HondenPage baasje Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Fotocollage van een paar van onze kuvaszen:Déru, Erdy, Yoshka en Ravasz honden foto Yoshka. honden foto Erdy is de jongste van het stel. Ik heb haar helaas op 6 febrarie 2010 moeten laten inslapen. Was niet meer te genezen. Overleden aan gevolgen van een ontstoken hartspier. honden foto honden foto honden foto Déru (imikimi) honden foto Gibic ,ons puli-puppie met 8 weken! honden foto Déru in diepe rust!! honden foto Bewerking Déru! honden foto honden foto honden foto Chiran , onze eerst kuvasz teef! honden foto Onze oude dame!! Déru! honden foto Déru 13 jaar en 5 maanden!! Mijn oude dame!! honden foto Kwint eet een lamsrib! Althans probeert! Hij is volop aan het wisselen dus echt bot eten is er nog niet bij. Maar wel even heerlijk wat te knagen!
Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Hondendingen

Verhalen van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint in het Dogboek

Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Even afkoelen Vrouwtje maakt wat lekkers voor ons, en wij willen allemaal het eerste zijn!!Het roedeltje bij elkaar! Op een oude molensteen in het bos Geen Beschrijving Deze foto werd gemaakt na de geboorte van het A- nest. Yoshka', de pup, vond het niet meer dan normaal dat ze met moeder Chiran en haar grote vriend Ravasz mee at! Ze hoorde er volledig bij! Pajtas houdt siësta!! Een flinke wandeling met z,n allen

Clubs

Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint is lid van de volgende club(s):
Training van Honden
Vers vlees voeren
Honden Fotografie en Foto Bewerkingen
gedragsproblemen bij broodfokhonden

 

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Onze kennelnaam betekent "onze Hongaarse vriend of vriendin" ! Sinds 1987 waren er Kuvaszen in ons leven, en er werd af en toe een nestje gefokt! Na de dood van onze laatste kuvasz Déru vorig jaar, op 23 augustus 2011, zijn we snel op zoek gegaan naar onze puli's. In het oorsprongsland Hongarije vonden we een aantal oude pulifokkers terug, waar we contact mee opnamen en in september zijn we bij hun kennels gaan kijken in Hongarije. We bekeken de ouderdieren en lieten ons informeren over stambomen, gezondheidstesten en konden de ouderdieren zelf ervaren , hoe ze waren qua karakter en uiterlijk. Daarop besloten we bij een van hen, een pulimeisje te kopen, en zo kwam Ixy in ons leven! In diezelfde tijd, waren we ook bij een andere fokster, om haar kennel te bezichtigen. De ouderdieren waren allen aanwezig en we lieten ons daar op de lijst zetten voor een puli- reu uit een bepaalde combinatie! Kwint werd geboren op 1 oktober en op 11 december 2011 hebben we hem naar Nederland gehaald, per vliegtuig, veilig bij ons op schoot in de cabine. Wat voelden we ons weer rijk! We genoten van hun puppietijd en langzaam groeiden ze op tot een prachtig stelletje "zwabbers"! Nu ze oud genoeg waren hebben we beiden officieel laten testen. De uitslagen waren geweldig! Vrij van oogziekten, geen aanwijzingen voor patellaluxatie, en goede HD-uitslagen. De officiële uitslagen zijn nog niet binnen, maar zogauw als dit is, worden die ook hier vermeld. Voorlopig genieten we iedere dag opnieuw weer van hun capriolen, ze verrijken ons leven! en we hebben geen moment spijt gehad dat we overgestapt zijn van onze oude liefde, de kuvasz , naar dit kleiner formaat hond, de puli! Nadere informatie volgt nog!

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Magyar Pajtassunk' of bekijk alle Puli, anders dan wit fokkers
Kuvasz fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^