*UPDATE pag. 26* Dier proeven discussie topic !!PAS OP!! !!DIERENLEED..!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

" Tja, wat iemand persoonlijk vind...heb ik niet zo'n probleem mee.
Persoonlijk aannemen dat het voor de volle 100% zo is.?, no problemo.
 
Ik denk persoonlijk dat "het toeval , portie geluk'' hier een totaal onderbelichte rol speelt.
Buiten dat ....was het dan wel kanker, welke soort, op welke plek, de algehele gezondheid van een lichaam.
En ja...ik ken mensen die ernstig ziek zijn geworden doordat ze mentaal kapot waren.
Dus ik weet voor mezelf zeker dat 1 en andere met elkaar te maken heeft.
 
Maar het dus automatisch aannemen dat elk mens dit onder controlle heeft, of dan maar moet hebben, gaat me echt veel en veel te ver.
 
Beetje het zelfde als dat mijn collega mij aan het uitleggen is dat omdat ik niet in god geloof, wij geen kinderen hebben..*en bedankt*.
 
En hij heeft een heel klein beetje gelijk...maar voor het grotere plaatje ,klopt het voor geen meter..
 
  "

 

Dat geloof en weet ik ook Landseer, en dat aspect is lang onderbelicht gebleven. Mensen hebben ook wel moeite om dat te (h)erkennen. Het is psychisch werkt als een rode lap op een stier soms en een lange zoektocht naar een pil of injectie. Een bevriende dokter had een mooie tactiek: die legt aan patiënten uit dat overspannen en overtrained zijn eigenlijk hetzelfde zijn en gek genoeg maakt dat het voor veel mensen juist acceptabeler: ze hebben niet gefaald maar ze hebben - net als Sven Kramer bv  - te veel van zichzelf gevraagd ...  

 

Tegenwoordig wordt geestkracht in de geneeskunde zelfs gebruikt: kinderen met kanker die daarvoor chemo krijgen en tegelijk spelletjes spelen waarbij ze de slechte cellen in hun lichaam vermoorden, hebben een betere kans om erdoor te komen. Maar als het mijn kleine was, dan vertrouwde ik toch niet alleen op die spelletjes... 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

"  Je hebt nog geen idee! Ik heb een famililid die na een tetanus injecties hele rare klachten kreeg, werd overal allergisch voor en kreeg daarna een CVA....en zat ik aan het bed een pannekoekje te voeren wat op het ziekenhuis menu stond!!! Klaag deze gasten dan maar eens aan....Wij en mijn omgeving laten big Farma zoveel mogelijk links liggen en zoeken natuurlijke middelen....Ook heeft in mijn omgeving iemand aan een hoge school voornatuurgeneeskunde gestudeerd...Heel fijn....Dus korzichtig mag je van mij wel vervangen voor levenservaring. Ik doe niet mee aan deze dierenholocaust.
 
O ja wat ik vergeten ben nog te vermelden is dat ik rond mijn 21ste bijna zelf een keer bijan het licht zag....maar alle vormen van chemische medicatie geweigert. Met wilskracht begrijpen waarom ik ziek was en plantaardige niet op dieren geteste injecties ben ik dit te boven gekomen. ik heb zelf de verantwoordelijkheid voor mijn ziek zijn genomen en met de kracht van mijn eigen willen en bereid zijn om te veranderen dit te boven gekomen. Ik heb hierdoor geleerd dat de mens zelf enorm krachtig is!
 
Ik heb veel gereist en ben tijdens één van mijn reizen een bijzondere man met zijn vrouw tegen gekomen die op geestkracht genezen is van kanker. Hij was opgegeven en nu gezond. Hij heeft mij uitgelegd hoe hij dit gedaan heeft.
 
Nóg iemand die ik ken ging naar de dokter en kreeg de diagnose kanker en zou nog maar een paar maanden te leven hebben. Zijn lympfen knopen waren zo dik als grote knikkers onder zijn oksels. Ook deze persoon genas op eigen geestkracht. De bolletjes verdwenen als sneeuw voor de zon, en na een check bleek alles brand schoon.
 
In de toekomst kan het zo zijn dat mensen resistent worden tegen antibiotica.....dan weet de dokter het niet meer....en dan moeten ze het verder ook zelf uitzoeken...Je kunt niet alle verantwoordelijkheid voor je gezondheid op dokters afschuiven en daarmee al die opofferingen van al die dieren goedkeuren als noodzakelijk kwaad. De dieren kunnen deze verantwoordelijkheden niet aan. "

 Ik heb daar wat over gelezen dat men de doorbraak van een bepaalde boom tegenhoud .. Deze boom zou een doorbraak kunnen zijn bij de genezing van kanker maar eerst wil men natuurlijk dik verdienen ... 

