HondenPage baasje Sofie

Wat schreven de vrienden van Sofie op het forum

honden page profiel Denise & MajorDenise & Major schreef in Argentijnse dog
Late reactie, maar hier nog 1 :D Major is een reu en is net 2 geworden. Ik hoop dat je nog steeds heel blij bent met je dogodame!  Grtjs,
honden page profiel fortunafortuna schreef in Maak mij zorgen
ik zou daar ook niet tegen kunnen,en heel nerveus worden.als je niet met haar wilt fokken,is sterilisatie dan misschien een optie?sterkte,ik hoop dat ze snel weer gaat eten.
honden page profiel fortunafortuna schreef in naaktslak iieeeuwwwww (leuk verhaal, Voor de mensen dan ^^)
die beesten ruiken ook echt raar,en het plakte natuurlijk aan zijn pootjes O-)
honden page profiel fortunafortuna schreef in Wie neemt de hond mee naar bed?
toen ik getrouwd was,wilde mijn man geen hond boven.nu ik gescheiden ben,slaapt ze in principe beneden,maar ze komt me 's morgens wel vaak wakker maken.dan mag ze nog ff lekker bij me liggen,voor we eruit gaan. :-D
honden page profiel fortunafortuna schreef in honden
het kan zeer zeker veel schelen.mijn amerikaanse bulldog,bijvoorbeeld,was 67cm hoog.hier in de buurt loopt er 1 rond van zo'n 55 cm.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Zijn jullie herplaatsers ook anders dan de vorige eigenaar zei?
nee,fortuna is precies zoals mij werd verteld.het enige is dat ze bang zou zijn voor vuurwerk(niets gemerkt),en dat ze niet van water hield,maar die waterrat ligt bijna elke dag wel ergens in het water.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Wat voor problemen hebben julie gehad met het uitzoeken van een asiel hond?
ik heb bijna alleen herplaatsers gehad.mijn eerste hond was een blinde rottweiler,die passanten beet(omdat hij ze niet aan zag komen).veel van mijn herplaatsers hadden gedragsproblemen,maar ook evenveel honden waren perfect.vaak lukte het om de problemen op te lossen,maar heel soms draaide een hond door,en werd agressief tegen mannen.dit waren meestal mishandelde reuen.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Rekening houden met je honden tijdens verhuizing?
kun je niet met de auto?zoiets zou voor mij zeker een reden zijn om niet te verhuizen,maar misschien heb je nog niet goed gezocht,en is er wel iets dichterbij?
honden page profiel Shelley & Ice °Shelley & Ice ° schreef in voorstellen
Hej Linneke ,, ja ik denk et wel :D heb onlangs nog achter u gewandeld in de schorre denk ik :D x
honden page profiel Shelley & Ice °Shelley & Ice ° schreef in voorstellen
Hoi, Ik ben Shelley, en heb samen met mijn vriend een schat van een pup van bijna 5 maand... Hij heet Ice :-) T'is echt zo een lieverd,, kzou al niet meer zonder hem kunnen :D
honden page profiel Shelley & Ice °Shelley & Ice ° schreef in puppy wil niet in bench overdag
Toen wij Ice gingen halen met 7 weken hadden wij nog geen bench. Het was toen ook in het weekend en hebben hem dan gewoon in de keuken met een kinderrekje laten slapen. Heeft hij heel de nacht gejankt trouwens :D Maandag ben ik toen een bench gaan halen en heb die gewoon in de living bij ons gezet. Zijn beertje erin gedaan,, snoepjes onder verstopt.. En als we speelden gooide ik zijn balletje altijd in de bench, zo dat hij erin moest gaan om zijn balletje te pakken. Daarna heb ik er telkens voor een paar minuutjes in gestopt, in de gang gaan staan, en dan als ik trg was flink beloond. Deze tijd heb ik telkens langer gemaakt... De eerste 2 weken ging het snachts ook niet zo goed hoor :) Telkens hij uit geweest was om te plassen was hij ook altijd maar aan het janken :) Heb dan iets gedaan wat vele onder jullie niet goed zouden vinden maar ik heb de bench naast me bed gezet :) Als hij