HondenPage baasje Zehra

Over Zehra

honden foto van Zehra Hoi,
ik ben Zehra, 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Veldhoven.
In oktober 2008 hebben wij Sam als hondje gekregen. De vorige eigenaar van Sam had weinig tijd voor hem te zorgen en uit te laten, daarom hebben wij Sam van hem overgenomen. Sam is een lieve, rustige maar ook ontzettend eigenwijze hond.
Sinds 27 december 2009 hebben wij een pup erbij: Kyra. Kyra is een super lieve pup! Ze leert heel snel, is heel enthousiast naar andere honden toe, zit het liefst de hele dag bij je op schoot om te knuffelen en ze kan ontzettend druk zijn.
Samen zijn Sam en Kyra een heel leuk duo en ze kunnen het erg goed met elkaar vinden!

Krabbels aan Zehra

honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 11 februari om 12:54
Jaja... die Remy heeft goed zijn best gedaan ;-)
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 11 februari om 12:43
Puzzle en Pim komen ook bij Byzomo's vandaan. Op Puzzle hebben we 10 maanden moeten wachten (ze had op dat moment geen nestjes). En Pim mochten we binnen 2 dagen halen ;-) Puzzle is een dochter van Remy en Jamin. Pim is een zoon van Tony en Kim-Max. Het zijn twee totaal verschillende hondjes, maar allebei even leuk! Lekker koppie heeft ze hoor!
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 11 februari om 12:13
Het wordt 2 keer per jaar gehouden, maar dit wordt onze eerste keer. De vorige keer was Pim nog maar 10 weken en moesten we Puzzle (tijdelijk) rustig houden. Leuk als jullie volgende keer wel mee gaan! Bij welke fokker heb je Kyra vandaan?
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 11 februari om 11:43
Gaat snel hè! Pim hebben we 31 maart een jaar! En Pim hebben we dan een half jaar. Geweldige hondjes zijn het hè? Ben je ook lid van de Boston Terriër Hyves? En ga je 21 maar mee naar de Boston Terriër wandeling? Schatjes van hondjes heb je!
honden page profiel ........goedgekeurde fokker schreef om 11 februari om 11:00
Hey! Nog een Boston Terriër! Wat leuk!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Zehra heeft 76 ontvangen.

Berichten en online status
Zehra was voor het laatst online 8 jaar, 1 maanden, 1 weken, 1 dagen, 13 uur, 17 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^