 

Ook lees je vaak dat chemo alles nog erger maakt .. Iedereen heeft kankercellen in zijn lichaam maar door een goed immuunsysteem worden deze tijdig afgebroken maar bij sommige mensen niet .. Chemo maakt alle cellen kapot ook de goede. 

 

Ik ben het met je eens ... Ooit stopt de ab.. Ooit werkt deze niet meer .. Ze roepen nu al " geef je kind niet te veel ab want als ze later eens echt ziek zijn werkt deze niet meer. " 

 

Kleine dingen zoals als men koorts heeft geeft men direct ab die de koorts weert terwijl koorts er juist voorzorgt dat de slechte bacterie of iets anders juist dood gaat .. ( uiteraard moet je oppassen dat de koorts noet escaleert) door de verhoging van de temperatuur. 

 

 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

"  Dieren horen niet in een lab. ze horen vrij te zijn in de natuur....!! "

 

 

Even een oprechte vraag: weten die dieren dat ook? Want ik zie die dikke witte Wistars al hier door de weilanden sjouwen. Zou goed zijn voor de roofvogel, vossen en dassen populatie... 

 

Ik denk zelf, dat een dier dat nooit vrije natuur heeft gezien dat ook niet mist. Een dier weet immers niet wat het mist. Dat neemt niet weg dat je er goed voor moet zorgen, maar er zijn zoveel dieren die het helemaal niet meer zouden redden in de natuur dat ik dit wel een wonderlijke stelling vindt. 


Daarnaast proef ik toch ook een beetje de "Walt disney" versie van de "vrije natuur". Weet je dat wolven in gevangenschap gemiddeld een stuk ouder worden dan in de vrije natuur? Zelfs als je afschot eruit laat? 

Ooit beelden gezien van kuddes Gnoes in Afrika die verdorsten omdat het een extreem droog jaar is? 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Genezen van dingen kan niet altijd alleen op natuurbasis. Neem nou de schildklier. In veel landen zit er niet genoeg jodium in de grond en krijgen mensen een te trage schildklier omdat dit element niet voldoende in het voedsel zit. Wat staat er dus intussen al jaren bij alternatieve geneeswijzen? Bij schildklierproblemen, slik kelp!

 

Dat had ik dus écht niet moeten doen toen mijn schildklier 4x zo hard ging als hoorde, want dan had het me nog verder van huis gebracht. Mijn lichaam had nóg meer schildklierhormoon aangemaakt met die extra jodium, en ik wil niet weten wat dat met mijn hart had gedaan. Aangezien ik al hartritmestoornissen had door de 4x zo veel schildklierhormoon in het bloed... nóg meer had echt niet goed geweest.

En dan hebben we het nog niet over dat ik na 2 stuks radio-actief jodium behandeling (omdat het bij mij dus zo erg was dat het met alleen medicatie of 1 radioactieve behandeling nog niet over was) nu een compleet vernielde schildklier heb en ik dagelijks medicatie nodig heb om te kunnen leven. Dat gaat echt niet op wilskracht.

 

Alleen vertrouwen op natuurgeneeswijzen is ook bijzonder risicovol. Het kan een goede aanvulling zijn, maar gezien het kaf onder het koren moet je ook daarmee voorzichtig zijn.

 

Mijn moeder is toen ik 5 was overleden aan kanker. Altijd al geweten dat ze een slappeling was. /sarcasme.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Kruidengeneeskunde wordt ook toegepast in de gewone geneeskunde 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

"  Ik heb daar wat over gelezen dat men de doorbraak van een bepaalde boom tegenhoud .. Deze boom zou een doorbraak kunnen zijn bij de genezing van kanker maar eerst wil men natuurlijk dik verdienen ... 
 
Ook lees je vaak dat chemo alles nog erger maakt .. Iedereen heeft kankercellen in zijn lichaam maar door een goed immuunsysteem worden deze tijdig afgebroken maar bij sommige mensen niet .. Chemo maakt alle cellen kapot ook de goede. 
 
Ik ben het met je eens ... Ooit stopt de ab.. Ooit werkt deze niet meer .. Ze roepen nu al " geef je kind niet te veel ab want als ze later eens echt ziek zijn werkt deze niet meer. " 
 
Kleine dingen zoals als men koorts heeft geeft men direct ab die de koorts weert terwijl koorts er juist voorzorgt dat de slechte bacterie of iets anders juist dood gaat .. ( uiteraard moet je oppassen dat de koorts noet escaleert) door de verhoging van de temperatuur. 
 
