HondenPage baasje Sproet

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Heerlijk rennen op het strand honden foto De stofzuiger is een goede vriend van mij; heerlijk die warme lucht! honden foto En natuurlijk de plankjes eruit trekken honden foto Op vogeljacht honden foto Ben ik niet lief? honden foto Dit is Sandy, de poes. Ik vind haar wel aardig, zij mij helaas wat minder. Ze waardeert het niet als ik met haar wil spelen, dan krijg ik een tik over mijn neus honden foto de paaltjes vanaf de andere kant genomen. Ik moet wel even wennen nu er twee extra paaltjes staan! honden foto een geïmproviceerd hoogtesprongetje. dit is niet zo moeilijk! honden foto Ik ben een echte zonaanbidder! honden foto Dit ben ik met mijn broertjes en zusje. Van links naar rechts: mijn zusje (naam helaas onbekend, Cooper, Charlie en ik honden foto door de band honden foto Ik heb al heel wat vreemde beesten gezien honden foto Sproets eerste zwemles. Het beviel hem niets honden foto door de oude ''band'' honden foto En dit is het eindresultaat: de wip is eindelijk klaar :)

Verhalen van Sproet in het Dogboek

Sproet heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Hier zie je mij in wat vroeger mijn lievelingsvervoersmiddel was: de kano. Mijn baasje mocht me rondpeddelen en ik zat dan trots voorin rond te kijken of lag lekker languit te slapen. Het kon mij niet lang genoeg duren!

Clubs

Sproet is lid van de volgende club(s):
De kooikerhondjes van HP!

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^