HondenPage baasje Liese-Lotte

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Lekker tussen de kussentjes liggen in de zetel :) honden foto Hier speel ik met mijn beste vriendje Victor! honden foto Ik ben toch zo graag in de belangstelling :) honden foto Mijn baasje en ik op reis in Frankrijk honden foto Hier ben ik heel geconcentreerd op de hondentraining. honden foto Hier met dat been...het is niet omdat ik klein ben dat ik dit niet kan opeten :) honden foto Lekker knus in de zetel honden foto honden foto Lekker in het zonnetje honden foto Op onderzoek... honden foto Laat me slapen ;) honden foto Genieten van het zonnetje in de tuin honden foto Hier ben ik dan...mijn knie zal snel weer de oude worden. honden foto Dina na de sterilisatie, nog wat sufjes... honden foto Wat hou ik toch van het zonnetje :)

Verhalen van Liese-Lotte in het Dogboek

Operatie Dina
Vandaag werd mijn Dina geopereerd aan haar rechterknie. Ze had patella luxatie en er moest een plaat
Dina wordt geoppereerd aan haar knie!
Hallo allemaal, Vorige week ben ik met mijn dwergpincher, Dina, naar de dierenarts geweest omdat

Wedstrijdfoto's

Samen met andere honden en mijn baasje genieten van het zonnetje op het veld! Even de tong uitsteken voor wat verfrissing...:p Op daguitstap op reis in Frankrijk had Dina een lekker plekje gevonden in de auto. Ze verkoos de tentzak boven de zetel. Geen Beschrijving De hele namiddag wandelen met mijn baasjes, superleuk!!! En ik mag mooi loslopen ook want ik blijft steeds in de buurt ;) Dit kreeg ik toen ik 1 jaar werd en heb ik ondertussen nog steeds! Het is nu nog de helft zo groot ;) Wij wensen jullie allemaal een prettige kerst en een zalig nieuwjaar toe! Mijn naam is Dina en ik hou ervan om in de zon te liggen. Van zodra ze er is moet ik erin liggen. Op reis was Dina toch wel nieuwsgierig hoe een oester zou smaken? ;)

Clubs

Liese-Lotte is lid van de volgende club(s):
Dwergpinschers

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^