  "

 

De doorbraak tegen kanker bestaat niet want "de kanker"  bestaat niet. Er zijn heel veel verschillende vormen met heel veel verschillende oorzaken en gevolgen. 

 

Kanker onstaat doordat cellen ontsporen en extreem gaan groeien. Dat ontsporen gebeurt door schade aan het DNA, het erfelijk materiaal in de cel. Die schade ontstaat spontaan als we ouder worden door foutjes in onze eigen machinerie in de cel maar kan ook ontstaan door bv schadelijke stoffen (meest bekende voorbeeld is denk ik wel asbest), straling (Tsjernobyl) en bv ook door bepaalde virusinfecties (voorbeeld : humaan papilloma virus (HPV) en baarmoederhalskanker) 

En hele hoop van die "foutjes"  worden tijdig door ons eigen afweersysteem herkent en opgeruimd. Pas als die gemist worden, ontstaan er echte gezwellen = kanker. 

Op het moment dat de kanker al geconstateerd wordt, heeft ons eigen afweersysteem eigenlijk al gefaald. Dan komt behandeling om de hoek kijken: wegsnijden, bestralen, chemotherapie geven. 

 

Wat wel waar is: mensen die lang medicatie krijgen die de afweer onderdrukt, hebben een grotere kans op kanker. Dat klopt. Daarom moet je ook zorgvuldig met dat soort medicatie omspringen. 

 

Met de antibiotica:het is heeeel belangrijk dat we die goed inzetten daar waar die nodig. Niet bij koorts alleen (is vaak tgv van een virus, zeker snotneuzen bij kinderen) maar wel bij erge bacterie infecties. In Nederland zijn we daar altijd al een stuk strenger in geweest dan in Belgie en daarom hebben we in Nederland bij een aantal bacterien ook minder resistentie problemen dan in Belgie. Die campagne in Belgie is super, dat gaat echt schelen. 

Het is niet gebruik op zich van antibiotica dat het grootste probleem is, het is het onnodig gebruik of verkeerd gebruik. In Nederland zat dat vooral in de veeteelt, door diverse maatregelen is dat nu met >50% (heb het exacte getal even niet bij de hand) verminderd. Zonder dat het nadelige effecten had voor de gezondheid van de dieren.... 

 

Overigens klopt het dat koorts een verdedigingsmiddel is van het lichaam. Da's waar. Maar helaas trekt het lichaam het niet altijd tegen de bacterien waar we tegen op lopen. 

 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

" Kruidengeneeskunde wordt ook toegepast in de gewone geneeskunde  "

 

 

Klopt, er is grote belangstelling voor, een van de beste anti-malaria middelen die we kennen komt uit de chinese kruidengeneeskunde. 

 

Een aantal zeer zware vergiften komt ook uit de kruidengeneeskunden trouwens. Alkaloiden bv.  Of digoxine = digitalis. Goed voor het hart maar je kan er ook aan dood gaan. Net als aan chinese kruidenmixen trouwens. Zeker als ze vervuild zijn en op de markt gebracht door mensen die hun zakken willen vullen met " de natuurkrachten" 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

"  
De doorbraak tegen kanker bestaat niet want "de kanker"  bestaat niet. Er zijn heel veel verschillende vormen met heel veel verschillende oorzaken en gevolgen. 
 
Kanker onstaat doordat cellen ontsporen en extreem gaan groeien. Dat ontsporen gebeurt door schade aan het DNA, het erfelijk materiaal in de cel. Die schade ontstaat spontaan als we ouder worden door foutjes in onze eigen machinerie in de cel maar kan ook ontstaan door bv schadelijke stoffen (meest bekende voorbeeld is denk ik wel asbest), straling (Tsjernobyl) en bv ook door bepaalde virusinfecties (voorbeeld : humaan papilloma virus (HPV) en baarmoederhalskanker) 
En hele hoop van die "foutjes"  worden tijdig door ons eigen afweersysteem herkent en opgeruimd. Pas als die gemist worden, ontstaan er echte gezwellen = kanker. 
Op het moment dat de kanker al geconstateerd wordt, heeft ons eigen afweersysteem eigenlijk al gefaald. Dan komt behandeling om de hoek kijken: wegsnijden, bestralen, chemotherapie geven. 
 
Wat wel waar is: mensen die lang medicatie krijgen die de afweer onderdrukt, hebben een grotere kans op kanker. Dat klopt. Daarom moet je ook zorgvuldig met dat soort medicatie omspringen. 
 
