Puppy vermelding van Bezõe

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Bezõe geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Bezõe zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Grote Zwitserse Sennenhond puppy's van Bezõe

Puppy's
Ras Grote Zwitserse Sennenhond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 24 november om 13:00

Kennel
Kennelnaam: Bezõe
Beschrijving: Af en toe hebben wij een nestje. Voor reservatie of de planning van een nest, kan je ons steeds contacteren.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032 (0) 478-263 863

Adres
Woonplaats: Beveren-Waas (nabij Antwerpen)

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze teef is 2,5 jaar. Onze reu is 2 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Zowel teef als reu hebben de nodige testen ondergaan en zijn gekeurd als fokhonden door de rasvereniging en Sint-Hubertus. Uitslagen teef: HD: A - ED: 0/0 - SD: 0/0 - OCD: vrij Uitslagen reu: HD: A - ED: 0/0 - SD: 0/0 - OCD: vrij Zowel reu als teef hebben test sociaal gedrag tot een goed einde gebracht en ook de selectie van de rasvereniging goed doorstaan. Wij zijn ook erkend hobbyfokker door de Vlaamse Gemeenschap. Erkenningscertificaat: HK10405722

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze pups worden ontwormd op 2, 4 en 6 weken. Ze hebben de eerste inentingen gehad op 6 weken. Ze zijn gechipt en geregistreerd. Ze bezitten een Europees paspoort en stamboom.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Ten vroegste vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij zijn hobbyfokkers en hebben minder dan 1 nest per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien op in huiselijke kring. Ze groeien op met alle normale huiselijke geluiden. We doen ook bench training met zijn. We gaan wandelen. Ze gaan ook mee in de auto.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Bezõe bekijk de gehele fokker vermelding van Bezõe

Grote Zwitserse Sennenhond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Grote Zwitserse Sennenhond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

BezõeBezõeBezõeBezõeBezõe

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ED
- HD
- OCD


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^