mijn stem dan hoorde ging het vele beter. Zo stilletjes aan heb ik de bench naar de deur opgeschoven tot hij uiteindelijk in de gang stond. Ondertussen slaapt hij in de living in zijn bench en doet hij het zonder problemen ;)Heeft alles bij elkaar een maandje geduurd denk ik. Maar in de dag ligt hij er ook niet in , dan ligt hij liever op zijn kussen , de bench is enkel voor als wij weg gaan ( naar de winkel ofzo) en om s'nachts in te slapen :) voor de rest komt hij er ook niet vanzelf in :) Meneer ligt liever bij de zetel op zijn kussen , lekker dicht bij mij in de buurt :) Eten geven in de bench doe ik ook niet, vind ik niks aan. Eten krijgt hij op vaste tijdstippen. Soms geef ik hem wel een beentje , kan ie wat knabbelen als wij wegzijn :) ik hoop dat je er wat aan hebt en dat het binnekort vele beter gaat gaan :)
honden page profiel Shelley & Ice °Shelley & Ice ° schreef in welke ras hebben jullie?
Een American staffordshire terriër van bijna 5 maand :D
honden page profiel Shelley & Ice °Shelley & Ice ° schreef in Ik ben beledigd !!!
Geweldig, die wist meteen waar haar plaats was :D Gho,, sommige mensen zouden beter hun hand eens boven hun hoofd houden en eens goed kijken wie eronder staat voor ze hun mond open doen ... Man toch,, Ach ik denk niet dat die dame nog zo snel zo een rotopmerking zal maken ;) In alle geval ik vind je antwoord geweldig :D
honden page profiel Shelley & Ice °Shelley & Ice ° schreef in Gewicht van je puppy
Toen ik Ice mee naar huis nam was hij net 7 weken en woog hij maar 2.7 kg.. Ondertussen is hij 4 maand en half en weegt hij 18 kilo :D Hij heeft zich mooi herpakt :D haha
honden page profiel fortunafortuna schreef in Contact met vorige eigenaar/eigenaresse van herplaatser.
ik heb fortuna nu 6 maanden,en in het begin waren er wat strubbelingen,omdat ze de papieren niet opstuurde.daarom werd ik bang dat ze fortuna misschien terug wilde halen. sinds een paar maanden heb ik eindelijk de papieren,en soms krijg ik een mailtje hoe het gaat.meestal stuur ik dan meteen wat foto's mee.
honden page profiel fortunafortuna schreef in wat voor hond hadden je ouders?
mijn ouders hielden niet van honden,en ik mocht geen hond,dus liet ik de honden van de buren uit. toen ik uit huis ging,wilde mijn vader ineens een hond,en toen ben ik even over de zeik gegaan O-) er is nooit een hond gekomen.
honden page profiel fortunafortuna schreef in dieren verzekering
dan heb jij geluk gehad,want ik hoor overal om me heen de stomste smoezen van de maatschappijen om maar niet uit te hoeven keren.
honden page profiel fortunafortuna schreef in dieren verzekering
ik heb mijn dieren nog nooit verzekerd,en vind het geldklopperij.kijk goed naar de kleine lettertjes(voorwaarden,uitsluitingen,enz)anders sta je voor verrassingen als ze niets uitkeren.ik stort liever elke maand die "premie" op mijn rekening,als spaarpotje voor als er iets met de dieren is.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Hulp gevraagd, Op zoek naar Ierse Wolfshond ...
http://www.ierdie.net/Welkom.html
honden page profiel fortunafortuna schreef in Hulp gevraagd, Op zoek naar Ierse Wolfshond ...
ik vind ze ook erg leuk,en die ogen zijn zo mooi. ik heb laatst wel op de site van de rasvereniging zitten neuzen naar herplaatsers.daar kun je ook de goede fokkers op vinden.ff op google zoeken.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Naam veranderen van een hond
honden zijn echt niet gehecht aan hun naam,dus dat het zielig zou zijn is onzin.het blijft wel een hond,geen mens. er is juist iets voor te zeggen:een nieuw begin=een nieuwe naam
honden page profiel fortunafortuna schreef in Naam veranderen van een hond
