HondenPage baasje Madelief

Wat schreven de vrienden van Madelief op het forum

honden page profiel Marcel ReimerMarcel Reimer schreef in 5 maand en nog steeds niet zindelijk.. wat doe ik fout?
Zou het kunnen zijn dat je een dominantieprobleem hebt? Of een overenthousiast hondje?
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Diva is overleden
Wat een vreselijke manier om je hond te moeten verliezen Alle sterkte !
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Welke afkortingen van hondenrassen zijn er allemaal?
American Staffordshire Terriër, Amstaff
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Dit heb ik nog nooit meegemaakt
Toch per ongeluk niet de hondenweide aan het Albertpark? Wij hebben een nieuwe buurman met een engelse cocker en het is een echte boer (kakjes niet opruimen op grasje voor het app. hond niet aangelijnd en altijd angstblaffen naar Juno (die nu natuurlijk ook blaft als die hond in zicht komt) ...
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Dit heb ik nog nooit meegemaakt
In antwerpen Julie? Dus die man zijn hond was niet aangelijnd buiten de hondenweide?
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in De schattigste hond van de wereld...
hoe meer foto's je ervan ziet hoe leuker... Het is gewoon een Shitsu met een aparte coifure hoor, net een teddybeertje. Kan best de schattigste zijn, Juno is de liefste, aanhankelijkste, trouwste en knapste hond. Die daarbovenop ook nog echt hond mag zijn.
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in zeehondenwandelingZondag
Voor de liefhebbers, wat sfeerfoto's ; http://www.hondenpage.com/foto/foto/173974.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/173964.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/173961.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/173958.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/173957.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/173950.jpg
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Walking Staff's
Loswandelen is overrated! Ik snap het wel hoor, in Nederland is het de norm. Maar ik vind het fijn met Juno op onze manier via de belgische wetgeving. Wandelingen worden uitgevoerd aan de leiband, ik heb dan veel meer contact met mijn hond en zij moet rekening met mij houden, aan mij aanpassen. Als ik wil dat ze speelt, dan ga ik naar een speelweide en dan mag ze lekker stoeien met elke hond die er rondloopt. Maar spelen en wandelen vind ik 2verschillende dingen.
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in belgen
Belg maar niet constant actief op HP, Juno en ik zijn uit Berchem, werken elke dag samen in Lint.
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in zeehondenwandelingZondag
Wij zijn ook geweest ;) Juno heeft er zo van genoten! Ik ook trouwens, Al die waggelende kontjes op het strand Geweldig! Spijtig genoeg wel vernomen dat er verscheidene honden vermist waren. Waarschijnlijk met het loslopen en al die drukte op het strand. Ik laat Juno nooit los op zo'n evenement net omdat ik weet dat ik ze nog niet perfect onder appel heb. Nu ja spijtig, maar voor ons een geweldige dag en zeker voor herhaling vatbaar!
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Zachtjes in me vel bijten..
Joepie ik ben ook de beknabbelde! She loves me and I love her back!
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Afplakken van oren bij een Amerikaanse Stafford
Ieder zijn mening zeker? Veel geblaat hier om niets hoor. Wij hebben Juno haar oren ook geplakt tot ze 1jaar was, Helaas Pindakaas! Wij hebben een prachtige stafford met vleermuisoren :-D Er zijn er meerdere van haar zussen waar het niet bij is gelukt heb ik ondertussen gezien. En trouwens er zijn medische redenen om te plakken, oorontstekingen. Staande oren zijn er nu eenmaal gevoeliger voor dan hangende oren. En de oren moeten staan zoals ze natuurlijk staan is helemaal larie in het geval van selectieve fok. Het zijn trouwens mensen die de dieren geselcteerd hebben die kinderen mochten maken. Op basis van hun uiterlijk! Aangezien de oren gecoupeerd werden kon men dus niet op oorgrootte meer selecteren. Had het couperen misschien nog 100jaar doorgegaan hadden we misschien binnenkort staffords met olifantenoren gehad als per ongeluk altijd grote oren genen met elkaar waren gecombineerd. Voor de duidelijkheid we houden van Juno met haar opstaande oren nu en ik mag nog altijd aan haar oren friemelen, trauma zal ze er dus niet van hebben.
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Het beste puppyvoer?
Ik gaf als pup vlees van Energique, van die kleine deelblokjes
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in boomer nestje
Was dat de Zembla uitzending van eind 2010? Dat ging idd over rashonden compleet met stamboom waar van alles aan mankeerde (oa Cavaliertjes) Toevallig heb ik dus zelf wel een boomer en had ook commentaar eerder in dit topic. Ik heb zoiets laat iedereen keuzes maken waar je je goed bij voelt Ik kan me nooit zo druk maken wat een ander doet, wel of geen rashond, wel of niet getest, wel of geen stamboom, we hebben allemaal het beste voor met onze viervoeter. Ok, mijn hond is niet getest ,tenminste zijn ouders niet, maar ik zal nooit een hondje bij een broodfokker vandaan halen... Dit blijft een discussie met voor en tegenstanders waarbij iedereen zijn eigen standpunten heeft en waar men toch nooit op 1 lijn zal komen , maar dat hoeft ook niet !
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in boomer nestje
En hoe denken 'de kenners' over het nu ook zo populaire ras " de labradoodle " dan Dat is toch in weze ook een "vullusbakkie" ? Of zie ik dat verkeerd?
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in boomer nestje
En toch zijn het juist de "vuilnisbakkies" die vaak rond de 15 jaar worden en het sterkst zijn Altijd weer die eeuwige discussie over wel / niet getest... Ik word er zelf een beetje moe van hoor Ok , mijn boomer is niet getest , maar de moeder is geen "fokfabriek" en komt gewoon bij een gezin vandaan!