Met de antibiotica:het is heeeel belangrijk dat we die goed inzetten daar waar die nodig. Niet bij koorts alleen (is vaak tgv van een virus, zeker snotneuzen bij kinderen) maar wel bij erge bacterie infecties. In Nederland zijn we daar altijd al een stuk strenger in geweest dan in Belgie en daarom hebben we in Nederland bij een aantal bacterien ook minder resistentie problemen dan in Belgie. Die campagne in Belgie is super, dat gaat echt schelen. 
Het is niet gebruik op zich van antibiotica dat het grootste probleem is, het is het onnodig gebruik of verkeerd gebruik. In Nederland zat dat vooral in de veeteelt, door diverse maatregelen is dat nu met >50% (heb het exacte getal even niet bij de hand) verminderd. Zonder dat het nadelige effecten had voor de gezondheid van de dieren.... 
 
Overigens klopt het dat koorts een verdedigingsmiddel is van het lichaam. Da's waar. Maar helaas trekt het lichaam het niet altijd tegen de bacterien waar we tegen op lopen. 
  "

 Doorbraak staat niet gelijk aan genezing ofwel? Doorbraak betekend letterlijk het volgende " Belangrijke verandering 2) Bres 3) Braak 4) Beslissing 5) Beroemd worden 6) Dijkbreuk 7) Doorbreken 8) Doorbreking 9) Gat 10) Het doorbreken 11) Het doordringend doorbreken 12) Het krijgen van erkenning 13) Het plotseling beroemd worden 14) Omwenteling 15) Opening 16) Plotselinge vooruitgang 17) Uitval " 

 

 

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

"  Ik heb daar wat over gelezen dat men de doorbraak van een bepaalde boom tegenhoud .. Deze boom zou een doorbraak kunnen zijn bij de genezing van kanker maar eerst wil men natuurlijk dik verdienen ... 
 
Ook lees je vaak dat chemo alles nog erger maakt .. Iedereen heeft kankercellen in zijn lichaam maar door een goed immuunsysteem worden deze tijdig afgebroken maar bij sommige mensen niet .. Chemo maakt alle cellen kapot ook de goede. 
 
Ik ben het met je eens ... Ooit stopt de ab.. Ooit werkt deze niet meer .. Ze roepen nu al " geef je kind niet te veel ab want als ze later eens echt ziek zijn werkt deze niet meer. " 
 
Kleine dingen zoals als men koorts heeft geeft men direct ab die de koorts weert terwijl koorts er juist voorzorgt dat de slechte bacterie of iets anders juist dood gaat .. ( uiteraard moet je oppassen dat de koorts noet escaleert) door de verhoging van de temperatuur. 
 
  "

 

ach laat ook maar, reactie verwijderd.

 

ik vroeg me alleen af of jij die werkzaamheid van die boom op jezelf gaat testen als je een serieuze vorm van kanker hebt ?

Of heb je toch liever dat daar wat onderzoek aan vooraf gaat op ....??

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Was ik maar eerder een "kwakzalver" tegen gekomen, dan was mijn lichaam er niet zo aan toe als nu. Dus effe dimmen Goya, je komt nu op een naar vlak bij mij.

 

En het ergste is, dat mijn lichaam niet kan krijgen wat het nodig heeft, door een wet.

Veroorzaakt door schreeuwers zoals jij.

 

Medicijnen worden uitgevonden op massa effect, niet op individueel. Ook na tien jaar niet, kan je de effecten zien van bv. bijwerkingen. Pas als ik dood ben kan men kijken.

 

Verder leg ik niets uit...

 

Edith: Je bericht is verwijderd..maar wat ik schrijf hoort wel bij de discussie.

 

 

 

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

" Was ik maar eerder een "kwakzalver" tegen gekomen, dan was mijn lichaam er niet zo aan toe als nu. Dus effe dimmen Goya, je komt nu op een naar vlak bij mij.
 
En het ergste is, dat mijn lichaam niet kan krijgen wat het nodig heeft, door een wet.
Veroorzaakt door schreeuwers zoals jij.
 
Medicijnen worden uitgevonden op massa effect, niet op individueel. Ook na tien jaar niet, kan je de effecten zien van bv. bijwerkingen. Pas als ik dood ben kan men kijken.
 
Verder leg ik niets uit...
 
Edith: Je bericht is verwijderd..maar wat ik schrijf hoort wel bij de discussie.
 
 
  "

 

 

Pardon, ff dimmen.........?

 

 

Wat ik had geschreven is dat onder kwakzalvers en het alternatieve circuit precies dezelfde drijfveer is als overal: namelijk GELD.

Op enkele uitzonderingen na, maar die heb je dus ook weer overal.

Ik geloof niet in de goedheid van een groep mensen, hooguit in een enkel individu.

