Puppy vermelding van Of The New Born Beauty,s

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Of The New Born Beauty,s geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Of The New Born Beauty,s zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Welsh Springer Spaniel puppy's van Of The New Born Beauty,s

Puppy's
Ras Welsh Springer Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 13 november om 22:44

Kennel
Kennelnaam: Of The New Born Beauty,s
Beschrijving: Geboren op 6-11-2011 10 pups uit de combinatie Kamp. Innuendo from kind of magic en Britt Our loyal welsh. 7 reuen 3 teven Bij ons groeien de pups op in huiselijke kring de volle 8 weken. Ze maken dus al alles mee van TV tot afwasmachine en stofzuiger. Bij ons zijn de pups bij vertrek al redelijk zindelijk door dat we werken met een poepbak en we ze daar op trainen.Na 4 weken vanaf de geboorte kunnen de toekomstige baasjes bij ons langs komen om met ons samen de pups voor de eerste maal pap te gaan geven. (langskomen in de eerste week na de geboorte mag ook aleen om te kijken en wat foto,s)Wij geven alle aandacht aan onze pupkopers ook na het vertrek van de pups. Bij vertrek ontvangen de pupkopers 2 1/2 kg voer mee,ook nog veel soorten voer van andere merken om uit te broberen. Het inentingsboekje en een boek van ons zelf met allerlei wetenswaardigheden over uw pup en de opvoeding ervan. Indien interesse stuur ons een mail of bellen mag ook. Wij nemen alle tijd om u te informeren over de pups en het ras.

Contact
Website: http://www.thenewborn.nl
Telefoon: 0181-630975

Adres
Woonplaats: Spijkenisse Holland

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Britt = van 18-12-2005 en is een prima moeder voor haar pups Innuendo= geboren op 17-10-2007 hij is nederlands kamp en woont in Zeeland

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouders zijn getest op de heupen en zijn allebei HD:A De ogen zijn ook getest Britt= alles vrij Innuendo= alles vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden 4x ontwormt Gaan met 6 weken naar de dierenarts voor hun puppy-enting Alle pups worden gevolgd voor hun gedrag zodat we weten welke pup het beste past bij welk gezin

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Onze pups mogen met 8 weken uit het nest, dat zal nu zijn tussen kerst en nieuwjaar 2011

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken maximaal 2 nesten per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons groeien de pups op in huis de volle 8 weken. Ze maken dus alle huisgeluiden al mee zoals de stofzuiger en de TV. Bij mooi weer mogen de pups bij ons overdag even in de tuin vanaf 5 weken, maar slapen altijd in huis. Met 7 weken gaan we naar het winklcentrum om ze te laten wennen aan mensen om zich heen in een drukke straat.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Of The New Born Beauty,s bekijk de gehele fokker vermelding van Of The New Born Beauty's

Welsh Springer Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Welsh Springer Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Of The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,s

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Of The New Born Beauty,s

13-11 Welsh Springer Spaniel pups
28-07 Welsh Springer Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^