HondenPage baasje o

Wat schreven de vrienden van o op het forum

honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Heeft iemand ervaring met cavasan oogzalf?
Enzo heeft het ook gehad, ontstoken oog, ook die oogzalf gebruikt ging super was snel weer over. alleen was het hier een hele rel om het erin te druppelen.
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in UITSLAG van Bamse. !!!
Super hoor zo'n wormcheck kit heb het bij enzo vorige maand gedaan. En hier gelukkig ook geen wormen maar echt super had echt de volgende dag al uitslag super snel!!!
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in 'S ochtends vlees 's avonds brok of...?
Ik geef enzo smorgens brok en savonds zijn kvv, maar wel een geperste brok!!! die verteerd namelijk hetzelfde als kvv en is de enige brok die Enzo verdragen kan. Je kan best brok en kvv op 1 dag voeren alleen zou ik dan kiezen voor een geperste brok.
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Wisselen?
vanaf 4 a 5 maand, enzo was vroeg, hij had behoorlijk last van het wisselen at haast niet, sliep veel!
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Chihuahua voeding ?
Hier ook een chihuahua op kvv :-)
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Wie heeft ervaring met Naturis hondenvoer ?
heb ook een tijdje naturis gevoerd, ging prima! Ik moest er alleen 3 kwartier voor rijden, Enzo krijgt nu carnibest, dat gaat ook super en daar hoef ik maar 10 min. voor te rijden, ze hebben wel veel soorten naturis! dat mis ik bij carnibest wel wat. Naturis heeft paard,hert,geit,kip,makreel etc :-)
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Sheltie wil weeeeer niet eten.
Hier nog zon zinnige eter, vreselijk irritant ik zou er een topic over openen maar ik dacht zet het hier maar bij. Eerst kreeg hij royal canin, haalde hij zijn neus voor op toen andere brokken geprobeerd ook imdat ik dingen had gelezen over royal canin, toen orijn en farmfood geprobeerd. Ook niet willen eten het enige wat hij wou is vers vlees. Hij eet nu zoln 3 maandjes carnibest ging altijd goed en nu soms ook met ups en downs. Vanmorge niet willen eten niks... en gister een paar hapjes snuffelt eraaan en loopt weg.. alles wat ik doe gaat er niet in.. dus d8 vanmorgen laat ik hem eens 1 brokje geven... en ja hooooor hap slik weg. ging die in de keuken staan met de neus omhoog van waar zijn mijn brokjes. Heb het niet gegeven hoor dacht vraag jullie eerst wat jullie zouden doen. iets in mij zegt niet doen want je blijft aan de gang ..... maarja.. wel moeilijk hoor....
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in wat voeren jullie je honden?
@kimeta Wat weegt je hondje?
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in wat voeren jullie je honden?
@ kimeta... Ik heb 500 gram verpakkingen... Jongen honden mogen 40 tot 60 gram per 1 kilo lichaamsgewicht. Enzo is uit de kluiten gewassen en weegt 5 kilo, geef hem 5x 50 gram is 250 gram per dag... ontdooi 1, 500 gram worst en hij kan daar 2 dagen van eten...,. het klinkt vrij veel als ik het zo neerzet, maar hij komt niet aan en valt niet af ;-) en anders zal je de worst in plakken moeten zagen.snijden,,, hoeveel mag joun hondje per dag dan?? groetjes van ons
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in wat voeren jullie je honden?
Kvv. carnibest en naturis!!
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in wanneer is een chihuahua uitgegroeid
Mijn chi is 4.4 kilo en 6 maand, als je chi een stamboom heeft kan je er van uit gaan dat ie raszuiver is, heeft het geen staboom zul je het helaas nooit weten. Enzo's vader had een stamboom en was ook lekker groot,zijn mnoeder had GEEN stamboom maar was ook groot. Enzo was een stuk groter als zijn broertjes en zusjes. Enzo wastoen ik hem kreeg was die 11 week en 2 kilo. Niet teveel focusse op gewicht, voer met het oog, persoonlijk vind ik een wat grotere stevige chi mooier.
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Hond in bed? Ja of Nee?
Enzo komt niet op bed, wel op de slaapkamer, heb alles gelijkvloers dus als ik snel wat moet pakken loopt hij gewoon mee, in het weekend als we uitslapen haal ik hem uit de bench (die in de woonkamer staat) laat ik hem ff uit, krijgt die eten en daarna ligt zn kussen op de grond klaar in de slaapkamer en daar slapen we nog heerlijk uit tot een uur of 10
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in Gewicht van je puppy
Enzo is ook bij de dierenarts geweest voor controle en deze deze sterke grote chihuahua kerel weegt 4.4 kg ;-)
honden page profiel Dionne & EnzoDionne & Enzo schreef in leeftijd van mijn chihuahua
Mijn Chi is nu 4 maand en 3.4 kilo. Absoluut niet dik!!!! Maar gewoon een sterke kerel! Ik vind niet dat jeje teveel moet focusse op gewicht je ziet heel goed wannneer ze wat onder of bovengewicht hebben! En liesbeth, toen ik mijn chi kreeg was die 12 week en 2.0 kilo. Dus kan heel goed. Dierenarts zij toen ook dat het een goed gezondvitaal hondje is. Jammer dat ze tegenwoordig zo doorgefokt worden om het kleinste hondje te creeeren. Het gebeurd mij ook vaak dat ik aangesproken word op straat dat mensen zeggen wat is die groot voor een chihuahua of niet? is dit wel een echte??? Vreselijk irri, maja ook ik denk dan van laat maar!!! :-)
 

Vrienden van o

honden foto van Dionne & Enzo

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^