Geld is een enorme drijfveer.

 

Dus ik snap niet wat ik met jou reactie te maken heb, waarom ik schreeuwer ben en bij deze verantwoordelijk ben voor wat jij te kort kom, en wel nodig hebt..... ik zie totaal de combinatie niet.

 

"schreeuwers zoals jij" ...... geen idee waar het op slaat

 

 

 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

http://www.nu.nl/binnenland/3860350/universiteit-maastricht-schort-proeven-met-labradors.html

 

Universiteit Maastricht schort proeven met labradors op

De Universiteit Maastricht (UM) heeft proeven met enkele tientallen labradors opgeschort. De UM nam die beslissing na een handtekeningenactie van de Anti Dierproeven Coalitie (ADC). 

Universiteit Maastricht schort proeven met labradors opFoto:  ANP

Die haalde online meer dan 80.000 handtekeningen op tegen de proeven.

De UM liet maandagochtend weten zich nader te zullen beraden. ''De UM begrijpt dat er in de maatschappij zorgen leven ten aanzien van het gebruik van proefdieren, zoals honden'', schrijft de universiteit maandag in een verklaring.

De UM wilde de honden gebruiken voor experimenten met pacemakers. Bij geen enkel proefdier was het onderzoek volgens de UM al begonnen.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik gok dat ze nu een aantal maanden wachten tot alles is overgewaaid en er dan alsnog aan beginnen.

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Ik kan je bericht niet terug halen.....dus kan ook de discussie verder niet aangaan. 

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

" Ik gok dat ze nu een aantal maanden wachten tot alles is overgewaaid en er dan alsnog aan beginnen. "

 Als dat zo is, hebben de handtekeningen dan echt geholpen, zijn we nu dan onze grip voor discussie  nadenken enz..kwijt. Is de actie geslaagd?

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

"  Ik heb daar wat over gelezen dat men de doorbraak van een bepaalde boom tegenhoud .. Deze boom zou een doorbraak kunnen zijn bij de genezing van kanker maar eerst wil men natuurlijk dik verdienen ... 
 
Ook lees je vaak dat chemo alles nog erger maakt .. Iedereen heeft kankercellen in zijn lichaam maar door een goed immuunsysteem worden deze tijdig afgebroken maar bij sommige mensen niet .. Chemo maakt alle cellen kapot ook de goede. 
 
Ik ben het met je eens ... Ooit stopt de ab.. Ooit werkt deze niet meer .. Ze roepen nu al " geef je kind niet te veel ab want als ze later eens echt ziek zijn werkt deze niet meer. " 
 
Kleine dingen zoals als men koorts heeft geeft men direct ab die de koorts weert terwijl koorts er juist voorzorgt dat de slechte bacterie of iets anders juist dood gaat .. ( uiteraard moet je oppassen dat de koorts noet escaleert) door de verhoging van de temperatuur. 
 
  "

 Mijn moeder is gestorven aan kanker. De eerste keer genas ze door chemo's en bestralingen. Helaas hadden we een huisarts die het de tweede keer te laat herkende, waardoor mijn moeder in een rolstoel belandde. Natuurlijk zijn chemokuren rotbehandelingen, maar ik ben blij dat ze er zijn. Zonder die behandelingen was ik mijn moeder al kwijtgeraakt toen ze voor het eerst ziek werd. Natuurlijk maakten de behandelingen haar zwakker, maar ze was er nog, kon nog genieten van haar kleindochter, haar familie en haar vriend en toen ze uiteindelijk ging, was ze dar klaar voor.

 

Geen idee wat dit allemaal met de discussie over proefdieren te maken heeft, maar vooruit.

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

" Ik kan je bericht niet terug halen.....dus kan ook de discussie verder niet aangaan.  "

 

meer stond er niet in Hanna

en ik neem je je opmerkingen bijzonder kwalijk

 

grappig in de context: ik wijs het alternatieve circuit helemaal niet af, en kom oa met mijn hond bij een holistisch dierenarts

 

hoe jij dingen persoonlijk ervaart, kan ik niks aan doen

 

de drijfveer van 95% van deze wereld is GELD

en daar ontkomt niets aan, ook het alternatieve circuit niet

en dat er dan wetten zijn wat jij niet mag hebben...... ik kan het niet volgen, maar ik begrijp dat mijn constatering dat de wereld om geld draait en er ook een hoop kwakzalverij is, daar de schuld van is

 

fijn is dat, ik ben echt klaar met hp, weer voor een hele tijd, wat een nuances weer, geweldig.

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Sorry als ik zo reageer doe ik niet dit zomaar. 

