HondenPage baasje Natas

De laatste reacties in het hondenforum

Natas heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Bob vindt de het super om op de foto te staan, hij is dan ook echt een super model. honden foto Bo is niet zo'n fan van foto's maken, hij gaat meestal blaffen en druk doen als hij de camera al ziet. Dus extra bijzonder dat hij is een keer stil zit. honden foto Bo zit lekker in de tuin in de zon, dat doet hij het liefst buiten zijn en spelen, maar dan wel als het droog is. Hij heeft echt een bloedhekel aan de regen... honden foto Hier zit bob lekker in bad, een beetje afkoeling in de warme dagen van afgelopen zomer. Hij is echt gek op water, maar dan alleen op het luchtbed in het zwembad van het vrouwtje bij een graadje of 25... honden foto Zoals je ziet is bob een hond die alles leuk vindt, dit is tijdens het EK voetbal in 2008. Lachen om zo met je hond een rondje te wandelen, een echte oranjefan!!!

Verhalen van Natas in het Dogboek

Natas heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Als er vrienden langs komen die kleine kinderen hebben dan is de speen niet lang veilig. Bob vindt het nodig om de speen af te pakken en zelf te gebruiken. Hij is nog een hele sport om de speen weer terug bij de kindjes te krijgen.

Clubs

Natas is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^