Puppy vermelding van Calistohof

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Calistohof geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Calistohof zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Duitse Herder puppy's van Calistohof

Puppy's
Ras Duitse Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 23 juni om 06:34

Kennel
Kennelnaam: Calistohof
Beschrijving: Pups worden opgebracht in huiselijke sfeer met gewenning aan katten, auto, kind en lawaai. Kennel Van Calistohof - je kan ons googlen Foto's per week te zien op onze site van elke pup Pups geboren 19 januari 2012 - pups vertrekken vanaf 10 maart 2012 3 reu's en 4 teefjes Foto's zijn van de 2 teefjes die nog beschikbaar zijn(foto's van ouders op onze website) Moeder: Isis von der Ghemazwinger (HD/A2 - ED/0) (dit is haar eerste nest) Vader: Arex vom Fortunahof (HD/A2 - ED/0 - SchH3 - kkl1) ouders kunnen beiden gezien worden. Pups vertrekken met de nodige ontwormingen, worden gecontroleerd door de dierenarts, inenting op 6 weken, chip, puppypakket Royal Canin, schriftelijke garantie op de heupen, een cd'tje met alle gemaakte foto's en een LOSH stamboom.

Contact
Website: http://www.calistohof.be
Telefoon: +32485703551

Adres
Woonplaats: Lebbeke

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder: Isis von der Ghemazwinger (HD/A2 - ED/0) (dit is haar eerste nest) Vader: Arex vom Fortunahof (HD/A2 - ED/0 - SchH3 - kkl1)

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Moeder: Isis von der Ghemazwinger (HD/A2 - ED/0) (dit is haar eerste nest) Vader: Arex vom Fortunahof (HD/A2 - ED/0 - SchH3 - kkl1)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups werden op 6 weken nagekeken door de dierenarts (aanwezig in het dierenartsboekje) ze zijn inge├źnt op 6 weken, 4* ontwormd en gechipt

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
normaal 1 uitzonderlijk in 2012 normaal 2, maar met 2 verschillende moeders. Wij fokken nooit 2 keer per jaar met dezelfde moeder.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis als we thuis zijn en als we gaan werken zitten ze in onze veranda - ze gaan regelmatig mee op een graspleintje in de wijk waar we wonen (na hun eerste inenting). We hebben een zoontje dus ze zijn gewoon aan kinderen, aan katten en hebben al eens in de auto gezeten

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Duitse Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Duitse Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

CalistohofCalistohofCalistohofCalistohofCalistohofCalistohofCalistohofCalistohof

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Calistohof

23-06 Duitse Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^