Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy's

Momenteel worden er geen Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Tien februari werden wij verblijd met een nestje van onze Clarisa Merza x Don Pablo van het insula Maris Het is Clarisa haar eerste nestje en zij is vier jaar jong . Beide ouders zijn gerontgend en hebben A heupen. Clarisa is Nederlands jeugdkampioen en Nederlands kampioen , Pablo is Nederlands jeugdkampioen ,maar wat wij belangrijker vinden is dat hun karakters vrolijk ,werklustig en blij zijn . Vier generaties gosjes aanwezig zodat u kunt zien hoe uw pup er op volwassen leeftijd uit gaat zien . Voor alle verdere informatie kunt u bellen of mailen .

Wij verwachten in augustus een nestje gossenpups van onze Catalina merza x Obama(obi) De Villa magala Obi is black and tan en catalina is blond. Beide ouders en nog meer familieleden van de pups zijn aanwezig . Onze gossen komen uit show en werklijnen ,en zijn mits ze voldoende beweging krijgen in huis zeer rustig en buiten lekker actief. Wat wij zoeken voor onze pups zijn mensen die weten dat honden niet te lang alleen horen te zijn ,en ook weten dat honden als ze eenmaal volwassen zijn veel beweging willen hebben . Voor alle verdere informatie over onze gossen kunt u bellen of mailen . Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met dit ras en kunnen u daardoor met raad en daad bijstaan .

Uit ons nestje van Catalina Merza en Obama De Villa Magala is er nog 1 reutje beschikbaar! De pup is goed sociaal ,vrolijk en heeft ook nog een mooi exterieur. Beide ouders hebben A heupen en zijn goed gezond . De pups zijn in huis geboren en opgegroeid . Wij houden er zelf een teefje van die uiteraard ook te zien is , Via moeders kant zijn er vier generaties aanwezig ,en van vader Obi hebben we ook nog een dochter ,zodat u weet hoe u pupje ongeveer gaat worden als ze eenmaal volwassen is .

Geboren op 4-2-2014 Onze Isabella Merza heeft acht pups gekregen in de kleuren fauve en donker gestroomd , Het zijn vijf teefjes en drie reutjes geworden . De vader is onze import reu uit spanje Obama De Villa magala. De pups groeien in huis op en gaan geent gechipt,,ontwormd en met een prachtige stamboom naar hun nieuwe tehuis .

Onze gosjes zijn geboren! Faluga Merza verblijde ons met acht pups ,vier reutjes en vier teefjes ,wekelijks houden wij op onze site de vooruitgang van de pups bij , Beide ouders zijn aanwezig , En beide ouders zijn vrij van HD waarvan papieren ter inzage. Onze pups worden uiteraard in huis geboren en groeien daar ook op .Zij worden goed gesocialiseerd, geent, ontwormd, gechipt,dna getest, en krijgen een prima stamboom . Voor alle verdere informatie kunt u bellen of mailen .

Op drie november is lucia Merza bevallen van drie dochters en vier zonen . Beide ouders zijn Hd gerontgend en hebben A heupen . Beide honden hebben vrolijke vriendelijke karakters . Vele generaties hier aanwezig ,zodat u een idee krijgt hoe uw gosje gaat worden als de volwassen leeftijd bereikt is .

Uit ons nestje van 10 gosjes zijn nog enkele pups beschikbaar , Vele generaties aanwezig ,De pups groeien in huis op en zijn goed sociaal. Beide ouders zijn aanwezig ,alsmede een reu uit dezelfde combinatie . Voor alle verdere inlichtingen kunt u bellen of mailen .

Kijk op onze site -www.izarasmilagros.nl- voor meer informatie rondom ons mooie Gos d'Atura Catala teefje Izara. Volg hier tevens alle ontwikkelingen rondom haar eerste nestje met Babbus. Op 10 januari zijn 6 geweldig mooie wondertjes (4 teefjes en 2 reutjes) geboren. Voor alle pups hebben we reeds lieve nieuwe baasjes gevonden. Kijk op onze blog -http://izarasmilagros.wordpress.com- voor verhaaltjes, foto's en filmpjes van de pups!!

Faluga Merza en Bandido Merza kregen op 23 oktober een nestje gossen , Het zijn vier teefjes en vier reutjes . Beide honden zijn hdvrij waarvan papieren ter inzage. Wat wij zoeken voor onze pups zijn mensen die weten dat honden geen hele dagen alleen horen te zijn en die ze als ze eenmaal volwassen zijn veel beweging willen geven . Vele generaties gossen leven in prima harmonie samen met ons in huis , De pups zijn altijd goed sociaal Voor alle verdere informatie kunt u bellen of mailen .

Geboren op 10 november 3 teven en 2 reuen. Voor de reuen wordt nog een thuis gezocht. De moederhond wordt ingezet als Therapiehond

Op 14.01.'14 heeft onze Rubí 7 pups gekregen : 5 reutjes en 2 teefjes. Vader is de in Zwitserland wonende uit Spanje geïmporteerde reu Bull de Campdura ( Mago ) Kleuren van de pups zijn black-and-tan, fauve en grijs en gestroomd.

Meer weten over de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder)? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder)? Kijk dan bij de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^