HondenPage baasje Roxy-Missy

Wat schreven de vrienden van Roxy-Missy op het forum

honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Mank lopen
bij twijfel altijd naar de da gaan. kan zijn dat hij te snel groet of wat anders.  
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in darmkrampen
wat voor eten geef je aan je hond? kan misschien zijn dat er bepaalde stoffen in zitten waar een hond op latere leeftijd wel last van kan krijgen.  
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in hartverwarmend moment
ja echt wel want ik weet dat hij nogal onhandig kan zijn met kleintjes door er tegen aan te springen zodat ze omvallen behalve dus bij zijn kleine vriendje.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Alweer 6 maanden, mis hem nog steeds..
herkenbaar, na 4 jaar mis ik nog steeds murdoch. zeker met oud en nieuw komt het gevoel extra omhoog want hij was geboren op 1 januari en wij zeiden altijd dat de vuurpijlen voor hem waren als feestje.en hij vond het geweldig. mijn opa die vorig jaar is overleden was ook een echte dieren vriend en vertelde me toen ik murdoch moest laten inslapen, houden van is ook laten gaan en deze wijze woorden heb ik altijd bij me gedragen en ook gezegd bij zijn overlijden. het klopt gewoon en ze leven voort in je hart en de herinneringen blijven voor altijd en geven je op een gegeven moment een glimlach op je gezicht ipv de tranen van het gemis en verdriet. toch blijft het wel moeilijk hoor maar tijd heelt wonden. heel veel sterkte .
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in vreemde dingen over jouw hond..
tank zijn kleine mensenvriendje luuk noemt hem aapje haha
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in hartverwarmend moment
gisteren liep mijn man een ronde met tank toen er een klein jongetje aangerend kwam en tank omhelsde. tank ging er maar bij zitten en mijn man keek echt zo van nou die durft. zijn moeder moest enorm lachen en zei sorry maar hij moest tank even omhelzen, is zijn vriend en de enigste hond waarbij hij dat doet. mijn man zei ok kent hij tank dan? ja zei de moeder en hij is altijd zo lief voor hem en voorzichtig als hij hem tegen komt. toen mijn man dit gister avond vertelde wist ik ook wie het jongetje is en het gaf me een trots gevoel. niet slecht voor een nanny dog toch? moest het even delen met jullie.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Allergie bij Stafford pup van 12 wk
mooie beestje zeg wauw, ik heb geen allergieen met mijn staf. ik geef hem ook kvv en elke dag een schapenvet blokje. ben blij dat het nu zo goed gaat met de doggies :-D
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Brrr, koud!
waauw mooie foto's zeg, het is daar heel mooi, ben er pas ook geweest en erg veel paddenstoelen toen gezien.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Foto's van je hond met een schattige kop
http://www.hondenpage.com/foto/foto/343534.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/343262.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/343532.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/85773.jpg
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in zijn er meer honden die ziek geworden zijn van Lotgering
tank van mij zit op lg sinds dat hij pup is en nooit problemen gehad van diaree, of bedorven vlees gehad, wel de laatste keer dat de verpakkingen niet goed gesloten waren en er overal bloed zat maarja het gaat in een tuperware bak, ik zit ook vanwege de negativiteit erom te twijfelen, heb naturis geprobeerd maar dat kwam er net zo hard weer uit dus geen succes, nu van de week tinlo maar eens proberen en als dat er ook uit komt moet ik misschien toch blijven bij lg omdat hij het er wel goed op doet. en tenslotte is at wel het belangrijkste voor mij.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Vind jou hond(en) het fijn om geborsteld te worden?
tank vind het heerlijk, niet dat het nodig is hoor maar hij vind de massageborstel voor de loszittende haartjes heel erg fijn dat hij gaat klappertanden haha. verder een gewone massage over zijn rug is helemaal geweldig en daarbij valt hij in slaap.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in ik gooi de handdoek in de ring
ik had het gevoel ook omdat tank niet wilden liggen voor een minuut maar inmiddels heb ik er vrede mee want ik weet gewoon dat geduld niet zijn sterkste kant is en er zit nou eenmaal een kop op, elke hond heeft een eigen karakter en frustaties voelen ze dondersgoed aan. dus ik heb het van me afgezet, hij trekt niet en tja dan maar geen minuut blijven liggen hoor, hij is mijn maatje mijn allesje en het moet leuk blijven dus een break met trainen is af en toe gewoon een goed plan en dan ontspan je vanzelf en je hond ook. dus geniet er gewoon van en het komt vanzelf goed en je mag zeker al trots zijn op wat jullie bereikt hebben hoor.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in samen slapen..
Wat lief, hier ligt tank als een plank tegen me aan, lekker warm en gesnurk hihi
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Kira met spoed naar de dierenarts
Gelukkig dat het weer goed gaat met kira d(^_^)b
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Onze nieuwe familielid!! Odin :D
mooi ventje zeg :-D
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Voorkeur voor de kleur van het ras dat je hebt?