Ik lees goed, dus jammer dat je bericht hebt weggehaald.

 

Je kan me nu wel dingen verwijten, maar het is niet meer terug te halen, je geschreven tekst, niet je bedoeling/uitleg.

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

" Sorry als ik zo reageer doe ik niet dit zomaar. 
Ik lees goed, dus jammer dat je bericht hebt weggehaald.
 
Je kan me nu wel dingen verwijten, maar het is niet meer terug te halen, je geschreven tekst, niet je bedoeling/uitleg. "

 

er stond helemaal niks meer, zo kunnen we lekker bezig blijven

maar ik ben er echt totaal klaar mee, als je zo persoonlijk in de aanval gaat omdat je je blijkbaar persoonlijk tekort gedaan voelt worden houdt het bij mij wel op

 

op het moment dat het persoonlijk wordt, is er meestal geen redelijkheid meer of objectiviteit

en aangezien dat nu zo is, vervaagt dat bij  mij ook

 

ajuus.

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

"  
 
Op geestkracht van kanker.......  het moet niet gekker worden
Ik zou bijna ongelofelijk kwaad worden nu, wat een totale miskenning van alle kankerslachtoffers en de mensen die dierbaren hieraan verloren hebben.
Allemaal niet "geestkrachtig genoeg"?? Wat een sukkels allemaal he.
Vindt je het erg als ik dit totale onzin vind, echte nonsens.
 
En wat het met dierproeven te maken heeft?
Wat denk je, voortaan genezen we allemaal ons zelf, is niemand meer ziek (ook kleine kindjes niet, allemaal genoeg geestkracht) en worden we allemaal met elkaar heel gelukkig oud.
 
 
  "

 Dit in combinatie met je vorige bericht o.a. Je weet inderdaad niet waar je het over hebt...je gooit met dingen die helemaal niet zo zijn, maar dat komt omdat je niet weet. Maakt niets uit hoor iedereen kan leren..ook ik.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  Als dat zo is, hebben de handtekeningen dan echt geholpen, zijn we nu dan onze grip voor discussie  nadenken enz..kwijt. Is de actie geslaagd? "

 

Dat speelde al vanaf het begin door mijn hoofd. Als ze het nodig vinden om iets te testen, dan gaan ze het testen. Al was het alleen maar omdat het budget er al voor was...

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

"  Dit in combinatie met je vorige bericht o.a. Je weet inderdaad niet waar je het over hebt...je gooit met dingen die helemaal niet zo zijn, maar dat komt omdat je niet weet. Maakt niets uit hoor iedereen kan leren..ook ik. "

 

ahh, dat is het, dank je

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

"  
Dat speelde al vanaf het begin door mijn hoofd. Als ze het nodig vinden om iets te testen, dan gaan ze het testen. Al was het alleen maar omdat het budget er al voor was... "

 Goh...volgens mij zijn er mensen die leven, en er baat bij kunnen hebben, of bestaan die niet. Is het enkel het budget. Denk je dat die allemaal blij zijn nu?

 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  Goh...volgens mij zijn er mensen die leven, en er baat bij kunnen hebben, of bestaan die niet. Is het enkel het budget. Denk je dat die allemaal blij zijn nu?
  "

 

Die mensen zullen niet weten of een bepaald onderzoek specifiek voor hen nuttig is, dus die mensen zijn onwetend.

 

Maar ik bedoel, het hele onderzoek is op papier gezet, goedgekeurd, budget ervoor vrijgemaakt, alles geregeld... Zoals het nieuwsbericht al zegt: opgeschort. Niet geschrapt maar opgeschort. Als in, tijdelijk niet uitgevoerd. Daarom denk ik dat ze over een paar maanden of een jaar alsnog gaan beginnen.

 

En wat heeft zo'n actie dan voor een nut gehad? Niks, noppes, nada. Dus waarom dan zo'n actie doen? Totaal nutteloos.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

"  Je hebt nog geen idee! Ik heb een famililid die na een tetanus injecties hele rare klachten kreeg, werd overal allergisch voor en kreeg daarna een CVA....en zat ik aan het bed een pannekoekje te voeren wat op het ziekenhuis menu stond!!! Klaag deze gasten dan maar eens aan....Wij en mijn omgeving laten big Farma zoveel mogelijk links liggen en zoeken natuurlijke middelen....Ook heeft in mijn omgeving iemand aan een hoge school voornatuurgeneeskunde gestudeerd...Heel fijn....Dus korzichtig mag je van mij wel vervangen voor levenservaring. Ik doe niet mee aan deze dierenholocaust.
 
