HondenPage baasje jetty

Over jetty

Hallo, ben jetty bijna 35 jaartjes jong, heb 3 zonen waarvan 2 met een stofwisselingziekte. Ben daarom ook fulltime thuis. In het verleden was ik al dol op een Malthezer van mijn Collega, en stiekum ging het toen kriebelen, zo een hondje zou ik ook graag willen.

Ben op gegeven moment gestopt met werken, omdat het te zwaar werd met het verzorgen van me oudste zoon. Mijn tweede is een heerlijke babbelbox en voor hem wilde ik ook heel graag een hondje halen, omdat hij altijd met de Jack russel van de buren in de weer was. Eerste instantie toen ze pas kwamen wonen vond hij het beest dood eng, later werd het zijn maatje.

En nu heeft hij zijn eigen hondje, en Timmy is een super lief, aanhankelijk gezellige nieuwsgierig en ondeugende puppy nu inmiddels 10 weken oud.

Hij is echt een aanvulling op onze familie de buren hun jacky is blij met hem gezien die iedere dag nu voor de achterdeur staat te blaffen, kom je spelen. Hij is nogal druk moet ik zeggen dus af en toe moet je er wel ff tussen komen.

Hij is krantzindelijk en als hij het buiten op de krant doet, zit hij te kijken waarom ik zo achterlijk loop te dansen maar hij vind het wel best.De taken zijn ook eerlijk verdeeld, ik verzorg hem en mijn zoontje speelt veel met hem. en iedere avond zijn ze beiden moe...heel leuk om te zien.

Nou dat was het wel zo een beetje als je meer wilt weten...you just ask!!

Krabbels aan jetty

honden page profiel melissamelissa schreef om 05 juli om 17:21
heel mooi hondje groetjes Melissa
honden page profiel SilvySilvy schreef om 21 februari om 21:02
wat voor een hondje is het eigenlijk nu geworden??? maar wat een schatje is het zeg!!!
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 21 februari om 20:49
Wat een leuk hondje, lijkt net een speelgoedknuffel, veel succes ermee groetjes Sam
honden page profiel RimandaRimanda schreef om 21 februari om 20:35
Wat een schatje is Timmy! Heel veel plezier samen!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

jetty heeft 22 ontvangen.

Berichten en online status
jetty was voor het laatst online 11 jaar, 11 maanden, 3 weken, 3 dagen, 19 uur, 10 minuten, 45 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^