Puppy vermelding van P.M. van Til

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat P.M. van Til geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje P.M. van Til zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Grote Zwitserse Sennenhond puppy's van P.M. van Til

Puppy's
Ras Grote Zwitserse Sennenhond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 05 juni om 06:41

Kennel
Kennelnaam: P.M. van Til
Beschrijving: Anouk(Boudhanath Lotus van de Dovondolin), onze grote zwitsersesennenhond van ruim 2½ jaar, is 15 maart bevallen van 8 pups. Waarvan 4 reutjes en 4 teefjes. Anouk is een geweldige moeder, en de pups doen het goed. De pups hebben inmiddels allemaal een nieuwe baas gekregen. In het voorjaar van 2013 hopen we weer pups bij Anouk te hebben.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0321-331340 of 06-20743283

Adres
Woonplaats: Biddinghuizen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Anouk is onze eerste hond waar wij een nestje bij hebben. Anouk is 2½ jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Teef Reu HD A A ED vrij vrij Ogen vrij vrij OCD vrij vrij Gedragstest A A

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onderzocht en getest op: Aftekening,schedel, ogen, oren, gebit, brand, pigment, vacht, staart, lichaam, bone, stand achter, navelbreuk, wolfsklauwen, testikels, gangwerk, geboorte gewicht en gewicht nu, gedrag, komt tot spel, reactie prikkelsgeluid, visuele prikkels oppakken en op de rug leggen, volgen, staart omhoog, fokuitsluitende fouten Dierenarts onderzoekt: Huid, Oren, Ogen, Gebit, Lymfeknopen, Respiratie, Hart- en vaatstelsel, Digestie app., Bewegingsapp., Geslachtsapp. Voedingstoestan en Gewicht Inentingen: 6 weken: Hondenziekte, Parvo levend(verzwakt) 9 weken: Parvo levend(verzwakt), Leptospirose

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 á 9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, binnen het gezin

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Grote Zwitserse Sennenhond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Grote Zwitserse Sennenhond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

P.M. van TilP.M. van TilP.M. van TilP.M. van Til

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van P.M. van Til

05-06 Grote Zwitserse Sennenhond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^