O ja wat ik vergeten ben nog te vermelden is dat ik rond mijn 21ste bijna zelf een keer bijan het licht zag....maar alle vormen van chemische medicatie geweigert. Met wilskracht begrijpen waarom ik ziek was en plantaardige niet op dieren geteste injecties ben ik dit te boven gekomen. ik heb zelf de verantwoordelijkheid voor mijn ziek zijn genomen en met de kracht van mijn eigen willen en bereid zijn om te veranderen dit te boven gekomen. Ik heb hierdoor geleerd dat de mens zelf enorm krachtig is!
 
Ik heb veel gereist en ben tijdens één van mijn reizen een bijzondere man met zijn vrouw tegen gekomen die op geestkracht genezen is van kanker. Hij was opgegeven en nu gezond. Hij heeft mij uitgelegd hoe hij dit gedaan heeft.
 
Nóg iemand die ik ken ging naar de dokter en kreeg de diagnose kanker en zou nog maar een paar maanden te leven hebben. Zijn lympfen knopen waren zo dik als grote knikkers onder zijn oksels. Ook deze persoon genas op eigen geestkracht. De bolletjes verdwenen als sneeuw voor de zon, en na een check bleek alles brand schoon.
 
In de toekomst kan het zo zijn dat mensen resistent worden tegen antibiotica.....dan weet de dokter het niet meer....en dan moeten ze het verder ook zelf uitzoeken...Je kunt niet alle verantwoordelijkheid voor je gezondheid op dokters afschuiven en daarmee al die opofferingen van al die dieren goedkeuren als noodzakelijk kwaad. De dieren kunnen deze verantwoordelijkheden niet aan. "

 


Zit je hier te 'schreeuwen' in het belang vd labradors en andere proefdieren en dan kun je gelijktijdig zo gevoelloos reageren naar en over de mens. 

 

Hoeveel mensen heb je zelf aan kanker verloren? Allemaal aan gebrek aan geestkracht zeker?

Bah bah bah.....Ik ben echt boos en zeker verdrietig met een reactie als deze.

 

Mijn broer 44 jaar, 'kerngezond' en een sporter, gelukkig getrouwd met zijn jeugdliefde een geweldige vrouw, goede baan, leuk huis en een pracht van een 11-jarige dochter. Wat leek op een griepje/virusje waar hij dus ook verder niks aan deed wat medicijnen betreft, bleek na 3 weken bij bezoek aan de HA toch verder onderzoek waard. Exact 1 week later kreeg hij de uitslag; een vd meest agressieve vormen van kanker, ontraceerbaar dus chemo of welke andere aanpak dan ook zat er niet in. De daarop volgende 2 weken hebben we hem letterlijk lichamelijk mogen zien wegteren. En waar onze geestkracht naar een nulpunt zakte was het zijn o zo sterke geest die ons steunde in zijn lijdensweg!!! Hij heeft exact 3 weken mogen leven va het bezoek ad huisarts en wat waren wij dankbaar dat pijnstilling (voor zover je daarover kunt spreken) bestond!

 

Nadenken eer je klakkeloos dit soort gevoelloze reacties plaatst!!!

 

 

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

"  
Die mensen zullen niet weten of een bepaald onderzoek specifiek voor hen nuttig is, dus die mensen zijn onwetend.
 

 Ik denk niet dat in deze tijd men zo onwetend is, en na deze actie helemaal niet.

 

Goede discussie. 

 

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

"  
Zit je hier te 'schreeuwen' in het belang vd labradors en andere proefdieren en dan kun je gelijktijdig zo gevoelloos reageren naar en over de mens. 
 
Hoeveel mensen heb je zelf aan kanker verloren? Allemaal aan gebrek aan geestkracht zeker?
Bah bah bah.....Ik ben echt boos en zeker verdrietig met een reactie als deze.
 
Mijn broer 44 jaar, 'kerngezond' en een sporter, gelukkig getrouwd met zijn jeugdliefde een geweldige vrouw, goede baan, leuk huis en een pracht van een 11-jarige dochter. Wat leek op een griepje/virusje waar hij dus ook verder niks aan deed wat medicijnen betreft, bleek na 3 weken bij bezoek aan de HA toch verder onderzoek waard. Exact 1 week later kreeg hij de uitslag; een vd meest agressieve vormen van kanker, ontraceerbaar dus chemo of welke andere aanpak dan ook zat er niet in. De daarop volgende 2 weken hebben we hem letterlijk lichamelijk mogen zien wegteren. En waar onze geestkracht naar een nulpunt zakte was het zijn o zo sterke geest die ons steunde in zijn lijdensweg!!! Hij heeft exact 3 weken mogen leven va het bezoek ad huisarts en wat waren wij dankbaar dat pijnstilling (voor zover je daarover kunt spreken) bestond!
 
