Puppy vermelding van susan

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat susan geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje susan zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Duitse Herder puppy's van susan

Puppy's
Ras Duitse Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 augustus om 02:05

Kennel
Kennelnaam: susan
Beschrijving: te koop Geboren op 7 April 2014 Zeer mooi getekende zwart/bruine Duitse herder pups 3 Reuen en 2 Teefjes Goed karakter komen uit een sociale lijn. De pups worden goed gesocialiseerd en zijn gewend aan andere dieren en kinderen. Beide ouders zijn aanwezig.Dit zijn goede wakers met een gouden karakter. Nestje groeit op in huiselijke kring De pups worden ontwormd , geent, gechipt en krijgen hun eigen paspoort mee. Eind Mei mogen ze naar hun nieuwe baas Voor vragen of interesse 0610733232 of mail

Contact
Website: http://
Telefoon: 0610733232

Adres
Woonplaats: goirle

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De ouders 2 volwaardige Duitse Herders zijn 3 en 4 jaar oud.Het zijn onze eigen honden en zijn erg sociaal en hebben een fantastisch karaker.Verder zijn het goede wakers maar kennen goed het verschil wanneer ze dat echt moeten gebruiken.Verder zijn ze prachtig getekend en kern gezond.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De pups zijn door de dierenarts onderzocht en waren er uitstekend aan toe.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alles wat ze moeten krijgen zoals alle ontwormingen en entingen.Ook krijgen ze een medisch onderzoek voor vertrek.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 7 a 8 weken mogen onze pups het nest verlaten

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups groeien heel sociaal op in huiselijke kring.Er komen kinderen en andere dieren bij.Dus zijn veel gewend.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Duitse Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Duitse Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van susan

17-08 Duitse Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^