HondenPage baasje Susan Zeestraten

De laatste reacties in het hondenforum

Susan Zeestraten heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Hier onze andere twee honden Woody kruizing en Imme onze langharige duitse herder die dit jaar 15 word honden foto Dit is Utah onze polski owzarek nizinny.
Die we 5 jaar geleden in Frankrijk gekocht hebben ze is nu Nederlands kampioen en we fokken er af en toe een nestje mee. honden foto Dit is Utah onze polski owzarek nizinny.
Die we 5 jaar geleden in Frankrijk gekocht hebben ze is nu Nederlands kampioen en we fokker er af en toe een nestje mee.

Verhalen van Susan Zeestraten in het Dogboek

Susan Zeestraten heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Susan Zeestraten heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Susan Zeestraten is nog geen lid van een club.

 

Fokker vermelding van Susan Zeestraten

Uhcajapons Wij fokken af en toe hobby matig een nestje Polski Owzarek Nizinnypups samen, de pups worden in de woonkamer grootgebracht samen met onze kinderen en andere honden zodat ze goed aan alles kunnen wennen. De pups worden met stamboom verkocht en zijn gechipt geent en ontwormt. Voor alle informatie over dit leuke ras kunt u ook onze website bezoeken. Wij verwachten in 2014 ons tweede nestje van Caja.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Uhcaja pons' of bekijk alle Polski Owczarek Nizinny fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^