HondenPage baasje Nelly Andeweg

De laatste reacties in het hondenforum

Nelly Andeweg heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto mooi maar vooral lief blenheim reutje, met een heel hoog knuffelgehalte!! honden foto Sssssst! pupje slaapt. honden foto Samen spelen! honden foto honden foto honden foto Het cavalierbankje. honden foto Dit prachtige blenheim reutje zoekt nog een liefdevol thuis!
honden foto Lekker zacht slapen, op mede huisgenoot. honden foto Mijn lieve cavalier hondjes!! honden foto honden foto Dit mooie ventje zoekt een liefdevol mandje.

Verhalen van Nelly Andeweg in het Dogboek

Nelly Andeweg heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Nelly Andeweg heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Nelly Andeweg is nog geen lid van een club.

 

Fokker vermelding van Nelly Andeweg

Zo af en toe heb ik een nestje Cavalier King Charles pups, Kijk op de website voor informatie, http://nelly-s-cavaliers.jouwweb.nl/ Ik ben lid van de cavalierclub en fok op een verantwoorde manier, dat wil zeggen, de ouder dieren zijn getest, en dus goedgekeurd voor de fok. Alle uitslagen mag u inzien. U krijg hier ook een kopie van. De pups groeien op in huiselijke kring, met veel liefde en zorg, tot ze naar hun nieuwe baasje(s) kunnen,(ook met zorg uitgezocht). ze zijn dan ontwormt, geënt en hebben een gezondheidsverklaring, stamboom en contract met garantie. Als u nog meer wil weten over mijn pups bel dan vrijblijvend.0488-454393 of 06-41569452.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Nelly's Cavaliers' of bekijk alle Cavalier King Charles Spaniel fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^