bij stafs maakt het me niet zoveel uit eigenlijk, ze hebben allemaal iets. wat ik wel erg leuk vind is een vlek bij het oog bv. tank heeft dat niet maar ik vind dat zo grappig staan en de stand van de oortjes. ze zijn dus allemaal mooi :-D
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Kira met spoed naar de dierenarts
he getsie , ik lees het ook net pas. hoe is het nu met kira? heeft ze goed kunnen slapen en jullie ook ? afijn ik blijf het even volgen en zal voor je duimen. knuffel van tank
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in jonge kinderen ,bv onder 15 jaar, mogen met alle rassen wandelen.
ik begin er in ieder geval niet aan als een kind mijn hond wil uitlaten en er is geen volwassene bij. heb ik bij mijn vorige ook nooit gedaan terwijl mijn nichtjes 15 jaar waren.je weet nooit wat er gebeurd en zeker ook niet omdat ze niet alle honden in de buurt kennen en je niet weet , wie wel en niet met elkaar overweg kunnen.die letten echt niet op de houdingen van een andere hond.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Wat eten we vandaag? (maar dan voor de hond :P)
vanavond eet tank gekookte vis
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Welke rassen leven er op dit forum.
een engelse staffordshire bullterier van 4 jaar oud
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Radeloos !!
gt betekent gedragstrainer/terapeut en jullie kunnen er baat bij hebben.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Dieren hebben
@maria, ik hoop voor je dat je uiteindelijk weer kan genieten van de wandelingen maarja als je lijf zegt nu even niet, dan kan het ook niet en zal je het even moeten doen met de knuffel maar ik geloof dat het wel goed gaat komen hoor. ik ben ook erg blij dat mijn ouders in de buurt wonen zodat tank daar onder gebracht kan worden als wij ziek zijn of allebei tegelijk aan het werk zijn en als er een noodgeval is, geeft het mij een prettig gevoel dat ik op hun terug kan vallen, ik koester mijn ouders dan ook als goud.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Radeloos !!
het klinkt zlsof ze jou inderdaad als indringer ziet en zeker jaloers is omdat je erbij bent gekomen en zij haar baas moet delen. ik zou een honden cursus gaan volgen met haar.of een gt vragen voor hulp maar je zal er iets aan moeten doen zodat het patroon gebroken word.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Wel dood niet dood
dan klopt je hart echt in je strot, mijn kat kon dat ook en dan ik hem schudden , nope dus ik blies op zijn neus en jahoor daar was hij weer en keek me dan ook echt aan, wat moet je van me? het blijft altijd schrikken maar ik hoop dat je nog lang van je lieverd mag genieten hoor.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Hobby van je hond
haha ja dan ben je mooi aan het lopen komt er een hond aangestormd met zon lange boomstronk die je dan vol achter tegen je benen aan krijgt, weet er alles van ':) .ja weet hoe het voelt en dat is niet fijn. het moet gewoon mee naar huis en als hij de stronk niet uit de grond krijgt word hij nijdig en gaat net zo lang door totdat hij hem heeft en hoor je van die geluidjes haha.ben blij dat we een grote auto hebben die wel vies mag worden.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Oud & nieuw
toen tank nog een pupje was, vond hij het een groot feestje want we hadden hem mee naar boven genomen maar helaas toen hij een jaar oud was hebben kinderen een striker bij hem gegooid toen mijn man ermee liep onder het motto we zagen u niet , mmm lijkt me toch stug een man van 2 meter dat je die niet ziet lopen. daarna is het een dot ellende geworden maar we maken elk jaar vorderingen, hij was eerst ook binnen bang maar dat is hij niet meer, nu alleen nog buiten dus zet ik hem in mn auto en rij ik naar een afgelegen gebied.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Hobby van je hond
@manon haha dit was nog een klein model want hij sleept met boomstronken, paaltjes van de gemeente dus wij kunnen af en toe best een goed fikkie bouwen hihi. het is af en toe wel uitkijken aangezien meneer gewoon rechtdoor blijft lopen ongeacht of er ook iemand loopt of fietst dus dan zeggen we al wacht en legt hij hem op de grond.
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Toen & Nu.... Ze worden zo snel groot...
het voelt nog als gisteren :-) http://www.hondenpage.com/foto/foto/135588.jpg http://foto.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/85829.jpg en nu alweer 4 jaar oud http://foto.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/343536.jpg
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in Hobby van je hond
hier tank zijn hobby's http://foto1.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/343246.jpg http://foto1.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/343240.jpg http://foto.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/132779.jpg http://foto1.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/116735.jpg
honden page profiel diane en tankdiane en tank schreef in poot afdruk maken
das ook een goeie thanks laura :-D
 

Vrienden van Roxy-Missy

honden foto van HILLhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van mariekehonden foto van Sandrahonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van Missyhonden foto van goofie honden foto van diane en tankhonden foto van Stefanie & Chelsea

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^