Mastin Español puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Mastin Español Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Mastin Español puppy's

Momenteel worden er geen Mastin Español puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Onze Avesta heeft 4 geweldige puppie's gekregen. De vader van de pups is Zeno Tornado Erben. Hij is nederlands kampioen 2012 Het nest bestaat uit 3 reutjes en 1 teefje. Ze zijn geboren op 26 mei. Drie ervan hebben al een nieuw thuis gereserveerd, 1 pup is nog op zoek naar een nieuw thuis. Het nest is ontstaan omdat we zelf nog graag een mastin espanol erbij willen. En dan graag van onze eigen hond. Moeder is een rustige, sociale hond. Allebei komen ze uit bekende bloedlijnen, vader uit tornado erben bloedlijn en moeder uit de haus vom steraldted/tiroca bloedlijn. Je mag altijd vrijblijvend komen kijken met een kop koffie erbij. Vragen mogen ook gesteld worden die ik probeer om zo goed mogelijk te beantwoorden.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Mastin Español puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Mastin Español ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Mastin Español? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Mastin Español? Kijk dan bij de Mastin Español rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Mastin Español Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Mastin Español puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^