Nadenken eer je klakkeloos dit soort gevoelloze reacties plaatst!!!
 
  "

 Geestkracht, heeft meer betekenissen. Zeker binnen de filosofie.

 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

"  
ach laat ook maar, reactie verwijderd.
 
ik vroeg me alleen af of jij die werkzaamheid van die boom op jezelf gaat testen als je een serieuze vorm van kanker hebt ?
Of heb je toch liever dat daar wat onderzoek aan vooraf gaat op ....?? "

 Mijn reactie stond los van dierenproeven.. 

Ik wil aantonen dat er veel om geld te doen is want ook medicatie brengt geld in de lade net zoals de overenting bij honden .. (Te veel )entingen zijn ongezond maar brengen geld in de lade ..

 

Je hoeft niet zo aan te vallen Goja wij zijn gewoon een discussie aan het voeren niets is persoonlijk.. 

 

Ik denk dat ik ook nergens in een reactie schrijf dat ik dierenproeven zinloos vind .. Nee ik herhaal in mijn meeste reacties letterlijk deze zin " dat men het  in eerste instantie met minder proefdieren kan doen" ( edit: ook kan men de zinloze proeven achter wegen laten zoals de cocaïne proef die nu aan de gang is) 

 

spijtig dat de discussie uit de hand begint te lopen ..  

 

Anoniem (Gast)

"  
Zit je hier te 'schreeuwen' in het belang vd labradors en andere proefdieren en dan kun je gelijktijdig zo gevoelloos reageren naar en over de mens. 
 
Hoeveel mensen heb je zelf aan kanker verloren? Allemaal aan gebrek aan geestkracht zeker?
Bah bah bah.....Ik ben echt boos en zeker verdrietig met een reactie als deze.
 
Mijn broer 44 jaar, 'kerngezond' en een sporter, gelukkig getrouwd met zijn jeugdliefde een geweldige vrouw, goede baan, leuk huis en een pracht van een 11-jarige dochter. Wat leek op een griepje/virusje waar hij dus ook verder niks aan deed wat medicijnen betreft, bleek na 3 weken bij bezoek aan de HA toch verder onderzoek waard. Exact 1 week later kreeg hij de uitslag; een vd meest agressieve vormen van kanker, ontraceerbaar dus chemo of welke andere aanpak dan ook zat er niet in. De daarop volgende 2 weken hebben we hem letterlijk lichamelijk mogen zien wegteren. En waar onze geestkracht naar een nulpunt zakte was het zijn o zo sterke geest die ons steunde in zijn lijdensweg!!! Hij heeft exact 3 weken mogen leven va het bezoek ad huisarts en wat waren wij dankbaar dat pijnstilling (voor zover je daarover kunt spreken) bestond!
 
Nadenken eer je klakkeloos dit soort gevoelloze reacties plaatst!!!
 
  "

 Bij deze reactie die ik plaatste zit enorm veel gevoel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Universiteit zwicht voor dierenactivisten




MAASTRICHT -
De Universiteit Maastricht (UM) heeft proeven met enkele tientallen labradors opgeschort. De UM nam die beslissing na een handtekeningenactie van de Anti Dierproeven Coalitie (ADC). Die haalde online meer dan 80.000 handtekeningen op tegen de proeven.






De UM liet maandagochtend weten zich nader te zullen beraden. „De UM begrijpt dat er in de maatschappij zorgen leven ten aanzien van het gebruik van proefdieren, zoals honden”, schrijft de universiteit maandag in een verklaring.

In gesprek

De ADC wil zo snel mogelijk in gesprek met de universiteit. „Aan het opschorten van de proeven hebben we niets. Ze moeten er helemaal mee stoppen”, zei woordvoerder Robert Molenaar maandag. Komende maandag, tijdens de opening van het academisch jaar, gaan 150 dierenliefhebbers naar het proefdiercentrum in Maastricht toe om de honden op te eisen, zegt Molenaar. Veel mensen zouden zich al bij de ADC gemeld hebben om de labradors op te vangen.

Op 4 oktober, dierendag, staat een stille optocht gepland door Maastricht, waarbij een groot aantal labradors meeloopt. „Zo hoort het, ze horen gewoon tussen de mensen te lopen. Ze horen niet akelig alleen en opgesloten in een proefdiercentrum te zitten”, vindt Molenaar.

De UM wilde de honden gebruiken voor experimenten met pacemakers. Bij geen enkel proefdier was het onderzoek volgens de UM al begonnen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 16 van 36 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1617 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^