Puppy vermelding van Cowboys And Angels

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Cowboys And Angels geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Cowboys And Angels zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Chihuahua, langhaar puppy's van Cowboys And Angels

Puppy's
Ras Chihuahua, langhaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 18 maart om 13:54

Kennel
Kennelnaam: Cowboys And Angels
Beschrijving: Wij hebben een nieuwe web site Graag nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen :) www.chihuahuabelgium.com voor een bezoekje bel even +32475390404 Momenteel hebben wij pups beschikbaar en een jeugd reu show kwaliteit e-mail: [email protected] Vriendelijk groeten Lucretia

Contact
Website: http://www.chihuahuabelgium.com
Telefoon: +32475390404

Adres
Woonplaats: Antwerpen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben reeds 21 jaar ervaring in het fokken van honden. Al onze beschikbare pups zijn bij ons geboren. Wij doen GEEN handel en doorverkoop! Al onze honden wonen bij ons in huis. Onze ouders worden zorgvuldig en doordacht gepaard. Uw pup reserveren kan bezoek alvast onze site

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Hart afwijking en patella vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Vaccinatie honden en katten ziekten, Lepto

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 3à4 maand elke pup word individueel beoordeeld Niet alle pups zijn zelfstandig genoeg om op 3 maand reeds naar hun nieuwe familie te verhuizen; Wij als ervaren fokker hoden daar rekeningg mee en hopen dat onze klanten dit in dank afnemen. Er word al zo veel misbruik gemakkt van ons dierbaar ras.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken gemiddeld 3à4 nestjes op een jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups bij ons in de woon kamer eens onze pupjes

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Chihuahua, langhaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Chihuahua, langhaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Cowboys And Angels

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Cowboys And Angels

18-03 Chihuahua, langhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^