HondenPage baasje Lilly & Csoki

Over Lilly & Csoki

honden foto van Lilly & Csoki Mijn lieve Hongaarse Vizsla Csoki, heb ik met heel veel verdriet op 17 december 2014 in moeten laten slapen, na haar bijna 11 jaar gehad te hebben.


Een lichte elegantie,
Een ontploffende energie,
Een eeuwige liefde,
Een taaie volharding,
Een oneindig jachtinstinct,
Een goud/gele verpakking,
Dat is de Magyar-Vizsla

Hoe meer je mensen leert kennen,
Hoe meer je honden waardeert.
PitaPata Dog tickers

Krabbels aan Lilly & Csoki

honden page profiel elineeline schreef om 23 januari om 21:35
haha, dankje. dit is mijn/ onze eerste hond en ook ik ben verliefd op dit ras. we krijgen zoveel liefde van onze hond. (andersom geld ook natuurlijk) ze kruipt bij je opschoot als een schoothond (hahah), kwispelend tijdens het rennen/wandelen. haha vind het echt geweldig:)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 17 januari om 19:11
Ja, als we dat toch eens wisten... ;) Heb het toen hier op het forum gevraagd, omdat ik gewoon benieuwd was. Iemand noemde toen de Pharaohond en bij het lezen van de rasomschrijving waren er wel érg veel overeenkomsten. Ook pupfoto's komen erg overeen (behalve de staande oren). Dus we houden het gewoon op kruising Pharaohond. Klinkt wel mooi ook ;)
honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ schreef om 14 januari om 19:24
Wauw, wat is Csoki mooi!
honden page profiel elineeline schreef om 03 januari om 22:35
wat een mooie vizsla. haha ik vind het een geweldig ras, al heb ik mijn cseles (ook vizsla) pas sinds september 2011. ze is echt een lieverd, knuffelt graag, komt graag bij me liggen en is natuurlijk lekker actief
honden page profiel KimberleyKimberley schreef om 12 december om 16:30
Wat een prachtige Vizsla heb je zeg!!! Wat een geweldig ras is het toch he?!
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 18 februari om 19:50
http://www.hondenpage.com/hondenforum/63366/bijou-en-de-mri-scan.php Dit is de link, daar is het allemaal wat uitgebreider uitgelegd wat ze heeft.
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 18 februari om 19:50
De MRI-scan is gemaakt omdat ik maar niet achter de oorzaak van jeuk kwam, en ze heeft een type van Syringomyelia. Ben daar 5 weken geleden achter gekomen en ben nu heel druk met medicijnen en heb een heel netwerk van dierenartsen (wat wel weer handig is). Als ze geopereerd moet worden aan dr poot is dit prima te doen hoor, het is iets wat vaak voorkomt, dus voor de dierenarts een eitje om te opereren. Wat een prachtig hondje die je gaat adopteren!! Hele mooie ogen, mooi formaat ook. Wat vreselijk dat ze zo onder de schurft zat, gelukkig ziet ze er nu prachtig uit.
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 17 februari om 12:22
Heey! Bedankt, het tuigje staat haar erg goed inderdaad, en hij is erg stevig, absoluut een aanrader! Bijou is op dit moment even een zorgenkindje, we zijn druk bezig met medicatie (zie het topic ''bijou en de mri-scan''), en ze is afgelopen vrijdag tijdens het rennen uitgegleden en verkeerd terecht gekomen, en heeft daardoor patella luxatie. Patella luxatie kan ook komen door een ongeluk, dan scheurt er een band of pees af, waardoor de knieschijf los komt te zitten. Dinsdag hoor ik of ze het moeten opereren of niet. Hoe is het met Csoki?
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 17 januari om 20:02
Hondenleven
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 17 januari om 16:21
Ja, haha, een echt fotomodel ;-) Je kon een foto insturen van je hond met zijn of haar speelgoedverzameling, en toevallig hadden ze Bijou's foto uitgekozen.
