HondenPage baasje D. van der Lichte- van Waart

De laatste reacties in het hondenforum

D. van der Lichte- van Waart heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dit is onze hulp in de huishouding : onze jongste Bolognezer Isa. honden foto Een fijn dagje op het strand. Isa geniet met volle teugen. ( juni 2009 ) honden foto Dit is Dido : mijn eerste Bolognezer. Hij is de reden waarom ik zo heel veel van dit ras ben gaan houden. honden foto Een goede vriendin van mij heeft hier het begin van mijn liefde voor de Bolognezer vereeuwigd.
Zij schilderde onze Pyreneese Herdershondje, Yvias, samen met mijn eerste Bolognezer Dido, op deze dakpan. Het was Yvias die vriendschap met dido sloot en hem op die manier in ons gezin heeft gebracht. Ik ben haar daar altijd nog dankbaar voor. 
Mijn vriendin heeft ze beiden treffend geschilderd. honden foto Bolognezers zijn heel vriendelijk naar kinderen toe. Zo vriendelijk zelfs dat ze zich mee laten nemen in de poppenkinderwagen : Isa bevalt het wel. honden foto De pups Savio en Sandor aan de puppenpap!
Ze vinden het heerlijk. honden foto Isabella lekker in het zonnetje ( juni 2009) honden foto Vandaag geboren 3 bologneser pups : 2 reutjes en 1 teefje. De moeder, Myra, en de pups zijn in goede gezondheid.  honden foto Een mooie foto van Sofia, 3 weken en 1 dag oud. honden foto Bolognezers zijn heel sociaal naar elkaar.
Drie van onze hondjes : Wampie, Myra en Dido. honden foto Ik ga op reis en neem mee... honden foto Portret van onze jongste Bolonezer Isa. honden foto Sofia ( geboren 23 februari 2010) ligt heerlijk te dromen over .... honden foto Dit zijn twee van onze Bolognezers : Dido en Myra. Ze verwachten hun eerste nestje rond 19 februari 2010. honden foto Met hoofdjes bij elkaar : broer en zus.
Onze Bolognezer pups Sofia, Sandor en bovenaan Savio. Ze zijn hier 5 dagen oud. Ze groeien goed

Verhalen van D. van der Lichte- van Waart in het Dogboek

D. van der Lichte- van Waart heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Dit is onze jongste Bologneser Isabella Penelope van de Flevomare. Zij is ons

Clubs

D. van der Lichte- van Waart is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^