Puppy vermelding van Marley's

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Marley's is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Marley's nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Marley's langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Marley's een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Marley's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van Marley's

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 28 juli om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Marley's
Beschrijving: Bij deze kunnen we met trots mededelen dat onze American Staffordshire Terrier teef, Marley (Stones and Bones Jony) op 14/04/2013 bevallen is van 10 (!) prachtige amstaff pups. Er zijn 5 reutjes en 5 teefjes. En ook de kleur is mooi verdeeld: 5 donkergestroomde pups en 5 rode pups. Wij zijn geen grote kennel, het fokken is voor ons een hobby. Desondanks vinden we het zeer belangrijk dat we op alle aspecten in orde zijn met het reglement van Sint-Hubertus. Onze teef en de reu (Fan Fiction King of Ring's Apachstaff's) zijn dus ook op alle verplichte testen, met goed resultaat, getest. Hierbij hebben we ook nog een niet verplichte ataxia-test gedaan bij beide honden. De pups worden dus gechipt, ontwormd, ingeënt en met Sint-Hubertus-stamboom verkocht. We vinden het heel erg belangrijk dat onze pups goed terecht komen. Dus enige voorkennis van het ras is toch wel aangeraden. We zouden het jammer vinden als achteraf het toekomstig baasje of de hond niet gelukkig zijn door een impulsieve aankoop. Voor meer info: kijk gerust eens op onze facebookpagina: Amstaff Kennel Marley's of stuur een mailtje naar [email protected]

Contact
Website: http://www.facebook.com/sebastian.vanstraelen.980
Telefoon: (+32)485 80 99 87

Adres
Woonplaats: Bree

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ras: American Staffordshire Terrier De honden zijn beide 3 jaar. De teef is donkergestroomd met wit, de reu is rood met wit.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle testen verplicht door Sint-Hubertus zijn gebeurd, met positief resultaat.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden op DNA getest om de juiste stamboom te kunnen bevestigen. Ze worden op de juiste momenten ontwormd, ingeënt en gechipt.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Rond 7-8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is het eerste nestje van de teef.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op, in een familiale omgeving. En komen daardoor al vroeg met andere honden, dieren en mensen (ook kinderen) in aanraking. De socialisatie begint dus al bij ons.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Marley's bekijk de gehele fokker vermelding van Marley's

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Marley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley'sMarley's

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD
- NCL-A

Alle advertenties van Marley's

28-07 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^