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 11 januari om 21:18
leuk hondje
honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!! schreef om 21 december om 21:31
Zou het graag willen. Maar we willen een wat oudere hond uit het asiel nog een goed leven geven. Dat betekend dat micky uit de bench moet gaan wennen. Hier gaan we volgend jaar druk mee bezig, korte periodes als ik weg ben de bench open laten. Als dit helemaal goed gaat, zoek ik verder. Maar de hond moet wel goed bij ons passen, een rustige hond, die ook wat uurtjes alleen kan zijn. Dus ik wacht rustig tot er een lieverd in het asiel komt, en die geven we dan een fijn mandje hier.
honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!! schreef om 14 december om 11:55
Heyy!! jammer genoeg is de poedel hier maar 1 dagje geweest. Door heel veel redenen is ze terug bij haar oudje baasje, hij heeft het dus goed en blijft daar. Heb er zelf ook veel van geleerd, de hele ervaring. Maar als er nog een hondje bij komt, komt die uit het asiel. Leuk dat je het nog weet!! Liefs su en poot van Mick
honden page profiel Yvonne Levi & Tygo& KenzoYvonne Levi & Tygo& Kenzo schreef om 09 december om 15:07
levi die komt uit spanje maar tygo hier uit nederland bij een fokker van daan. maar afgelopen zomer zijn we wel met de honden 1 maand naar spanje geweest,en daar hebben we nog 2broers en 1 zus van levi gezien. gr yvon
honden page profiel Yvonne Levi & Tygo& KenzoYvonne Levi & Tygo& Kenzo schreef om 27 november om 18:49
moe moet het dus zijn he
honden page profiel Yvonne Levi & Tygo& KenzoYvonne Levi & Tygo& Kenzo schreef om 27 november om 18:43
en was Csok lekker mee van het rennen met Tygo vanmiddag. ik kwam je met toe val hier tegen toen ik bij een topic keek en ik herkende gelijk de foto van je hond. gr yvon
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 22 september om 19:11
Dat lijkt me inderdaad erg lastig.. Ik heb er geen ervaring mee, maar als ik een pupje erbij zou nemen dan zou ik Bijou elke keer dat ik op bezoek mag meenemen. Zodat ze kan wennen aan het pupje, je weet toch nooit zeker hoe het zal gaan als je eenmaal thuis bent. Ik zou ook goed selecteren op karakter, en op geslacht. Hier zou een goede fokker je zeker mee kunnen helpen! Wat leuk dat je nog voor de kerstvakantie en pup wil, hoop voor je dat er dan nog een nestje gepland staat. Groetjes!
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 20 september om 19:05
Hahaha, ja lief he? Een echt topmodel. Spannend dat je zoveel Dwergjes gezien hebt, ik kan me voorstellen dat je dan niet meer kan wachten om contact op te nemen met een fokker! Hoe gaat het met de voorbereiding met Csok?
honden page profiel Mick en PieterMick en Pieter schreef om 10 september om 23:46
Bedankt voor je leuke reactie, ons huisdier is alleen de Bordercollie. Het lam is drie weken later naar een kinderboerderij gegaan. Hij heeft het er erg goed. we gaan nog wel eens kijken! Leuk is dat hij ons gewoon herkent.
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 09 september om 13:13
Wat goed dat je bent wezen kijken bij shows! Het word dus wel een Dwerg? Spannend hoor!
honden page profiel Nicole en de woefkesNicole en de woefkes schreef om 05 september om 21:57
leuk dat je interesse heb in behendigheid! ik denk dat dit met een vizla van 6 jaar nog wel kan hoor, en anders moet je kijken of je een proefles mag doen, en kijken hoe je hond het vind. waar je ook naar kan kijken is breitensport een soort van behendigheid alleen dan in een rechte lijn en iets rustiger en minder hogen sprongen(de baas moet er namelijk ook over) ook een leuke sport! groetjes
honden page profiel LarissaLarissa schreef om 04 september om 20:21
Dankjewel. Csoki is ook erg mooi,aparte naam trouwens!
