing er over heen. Tja, zo lag zij het liefst. honden foto Mijn dochter met Macho honden foto honden foto honden foto Mijn lieverd.
Ik mis je xxx honden foto Intens verdriet, Jacky was mijn zorgenkindje.Ik mis haar nog dagelijks.
www.everyoneweb.com/TrouweVriend honden foto Mijn mooie meisjes. Toen waren ze ruim 12 jaar. honden foto Mijn kleine lieve ouwe blondje hihihi. Beetje verwilderde look na een heerlijk dutje honden foto Fotobewerking van Jacky
www.everyoneweb.com/ASCreations4U2 fotobewerking honden foto Jacky lag altijd liever in het mandje van Fleurtje. Een paar maten te klein maar dat vond ze cosy. Een oor tegen de muur. Het leek een erg ongemakkelijke houding maar zo lag zij het liefst. Zie haar genieten, tong uit haar mond en snurken dat ze kon! Ik genoot van dat knusse geluid.

Verhalen van Anne in het Dogboek

Anne heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Anne heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Anne is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^