Specimal

Specimal


Specimal BV. is in Nederland hét verdeelpunt van Degomeat.  (www.degomeat.be)
Dit Belgische bedrijf maakt al meer dan 30 jaar diepgevroren vers vlees producten voor hond en kat van zeer hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs en is inmiddels een begrip in België & Frankrijk.

Alle producten zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, met andere woorden PUUR NATUUR. Onze verse natuurvoeding (kvv) voor hond en kat is voorzien van alle nodige natuurlijke vitaminen, eiwitten,mineralen, spiervlees, bot, orgaan.


Bent u grootverbruiker op gebied van honden voeding. Met scherpe prijzen, bezorging aan huis, ruime keuze en korte levertijden bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over ons grootverbruikers programma kunt u via onderstaande link terug vinden:
Fokker & Grootverbruikers programmaDEGOMEAT is met haar uitgebreide assortiment en jaren lange ervaring een enorm succes in België en Frankrijk. Dit familiebedrijf is al 30 jaar een begrip  in de KVV sector!
Om het succes verder uit te breiden in de Benelux is Specimal op zoek naar nieuwe gekwalificeerde verkooppunten in Nederland. Bent u  als ondernemer, erkend fokker/kennel of organisatie actief in de honden en of katten branche en wilt u het huidige assortiment uitbreiden met de producten van DEGOMEAT?

Meer over ons partner programma kunt u via onderstaande link terug vinden:
Partner programma

 


Vers vlees bezorgen wij met eigen diepvries transport bij u aan huis - landelijke dekking!
Bestellingen t/m €80,00 verzendkosten; €9,95
Boven de €80,00 gratis!

Meer over de verzend en bezorg service kunt u via onderstaande link terug vinden:
Verzend & Bezorg informatie

 

HondenPage Shopping

Alleen de leukste shops komen in aanmerking voor een plekje op HondenPage Shopping. Heeft jouw shop een geweldig design, perfecte service, originele producten of het grootste assortiment ? Dan komt jouw shop in aanmerking !


Meld snel jouw webshop aan !
Kijk hier om jouw webshop aan te melden bij HondenPage Shopping en ontdek alle voordelen!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je snel aan voor de HondenPage nieuwsbrief vol met leuke shops, aanbiedingen en kortingen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^