honden page profiel Ronica & FesterRonica & Fester schreef om 04 september om 18:25
ik heb al een foto geplaatst ;)
honden page profiel Chantal_*_BinkyChantal_*_Binky schreef om 02 september om 08:29
toen hij puppy was, leek het net écht een bolletje wol!
honden page profiel Chantal_*_BinkyChantal_*_Binky schreef om 31 augustus om 17:06
leuke hond
honden page profiel jadajada schreef om 27 augustus om 18:58
mooie hond zeg!,heb zelf een weimaraner. Lijken wel veel op elkaar, alleen een visla is geloof ik wat kleiner?. veel plezier
honden page profiel ............ schreef om 21 augustus om 22:00
Tot op heden heb ik alleen nog maar positieve eigenschappen bij de Vizsla kunnen ontdekken. Ik vind ze zooooooooooooooooooooow leuk!
honden page profiel ............ schreef om 19 augustus om 12:17
Hendrik Ido Ambacht is net iets te ver;-) Jammerrrrrrrrr!!
honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!! schreef om 15 augustus om 21:17
Jip is er vandaag bij gekomen. Meteen een wandeling gemaakt maar gelukkig nog geen problemen. We kwamen alleen twee honden tegen die niet goed met reuen konden dus alleen maar heel snel even snuffelen en weer weg, morgen weer opnieuw proberen.
honden page profiel ............ schreef om 15 augustus om 12:31
Hey hallo! Met Cherlock gaat het prima! Hoestie bij jullie? Wij wandelen veel in de achterhoek, the place to be! Hahaha! Graag zou ik nog een keer naar het strand gaan met Cherlock. Ben benieuwd hoe hij reageert op de zee=) Binnenkort nog vakantie dus wie weet!? Jij nog tips?
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 14 augustus om 21:06
bedankt :D
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 14 augustus om 19:26
Wat leuk zeg!!! Mijn hondje was met 10 weken ongeveer zo groot als een cavia, nu heeft ze het formaat van een kleine kat. Bijou heb ik inderdaad via een advertentie van MP. Zoals ik al zei; alles zag er prima uit. Toch zou ik het nu erg afraden om via daar een pup te kopen, nu is de DwergxChi erg in, de advertenties die ik zie zijn overduidelijk broodfokkers. Daarnaast hebben Dwergen en Chi's allebei aanleg voor Patella Luxatie, en andere enge dingen. Bijou heeft atopie, hooikoorts wat zich bij honden uit in huidproblemen. Dit is een erfelijke aandoening, 15% van alle honden hebben dit. Je mag nooit fokken met een hond die dit heeft. Helaas heeft Bijou dit dus wel geërfd. Wat fijn dat Csok goed omging met zo'n klein hondje!
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 21:07
hebben jullie die grote bruine hond al sinds dat hij/zij een puppy was??
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 17:14
jij hebt een super mooi hondje ! wees er trots op!!!
honden page profiel Suzanne & Micky!!Suzanne & Micky!! schreef om 13 augustus om 14:45
Helemaal top van die tip van die beaglewandeling. Thnx!!! lijkt me erg leuk. fijn weekend!
honden page profiel GizmoGizmo schreef om 09 augustus om 20:40
Bedankt voor je krabbel ! Ik heb gereageerd op je onderwerp.
honden page profiel GizmoGizmo schreef om 09 augustus om 09:05
Grappig die foto's. en die dalmatier is er ook vaak als ik er ben. Heb hem ook al een aantal keer gezien.
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 09 augustus om 02:00
Dankjewel! Nee, er is nog geen nieuws over de rottweiler. Maar mijn zoon zei vanavond dat ze niet alleen trekt, maar ook uitvalt. Het arme beest maakt weinig kans ben ik bang..