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Hoe kwamen jullie bij een hond?
Ik heb nooit een hondenwens gehad, dat is ineens gekomen na 36 jaar ! Mijn man had vroeger wel honden thuis, wij hadden altijd poezen. Toen Woezel kwam was ik er zo gek van, dat een jaar later er nog een hond bijkwam Kan nu de rest van mijn leven niet meer voorstellen zonder honden hoor
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Hoge voerbak en gezondheid?
Hier in bakken op de grond.
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in UITSLAG van Bamse. !!!
Wat goed zeg !
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in hygiene van hondenlik.
Ik maakte me al niet druk , maar nu helemaal niet meer als ik weer eens een lekkere hondenlik krijg O-)
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Hoe oud is jou stafford en waar komt hij/zij vandaan?
Juno wordt binnen 2dagen 1jaar en komt van dezelfde fokker als Kiara van Diana (Blueberry Rebel's), ze lijken nog wat op elkaar ook. Ze is héél sociaal naar andere honden toe en vooral dol op bruine labradors en Golden Retrievers. Naar kleine hondjes toe durft ze al eens signalen verkeerd lezen. (Als zij tegen haar beginnen te grollen of angstknappen).
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in pup met 3 poten
Heel knap van jou dat je deze pup een kans gaat geven, ik zou het niet kunnen daar ben ik te nuchter voor. Ik hoop dat jullie veel leed zal bespaard blijven en dat deze hond gewoon mag opgroeien tot een sterke, gezonde hond minus één pootje. Maar die fokker verdient geen respect van mij, wel handig dat je iemand anders kan opzadelen met jou probleem en die dan ook nog een goed gevoel erbij te geven want ze doen het beste voor de pup. Ofwel hou je zo een hond zelf bij of je geeft hem weg met de voorwaarde dierenartskosten te betalen maar zo...? Ik ben héél benieuwd of ze contact met jullie gaan houden en hoelang dan. Succes!
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in veel eiwitten in de voeding = veel stoelgang?
Wij hebben tegenwoordig ook een probleem met Juno, we geven al geruime tijd Taste of the wild wetlands, een graanloze brok. De laatste weken heeft ze echter een nogal slappe ontlasting. Ze heeft vroeger al eens Giardia gehad dus we dachten eerst in die richting maar er is niets abnormaal te vinden in haar meststalen (niets bacteriëel en ook geen parasieten). Volgens de dierenkliniek kan het liggen aan een te hoog eiwitgehalte in haar voeding. Na raad vragen bij de fokker is zij ook geneigd in die richting te denken. Ze waarschuwde ons ook om vooral niet teveel van voeding te veranderen maar als er aanhoudend slappe ontlasting / diarree is dan wijst dit toch echt op een probleem. Zelf raadt zij Proplan aan. Ik weet het nietmeer, was trots om een graanloze brok te geven en nu blijkt dit ook niet goed te zijn... Iemand nog aanvullingen? Vers en diepvries willen we liever niet geven omdat het 1 moeilijker te regelen is (Juno gaat mee buitenhuis werken) 2 Ze vertoont baknijd bij verse voeding. Dank je alvast voor reacties.
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Wie weet in Belgie een carnibest verdeler zijn ?
Tegenwoordig doen ze ook diepvriesleveringen dacht ik, je moet ze is aanschrijven want hun website is niet volledig up to date, ik weet niet hoever ze leveren ook niet. De link die Zinno heeft doorgegeven is ook goed trouwens, ik denk dat zij ook ergens kan afleveren in Deurne, zodat je het daar kan ophalen als dat dichter is.
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Wie weet in Belgie een carnibest verdeler zijn ?
In Lier is er ook nog een goed adresje :-)
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Pup piept/blaft/jankt 's nachts in de bench, terwijl het 8 nachten daarvoor super ging!!
Nicky; bij jullie zat er nog een oudere hond bij dus de pup heeft nooit echt alleen geweest. Dus bij jullie klopt de stelling niet dat de pup alleen zou zitten direct. De periode dat je de bench op de slaapkamer zet mag ook niet te lang zijn, het is zoals debbie zegt de bedoeing dat je na een week de bench stilletjes aan uit de kamer begint te schuiven, voor je het weet staat de bench waar je in gedachten had dat ze zou moeten staan. Teven van 23u tot 7u plas ophouden is te lang voor een pup, wij zetten in het begin ook een wekker om 2u om de pup te laten plassen, gewoon zonder iets te zeggen mee naar buiten nemen, even belonen voor het plassen en zonder meer aandacht te geven terug in de bench zetten. op 12weken sliep Juno op de gang heel de nacht door, maar is wel héél vlot bij ons gegaan.
honden page profiel Mark  en JunoMark en Juno schreef in Pup piept/blaft/jankt 's nachts in de bench, terwijl het 8 nachten daarvoor super ging!!
Waar staat jullie bench Loes? in het begin hebben wij de bench van Juno mee in slaapkamer gezet zodat ze wat kon wennen aan haar nieuwe leven.
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Baasje en Matchy drinken samen karnemelk!
Leuk zeg !
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Kerst , Sinterklaas
Met Sinterklaas zit er voor alle huisdieren ook wat in de zakken hoor !
honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko) schreef in Mijn Maltezer wil niet spelen
Hier sliepen ze heel veel als heel jonge pup, maar ze speelden als ze wakker waren ook volop hoor. Er zat wel "leven" in zeg maar Anders laat je je pup toch even checken als je het niet vertrouwt ? En misschien is het gewoon een rustige pup ? Blaffen deden ze hier ook amper hoor.
 

Vrienden van Madelief

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)honden foto van Mark  en Junohonden foto van Joycehonden foto van Marcel Reimer

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^