Puppy vermelding van Of The New Born Beauty,s

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Of The New Born Beauty,s geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Of The New Born Beauty,s zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Welsh Springer Spaniel puppy's van Of The New Born Beauty,s

Puppy's
Ras Welsh Springer Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 28 juli om 14:02

Kennel
Kennelnaam: Of The New Born Beauty,s
Beschrijving: Wij zijn lid en zijn aangesloten bij de officiele WSSC in Nederland. Voldoen aan alle eisen . Pupjes zijn ontwormt-gechipt-hebben stamboom en zijn ingeënt. Verwacht eind November pups van Brandy-Babe of the new born beauty's De pups groeien op in huiselijke kring de gehele tijd dat ze bij ons zijn. Alle pups hebben een stamboom, zijn 4 keer ontwormt en hebben hun eerste injectie gehad met 6 weken. U krijgt met uw pup 2 1/2 kg voer mee voor ruim de eerste week en ook 4 rodi vleesschijven.Een informatieboekwerk over vader-moeder-tips-uitslagen e.d. Er wordt ook een DVD gemaakt van oa de geboorte van uw eigen pupje tot aan vertrek. Die u ongeveer 6 maanden later gaat ontvangen.Het is een complete documentaire met(muziek) waar U naar kijkt van ongeveer 45 min. Leuk om weer eens terug te kijken.De 1e week na hun geboorte mogen de toekomstige nieuwe baasjes al komen filmen-fotograveren . Als de pups 4 weken oud zijn mogen de pupkopers de pups voor het eerst pap geven wat ook leuke foto's geeft. Met ong. 6 weken gaan de pups ook mee naar het winkelcentrum om te wennen en als het mooi weer is kunnen ze in onze tuin om ook te wennen aan alle buiten geluiden. Tussen 4 en 6 weken is het evt mogelijk om de kleintjes nog te bewonderen ( wel op afspraak).De pups zijn bij vertrek al redelijk zindelijk door een speciale bak die bij ons in de ruimte staat waar de pups verblijven ( onze open keuken). Indien geinteresseerd dan kunt langskomen om de pups te bewonderen. Wel even bellen of mailen dan . Vergeet geen camera of fototoestel mee te nemen. Wij horen graag van U. Carla en Robert

Contact
Website: http://www.thenewborn.nl
Telefoon: 0181-630975

Adres
Woonplaats: Spijkenisse

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder= Bonita-Bea (Dunya) en is 3 jaar oud. Zij heeft uitmuntende showuitslagen.Ze heeft een Goed-speels- vriendelijk karakter en is gek op kinderen. Vader= Hanky Panky (Gloster) en is Nederlands kampioen en Jeugdkampioen. Goed-vriendelijk-speels karakter en is gek op kinderen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Heupen en ogen Vader heeft HD A (mooier kan niet). Moeder heeft HD B (is ook goed). Ogen zijn van beide ouderdieren geheel vrij bevonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
In de 8 weken worden geluiden en situaties aangeboden waarbij karakter en gedrag goed naar voren komen. Hierdoor kunnen wij een goed beeld krijgen hoe ieder kleintje is. Inprentings en socialisatiefase zijn heel belangrijk. De kleintjes worden met 6 weken onderzocht bij de dierenarts Longen-hart-gewrichten-gebitjes-oren enz. Bij de reuen wordt er gekeken of de balletjes al zijn ingedaald. Hun 1e inenting wordt gegeven. De pups worden 2-4-6-8 weken ontwormt. Met 5a6 weken komt de chipper bij ons thuis. Iemand van de officiele Raad Van Beheer en die geeft ze een chip- met eigen nummer in hun nekje. (onderhuids). Dit nummer komt ook op de stamboom te staan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 weken zijn de kleintjes er klaar voor. Moeder vindt het wel welletjes en zal haar eigen leventje weer oppakken.Haar hormonen vallen weer op haar plaats. Het zorgen is nu genoeg geweest.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hebben 2 nestjes per jaar. Alles gebeurd in huis . We slapen zeker 1 week naast de kleintjes en moeder. Dit gebeurd op een luchtbed en de 2e week slapen we met een babyfoon op onze eigen slaapkamer.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Zoals ik al gezegd heb in de huiskamer-open keuken. Wij zijn klein en willen dit ook blijven.Je kan wel zeggen een hobbyfokker. De volle 8 weken passen we ons aan in ons eigen huis . We eten bijv aan de salontafel. Er komt een groot rek te staan in huiskamer-openkeuken als ze 4 weken zijn en daarachter kunnen ze lekker ravotten. De kleintjes kunnen in onze tuin na zo'n 4 weken en geluiden-auto's-motoren-spelende kinderen nemen ze in zich op. De zon-regen voelen ze zo nu en dan ook op hun lichaam

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Of The New Born Beauty,s bekijk de gehele fokker vermelding van Of The New Born Beauty's

Welsh Springer Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Welsh Springer Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Of The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,sOf The New Born Beauty,s

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis

Alle advertenties van Of The New Born Beauty,s

13-11 Welsh Springer Spaniel pups
28-07 Welsh Springer Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^