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 07 augustus om 22:06
het wordt een teef, zie mijn profiel. een wondertje geboren
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 07 augustus om 21:31
Ze is hoogstwaarschijnlijk als pup niet ingeënt voordat ik haar kreeg. Het is bijna een wonder dat ze geen Parvo had. Het is een heel mooi hondje, van binnen en van buiten. Ik voelde me wel heel erg stom en opgelicht toen ik erachter kwam dat die man een broodfokker is, hij is er wel mee gestopt, maar dat maakt het niet minder erg natuurlijk. Veel succes met je zoektocht naar puppy's!!
honden page profiel Erwin-DaniëlleErwin-Daniëlle schreef om 07 augustus om 14:19
Sorry ik postte het bericht al hihi. Ik wilde zeggen jou hond Visla is ook een erg mooie hond!!! groetjes Danielle
honden page profiel Erwin-DaniëlleErwin-Daniëlle schreef om 07 augustus om 14:17
Dankjewel voor je compliment!!! Maar jou hond
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 06 augustus om 16:35
Nou ja als het niet gaat dan gaat het niet. Der zijn nog maar zat show´s in Nederland dan kom je toch gewoon een andere keer naar een show toe. Meestal zet ik het toch altijd wel hier op het form dat ik een show bij ga staan meestal altijd met Musky naam. Dan hou je dat een beetje in de gaten,dan weet je waar ik dan meestal naar toe ga voor een show. Groetjes Jolanda dwergjes.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 06 augustus om 15:37
Oke moet jij zelf ook een show bijstaan in Rotterdam. Nou je moet maar kijken of je de 28 Augustus komt,als je komt dan zie ik je wel zou wel leuk zijn. En nog bedankt dat je mij heb toegevoegt in je vriendelijst. Groetjes Jolanda dwergjes.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 05 augustus om 20:27
Ja ik ga naar Rotterdam Moet een show lopen met Musky,maar Cody neem ik ook mee als bezoekende hond. Ik zou het leuk vinden dat je ons daar op zoekt,dan kunnen we elkaar een keertje ontmoeten, de heer Timmers er er dan ook bij. We zijn met zen tweeen,we zitten altijd bij de ring waar we in moeten lopen.tot dan we moeten 28 Augustus de show lopen. Nou tot dan Groetjes Jolanda.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 05 augustus om 19:46
Hoi Hoi bedankt voor je krabbel, Ja ik heb er weer een dwergpinscher bij,hij is heel lief een goed karakter heeft hij. Het gaat heel goed tussen de honden,ze hebben Cody gelijk geaksepteerd dat vin ik heel knap want onze Musky is toch wel een beetje dominand. Maar het gaat zo goed tussen de vieren,ze spelen heel goed met elkaar. Ik ben er heel blij mee. Groetjes Jolanda en de dwergjes.
honden page profiel ............ schreef om 30 juli om 14:52
Hey Lily, Ben lang niet meer actief geweest op het forum maar ben er nu weer=) Mooie hond heb je! Groetjes Esther
honden page profiel CCgoedgekeurde fokker schreef om 22 juli om 16:00
Heey! Het was een hele klus om die foto te maken. Van de 100 foto's waren er maar 4 echt mooi. Het is op een witte achtergrond gemaakt, en daarna nog witter gemaakt met photoshop. Wat leuk dat er toch een Dwergje komt! Veel succes en ik hoop dat je snel een pup hebt.
honden page profiel JolandaJolanda schreef om 16 juli om 22:58
Hoi Hoi, Bedankt dat je mij heb toegevoegt in je vriendelijst. Groetjes Jolanda dwergjes, Leuke honden heb je.
