HondenPage baasje Michelle

De laatste reacties in het hondenforum

Michelle heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Terwijl mijn baasjes tv kijken, hou ik me bezig in mijn eigen huisje! honden foto mmm lekker appeltje; eens proeven honden foto Kyra mag eens samen met Indy in de zetel, zeker een foto waard! honden foto Kyra is loops en krijgt een stijl broekje aan! honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto mmm appel... honden foto Kyra die aant spelen is honden foto honden foto En nog een dutje honden foto Kyra haar eerste rit op de slee honden foto Fijn met de hondjes in de sneeuw honden foto Eerst lag Kyra op haar eigen plaats maar toen ze zag toen ik haar favoriete dekentje op me legde, moest ze er wel bij komen liggen! Het is me toch een schatje he!

Verhalen van Michelle in het Dogboek

Michelle heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Ik weet niet wat ze zag maar het was toch leuk want ze heeft nog een aantal van die sprongen gedaan! Kyra ontdekt haar eerste sneeuw en ze vindt het superleuk! een heerlijke herstdag!
zalig

Clubs

Michelle is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^