Puppy vermelding van Celia

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Celia geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Celia zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van Celia

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 29 mei om 06:55

Kennel
Kennelnaam: Celia
Beschrijving: 3 januari 2012 is mijn hond Celia bevallen van 10 gezonde pups. Waarvan 5 forse reutjes – 5 forse teefjes 1 reutje gereserveerd. Ze worden in een huis met een kind en beide ouders van de pups opgegroeid. Die zijn ook te zien bij bezichtiging, moeder is zeer zorgzaam naar de pups . Ze worden om de 2 weken ontwormd. Bij de 6 weken krijgen ze hun inenting, met een paspoort, met een gezondheidsverklaringen van de dierenarts. Je krijgt er een halsband bij. U kunt de pups vanaf 8 weken 28 FEBRUARI 2012 meenemen Wij vragen er 400 euro voor maar dat is het meer dan waard. U kan altijd langs komen op afspraak om gewoon even te kijken of er misschien wel een voor u bij zit. Heeft uw vragen dan kunt u mij gerust bellen of e-mailen. Telefoonnummer: 06-11751174 Email: [email protected]

Contact
Website:
Telefoon: 0611751174

Adres
Woonplaats: den haag

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Chico 3 jaar op de foto is de gelukkig vader. Het is een atletische hond en ziet er goed uit. Celia 2,5 jaar is de gelukkig moeder. Voor een vrouwtje is ze breed en ziet er ook goed uit.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
de ouders, worden elke jaar inge ent en om de twee maanden ontwormd

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
ze worden om de 2 weken ontwormd, dus hen laaste ontworming hebben ze bij 6 weken gehad en ze krijgen bij 6 weken nog hen inenting.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken, dus 28 februari 2012 mogen ze de nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
dit is de eerste keer en ook de laaste keer.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze worden in een huis met een kind en beide ouders van de pups opgegroeid. Die zijn ook te zien bij bezichtiging, moeder is zeer zorgzaam naar de pups .

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Celia

29-05 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^