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 16 juli om 20:22
O geen dank, was leuk oefenen voor mij met een nieuw programma, leuke hond is het!!
honden page profiel jannyjanny schreef om 15 juli om 18:16
geef poot terug banjer ghihihihihn janny
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 12 juli om 22:17
Heel graag gedaan voor Csoki, het is ook een prachtige hond met een bijzondere naam, zag net dat de betekenis chocola is, grappig! ook nog wat geleerd in het hongaars.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 12 juli om 21:50
ja dat zijn ze 26 juli vertrekt de laatste. en vandaag is de laatste man weg gegaan en wij zullen wel erg veel rust krijgen en dat hebben we ook verdient vind ik zo na 9 weken
honden page profiel Gonnie&StormGonnie&Storm schreef om 12 juli om 21:30
Dankjewel.Ik zal het aan mijn zoon doorgeven want die heeft dat zo gemaakt.Maar hoe hij dat gedaan heeft dat weet ik niet.Groetjes.
honden page profiel JanineJanine schreef om 12 juli om 12:39
Dankje voor je krabbel! De friese paarden zijn idd mijn eigen paarden (ruin & hengst). Succes met Csoki, mooie hond!
honden page profiel IrisIris schreef om 18 juni om 20:59
Haha ja we zien graag beestjes hé :-) Spijtig genoeg zijn er kort geleden 2 fretjes gestorven...
honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey schreef om 16 juni om 20:04
Dank je wel:D haha maak ook erg veel foto`s van ze;) maar dat hebben denk k de meeste hondenbaasjes wel:D Jullie hebben ook een erg mooie hond!
honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker schreef om 14 juni om 02:20
En daar ging nog wat fout.... Wat is dat toch met die computers?? Ze doen maar waar ze zin in hebben ;-) De Chi'tjes zijn nu 5 weken oud. Echt veeeeeel te leuk. Ze zijn vandaag voor het eerst in bad geweest! Je had die beledigde koppies moeten zien hahah! Een Chi en een grote hond is geweldig om mee te maken. De Chi's vinden zichzelf zo leuk en zijn in hun hoofd echt de grootste honden die er bestaan dus ze spelen altijd de baas. Dan zie je dat gezicht van de andere hond echt helemaal verbaasd hihi! Mocht je het doen, ga dan wel naar een fokker van de vereniging, dat je een goed stevig hondje hebt, en niet zo'n teacup geval van marktplaats :-)
honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker schreef om 14 juni om 02:14
Oeps ging ff wat mis ;-) Maar bedankt voor je leuke berichtje! We zijn superrrrrr trots op de kleine meid :-)
honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 13 juni om 18:48
Ja hoor, ik maak ze allemaal zelf dus als je er eentje wil kan ik dat doen ;)
honden page profiel      Evelien & Midas Evelien & Midas schreef om 12 juni om 20:09
Dank je wat een mooie visla heb je! wil je ook een schilderij?
honden page profiel hondenvriendjehondenvriendje schreef om 10 juni om 20:02
mooie visla
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef om 10 juni om 15:37
inderdaad die groeien erg hard ja en wat mooie foto,s toppie
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 08 juni om 08:33
ja ze groeien erg hart. vrijdag zijn al weer 5 weken. maar het zijn wel kleine deugnieten hoor.
