Puppy vermelding van van Heggelust

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat van Heggelust geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van Heggelust zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Duitse Wachtel (Kwartelhond) puppy's van van Heggelust

Puppy's
Ras Duitse Wachtel (Kwartelhond)
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 12 oktober om 02:04

Kennel
Kennelnaam: van Heggelust
Beschrijving: Geboren 26-6-2019 bruine "DUITSE WACHTELHOND" pups kennel van Heggelust 3 reutjes en 7 teefjes Moeder: Perle vom Räberspring SJP C/B map B winnaar PJP B 2019 en Ned.Kampioen. Vader: Jan von Drieannen II JP,EPB,GP, Harte nachweis,VSWP exterieur uitmuntend Duitse Wachtel Sieger Verein fur Deutsche Wachtelhunde. Beide ouders wordt mee gejaagd. moeder jaagt voornamelijk in nederland op kleinwild en Vader heeft zijn sporen verdiend in diverse drijfjachten door heel Duitsland.

Contact
Website: http://
Telefoon: 06-36184635

Adres
Woonplaats: Venlo

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder hond is 29 juni 6 jaar geworden. dit is haar tweede nestje in september 2017 heeft ze haar eerste nest gehad.De Reu is een van de wachtelverein erkende dekreu en is 8 jaar oud.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders hebben HD 0 en zijn ED vrij. omdat de vader in duitsland woont heb ik voor het verkrijgen van de nederlandse stamboom voor de pups voor hem ook een DNA profiel moeten maken.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn bij geboorte door dierenarts gekontroleerd op aangeboren afwijkingen deze waren er niet, en met de 6 weken krijgen de pups hun eerste puppy enting.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen tussen de 8 en 9 weken het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
dit nestje hebben we nog een keer gefokt omdat de pups van het vorige nest in 2017 nu al zulke goede resultaten hebben behaald, het was een heel goede match en daar wouden we nog een keer pups van hebben.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring.Samen met nog een wachtel van 12,5 jaar en een teefje van het nest van 2017.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Duitse Wachtel (Kwartelhond) puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Duitse Wachtel (Kwartelhond) en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD
- TNS DNA

Alle advertenties van van Heggelust

12-10 Duitse Wachtel (Kwartelhond) pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^