Puppy vermelding van kennel de grote witte kees .nl

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat kennel de grote witte kees .nl geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje kennel de grote witte kees .nl zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Grote Keeshond, wit puppy's van kennel de grote witte kees .nl

Puppy's
Ras Grote Keeshond, wit
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 december om 02:04

Kennel
Kennelnaam: kennel de grote witte kees .nl
Beschrijving: Deze zijn van Tippy de grote witte Kees en Draco Der Kaiser von den AltmarkSpitzen 30 Augustus geboren 1 reu en drie teefjes U bent welkom voor een bezoekje, de koffie staat klaar! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen 045-4054109

Contact
Website: http://www.degrotewittekees.nl
Telefoon: 045-4054109

Adres
Woonplaats: Hulsberg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
TIPPY de Moeder is Ned / belgies kampioen 3 Jaar De vader is Draco der kaiser von den Altmarkspitzen 15 mnd is onze eigen dekreu.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
vader en Moeder HD A : DNA ONDERLEGT BIJ Laboklin PRA :Vrij, De pups worden ontwormd, gevaccineerd en gecontroleerd door de dierenarts, gechipt door de Raad van Beheer en geregistreerd bij hun databank. Ze worden met stamboom en een koop contract verkocht. En met diversen Puppy pakketten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
NESTCONTROLE DIERENARTS EN DE PUPPENINENTINGEN en ontwormd

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
BIJ 8 WEKEN in nederland anders in overleg met de koper

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
EEN NESTJE PER JAAR

Hoe en waar groeien de pups op ?
HUISELIJKE SFEER IN DE WOONKAMER.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over kennel de grote witte kees .nl bekijk de gehele fokker vermelding van DE GROTE.WITTE.KEES./ WEIS SPITZE

Grote Keeshond, wit puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Grote Keeshond, wit en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

DE GROTE.WITTE.KEES.kennel de grote witte kees .nlkennel de grote witte kees .nlkennel de grote witte kees .nl

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD

Alle advertenties van kennel de grote witte kees .nl

04-12 Grote Keeshond, wit pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^