honden page profiel bets-bean&raiderbets-bean&raider schreef om 23 mei om 13:04
Mooi verwoord vrienschap tussen mens en dier. prachtig
honden page profiel RoméeRomée schreef om 13 mei om 14:36
mijn hondje koomt ook uit hongarije met een hongaarse naam :D
honden page profiel RoméeRomée schreef om 13 mei om 14:36
wat een lieve foto's!! xx
honden page profiel TeskeTeske schreef om 09 mei om 19:54
Tjoki dus, leuke vlotte naam en dat is goed uit te spreken. Ik meende dat er een Vizsla bij mij op cursus zat, en die vond ik idd wel leuk, maar die was echt niet zo groot, vandaar mijn verbazing. Ik val zoals je ziet meer op de kleine hondjes... Groetjes Renate
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef om 09 mei om 16:07
hoi hoi, met de pupsel gaat erg goed. moeder doet het ook goed. zelfs de dierenarts was te vreden over alles en gaf me complimenten over hoe goed ik alles voor mekaar had. en zo iets doet je dan echt wel goed he. als je nieuwsgierig bent er komen regelmatig foto's op http://puppyhonden.blogspot.com en ik probeer elke dag iets te schrijven als ik het niet erg druk heb
honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker schreef om 09 mei om 13:36
Het boek heet Hungarian Dog Breeds en is geschreven door Pál Sárkáni en Imre Ócsag Het is in hongarije uitgegeven. Het ISBN nummer is: 963 13 2302 1 . Er staan alle Hongaarse hondenrassen in en rasbeschrijvingen. De vizla is in die boom geklommen omdat er tijdens de jacht een fazant geschoten is en die is in die boom terecht gekomen. Hij wil het wild apporteren , maar moet daarvoor de boom in , en dat doet hij ook. Geweldig toch!!!
honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker schreef om 09 mei om 12:48
Geweldige honden Vizla's . Keek toevallig gisreren in een boek speciaal over de Hongaarse hondenrassen. Staat een foto in van een visla die in een boom geklommen is!! Groetjes Annelies
honden page profiel IrisIris schreef om 03 mei om 20:18
Hihi bedankt :-) het zijn 2 kleine duiveltjes hoor hahahaha.... Die van jou ziet er ook zon lieve schat uit!
honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker schreef om 02 mei om 23:23
Dankjeweeeelll :-)))) We zijn super trots! We gaan denk ik morgen als het weer licht is ff foto's maken:P Ik heb er nu wel wat van de geboorte natuurlijk maar die zijn niet echt geweldig... Meer emotionele waarde ;-)))
honden page profiel Charlotte en de WitjesCharlotte en de Witjesgoedgekeurde fokker schreef om 02 mei om 20:39
Hee :-) Bedankt, ik vind dat je gelijk hebt :-) Wat kunnen mensen toch vervelend zijn he ;-)
honden page profiel Ciska & DoggiesCiska & Doggies schreef om 31 maart om 19:59
haaai ja dank je wel ±D ja die gevlekte is een lavendel merle chihuahua komt ook niet heel vaak voor...en die hond van jou is ook supermooi!! groetjes ciska.
honden page profiel Paméla, Rik  & Laure de labPaméla, Rik & Laure de lab schreef om 15 maart om 08:17
Hey! Jullie hebben ook een schatje! Grtz en pootje van Laure
honden page profiel kwenda ,chihuahuakwenda ,chihuahua schreef om 11 maart om 17:44
Hallo Lilly,je heb mooie hond. en verzorg jij je hond ook zelf,leuk hoor. gr kwenda chi,,,doeiiiii. ja ik heb je gezien ,met D
honden page profiel LindaLinda schreef om 21 februari om 23:10
Hoi lilly, het zijn inderdaad super honden. Onze Cai is een echte boef, maar zo schattig.
honden page profiel sorayaloveZoësorayaloveZoë schreef om 20 februari om 18:55
Hoi Lilly, Wat een mooie meid heb jij!! Grappig ook die foto achter de pc, mijn meisiej poseert nie zo graag zij gaat zich dan gauw krabben of ze draait dr kop om, gemeen heh, hihi groetjes, soraya
honden page profiel ......goedgekeurde fokker schreef om 18 februari om 11:12
Dank je, die van jou mag er ook wezen!
honden page profiel LindaLinda schreef om 17 februari om 20:00
Mooi foto's !
honden page profiel Duitse PinscherDuitse Pinscher schreef om 12 februari om 19:47
Hoi, Bedankt voor de compliment jij hebt ook een erg mooie hond, de Visla

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Lilly & Csoki heeft 1655 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Lilly & Csoki zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Lilly & Csoki was voor het laatst online 9 jaar, 7 maanden, 1 weken, 16 uur, 14 minuten, 54 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^