Puppy vermelding van Lovely Zoë

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Lovely Zoë is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Lovely Zoë nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Lovely Zoë langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Lovely Zoë een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Lovely Zoë zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Border Collie puppy's van Lovely Zoë

Puppy's
Ras Border Collie
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 26 mei om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Lovely Zoë
Beschrijving: Eind april verwacht ik een nestje pups van mijn border collie. Zoë is een kortharige border collie met de kleur blue merle. Ze heeft geen stamboom. Zoë is gedekt door Ollie, een border collie reu van 4 jaar, zwart-wit, met half lange vacht. Ollie heeft wel een stamboom. Zoë is volledig getest en helemaal gezond verklaard. Ze werkt door de week samen met mij op een zorgboerderij. Ze is heel sociaal, superspeels en nieuwsgierig. Ze heeft veel energie en rent graag achter de geiten aan. Ze is enorm werklustig en wil het heel graag goed doen voor de baas. Op het moment doe ik agility A met haar, wat erg goed gaat. Ollie is een super lieve, iewat beheerste reu. Hij compenseert hiermee het soms wat hoge energielevel van Zoë. Net als Zoë is hij sociaal en een allemansvriend. Kan hij overweg met alle mensen én dieren. Ollie is zeer actief in de frisbeesport, heeft het erkende diploma sociale huishond behaald en een paar shows gelopen waar hij "zeer goed" bij heeft behaald. Ollie is door zijn ouders vrij van de meeste afwijkingen, op de rest is hij getest. De pups groeien op op de zorgboerderij waar ze alle aandacht van allerei mensen en dieren zullen krijgen. Ook zullen ze wennen aan alle huiselijke geluiden doordat ze met regelmaat in de kantine en keuken zullen verblijven. Als ze oud genoeg zijn gaan we met de auto op stap. Het ziet ernaar uit dat er zeker zes pups geboren worden, dus we zijn nog op zoek naar nieuwe baasjes!

Contact
Website: http://lovely-zoe.webklik.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Doornspijk

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Zoë is 2 als de gedekt wordt, Ollie is 4 jaar jong. Ze zijn beiden uiterst betrouwbaar, sociaal en werklustig. Let op: omdat Zoë geen stamboom heeft (haar DNA staat wel geregistreerd) zullen de pups die ook niet hebben!

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De uitslagen van Zoë waren allemaal neutraal. Ze is geen lijder en geen drager van erfelijke afwijkingen. Ollie is door zijn ouders vrij. Beide honden hebben HD A en zijn ED vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen hun puppy entingen, worden regelmatig ontwormt, worden gechipt en onderzocht door de dierenarts waarna ze een paspoortje met gezondheidsverklaring meekrijgen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Rond de 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Maximaal 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden geboren op onze zorgboerderij en groeien daar ook op. In die 8 weken verblijf ik zelf ook op de zorgboerderij. Ze zullen in een rustige ruimte verblijven en op gezette tijden in aanraking komen met de rest van de mensen en dieren op de boerderij. We hebben een kantine, keuken, houtbewerking en een grote stal vol met dieren waar ze rustig kunnen rondsnuffelen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Lovely Zoë bekijk de gehele fokker vermelding van Lovely Zoë

Border Collie puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Border Collie en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel SuzanneSuzanne schreef op 10 december om 09:33:
Leuke reu ;) Ben benieuwd naar de pupjes :)

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Lovely ZoëLovely ZoëLovely Zoë

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CEA DNA
- CL DNA
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- ED
- HD
- MDR1
- OCD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- TNS DNA

Alle advertenties van Lovely Zoë

17-06 Border Collie pups
26-05 Border Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^