dat kan makkelijk,maakt voor een hond niet uit. ik heb zoveel asielhonden zelf een naam gegeven,en ze luisteren vanzelf na een tijdje.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Spijt van het gekozen ras
ik kijk nooit naar het ras,maar naar de hond.als ik een hond tegenkom die een baasje zoekt,en ik heb de klik,dan is het goed. eventuele problemen zijn meestal te overwinnen,als je de klik maar hebt.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Op een appartement
sandra,er staat meerdere keren in dit topic hoeveel uren de ts werkt O-)
honden page profiel fortunafortuna schreef in Op een appartement
zo heel erg veel komt er nu ook weer niet bij kijken.je hebt een plekje nodig,zoals een mandje of bench,voer en drinkbakjes,voer,riem,halsbandje,borstel.dat zijn de belangrijkste dingen.en als je ergens ongerust over bent,ga je naar de dierenarts ;-) ik zou er gewoon veel over lezen,of ga eens naar een asiel,en stel vragen.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Op een appartement
renske,lien had al gezegd dat ze een asielhond wilde. en ik wil nog even aanvullen:er zijn duizenden honden in nederland die nooit verder komen dan de achtertuin.de baasjes zijn misschien de hele dag thuis,maar schenken geen of weinig aandacht aan de hond. is dat dan niet veel erger dan iemand die werkt en graag een ouder hondje uit het asiel wil?
honden page profiel fortunafortuna schreef in Op een appartement
en zolang het hondje genoeg aandacht krijgt,en beweging als je wel thuis bent,zie ik het probleem niet zo. O-)
honden page profiel fortunafortuna schreef in Op een appartement
als je al een kat hebt,is het moeilijker om een asielhondje te vinden dat daar aan gewend is. ik heb nu 4 katten,en heb fortuna 5 maanden geleden als herplaatser gekocht.zij was toevallig opgegroeid met katten,maar daar moet je net geluk mee hebben. een kat en een hond hebben meestal niets aan elkaar,uitzonderingen daar gelaten. oke,de ideale situatie is dat je de hele dag thuis bent,maar ik weet zeker dat elke willekeurige asielhond de voorkeur geeft aan een werkend baasje boven een kil hok. ik had vroeger eerst honden en was thuis,maar de situatie veranderde en ik moest gaan werken.ik heb toen gekozen voor een uitlaatservice,wat mij mijn hond heeft gekost. zeker een ouder hondje gaat gewoon liggen slapen als je weg bent,maar je moet dat dan wel tijdens je vakantie opbouwen. eerst een paar minuten in de gang gaan staan,dan 5 minuten buiten om de hoek.als dat al meteen goed gaat iets langer,enz.
honden page profiel fortunafortuna schreef in Op een appartement
ik weet zeker dat een asielhondje heel blij zou zijn met lien,en veel liever een aantal uren alleen is,dan de hele dag in een hok te zitten. als je een hondje neemt vanaf een jaar of 3,heb je misschien helemaal geen bench nodig(kan natuurlijk wel,als je dat zelf fijn vindt). er bestaan van die dingen die je tussen je balkon kunt vlechten,zodat het hondje niet kan vallen. er bestaat ook "hondengrit" en er zijn zelfs hondenbakken. het zou natuurlijk nog veel fijner zijn als je iemand hebt die het leuk zou vinden om op je hondje te passen als je weg bent,maar ik weet zeker dat het zo ook goed komt ;-)
honden page profiel fortunafortuna schreef in wie heeft ervaring met tumor aan de voetzolen??? ik ben een beetje in paniek
ja,ik heb hier weddenschappen lopen,dus ik hoop op een ontsteking O-) (geintje)
 

Vrienden van Sofie

honden foto van fortunahonden foto van Danielle, Djano, Mika & Jessyhonden foto van < Liesbeth & Igor >honden foto van Dogohonden foto van Denise & Majorhonden foto van SABINE DINGENENhonden foto van Jill honden foto van Shelley & Ice °

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^