En toen was ik verliefd!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnabelAnnabel 3 doggies

honden foto van Annabel

"

Vreselijk!

Wat erg zeg dat je dit zo mee hebt moeten maken!

Dat is zo erg, daar kun je toch geen woorden voor vinden :'(

Er zitten ook zoveel honden, honderden bij elkaar, dat kan niet anders dan dat het zo nu en dan wel eens mis gaat onderling... Zo ook met de kou nu, sommige honden worden door de kou niet meer wakker en we kunnen er gewoon niks aan doen... :'( "



Ja dat is het laatste wat je verwacht.
We hadden net onze oude hond (op 15jarige leeftijd) in laten slapen en ik had net gezegd voorlopig geen nieuwe te willen totdat ik haar zag en toch verkocht was.
Bij de stichting vertelde ze ook dat zij zo lief was voor alle andere honden dat nieuwkomers altijd bij haar in de kennel werden geplaatst. Zo ook de laatste keer...
We mochten een ander hondje uitzoeken maar dat wilde ik niet, zeker omdat we eerst onze oude verloren waren en nu de nieuwe ook al binnen 2 maanden tijd!!
Zij konden er uiteraard niets aan doen, net wat je zegt..de kennels daar zitten overvol!! naast de wachtlijsten die ze hebben voor de honden die gereserveerd zijn door hun en in het dodingsstation wachten tot er plaats is bij de stichting zelf..vreselijk:(
Wij zijn nu erg gelukkig met een witte herder pup, gewoon uit Nederland.
Heeeeeel veel succes met je hondje hoor, hij ziet er geweldig uit!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "En toen was ik verliefd!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra 3 doggies

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Spannend! :-D
Ik volg mee. :-)

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

" Wat lijkt die veeeel op mijn overleden Beertje.
Ik hoop dat jij ook nog lang plezier met deze lieverd mag beleven.
Mijn Beertje is 17.5 jaar geworden. "


Wat een geweldige mooie leeftijd, dat is de droom van elke hondeneigenaar denk ik...
Zou zeker heel mooi zijn als Cloudy ook zo oud mag gaan worden!

honden page profiel Dorie, Falcor †,  Atreyu en JaydeeDorie, Falcor †, Atreyu en Jaydee 3 doggies

honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydee

Wat een leuk hondje begrijpelijk dat je verliefd werd. :-) :-) :-)

honden page profiel Marja en DiezelMarja en Diezel 3 doggies

honden foto van Marja en Diezel

Ook hier een hond van dezelfde stichting,en ook hier keek ik tig keer op de site.Ik had zelfs een briefje met de datum van reserveren en wie er weg waren kon ik afstrepen :-D .Maar dat werkt niet hoor :-D .En dromen die weken over mn hondje pffff. Wij hebben goede ervaringen met die stichting en wij moesten 6 weken wachten ivm het goede weer hier.En toen sloeg het weer om waardoor er misschien meer mensen alsnog naar Spanje gingen en kon ons poepie mee.Nog geen seconde spijt gehad.En by the way,gefeliciteerd met je pluizenbol,een mooie hoor ;-) .

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Fijn dat er nog iemand met een positieve ervaring hier op het forum zit!

6 weken, phoeh!

Ik ga uit van 4 weken en dat lijkt nu al een eeuwigheid hahaha!

Waarschijnlijk is Cloudy voor de broodfok gebruikt, de stichting heeft hem gecastreerd..
Wat ik me nog afvraag, als een reu veel heeft moeten dekken, zou dat gedrag dan aanwezig blijven of is dit door de castratie verdwenen? Hij is 2 jaar, dus langer dan een jaar heeft hij niet gedekt denk ik... Mensen die hier ervaring mee hebben misschien?

honden page profiel Marja en DiezelMarja en Diezel 3 doggies

honden foto van Marja en Diezel

4 weken is een eeuwigheid als je moet wachten ;-) Wat ik wel eens gehoord heb is als een hond eenmaal gedekt heeft,dat hij dat altijd wel zal willen doen,maar of dat waar is??? Het moment dat je op het vliegveld je hondje gaat halen is zo bijzonder,echt een hele ervaring.Wij moesten naar Rotterdam terwijl ik bij schiphol woon,maar al moest ik naar Brussel rijden dan had ik dat ook gedaan hoor.In onze peride waren er niet zoveel vluchten omdat het net vakantie was en hier ook nog eens prachtig weer.Op het laatste moment is het bericht gekomen dat iemand hem wilde begeleiden naar hier.Ook daar ben je afhankelijk van,zijn er mensen die je hond mee willen nemen.Ik heb zelfs zitten spitten of wij hem zelf konden gaan halen.Hij mag ook alleen vliegen met transavia dus ja,ff afwachten.Spannend hoor ;-)

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

" 4 weken is een eeuwigheid als je moet wachten ;-) Wat ik wel eens gehoord heb is als een hond eenmaal gedekt heeft,dat hij dat altijd wel zal willen doen,maar of dat waar is??? Het moment dat je op het vliegveld je hondje gaat halen is zo bijzonder,echt een hele ervaring.Wij moesten naar Rotterdam terwijl ik bij schiphol woon,maar al moest ik naar Brussel rijden dan had ik dat ook gedaan hoor.In onze peride waren er niet zoveel vluchten omdat het net vakantie was en hier ook nog eens prachtig weer.Op het laatste moment is het bericht gekomen dat iemand hem wilde begeleiden naar hier.Ook daar ben je afhankelijk van,zijn er mensen die je hond mee willen nemen.Ik heb zelfs zitten spitten of wij hem zelf konden gaan halen.Hij mag ook alleen vliegen met transavia dus ja,ff afwachten.Spannend hoor ;-) "


hoe wordt die vliegreis dan geregeld? worden ze met mensen die toch al passagier zijn meegegeven?

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

spannend ! O-)
suc6 met wachten ! O-)

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Er zijn mensen die terug vliegen naar Nederland vanuit Spanje en die checken dan een hond in waardoor deze ook mee kan naar Nederland.. Zowel op het vliegveld van Spanje als in Nederland staan uiteraard vrijwilligers van de stichting om alles te regelen en te zorgen dat alles zonder problemen verloopt...

Ik ben benieuwd op welk vliegveld Cloudy aan gaat komen, mij zou het ook zeker niet uitmaken, ik zit volgens mij overal even ver vandaan, Rotterdam is het dichtste bij, dat is voor mij ongeveer 75 minuten... Eindhoven is voor mij 90 minuten en Amsterdam ongeveer 2 uur... Rotterdam zou dus het dichtste bij zijn... Zelfs Brussel zou voor mij goed te doen zijn omdat dit ook 90 minuten rijden is vanaf hier..

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

Dus cloudy's vliegreis komt dan op naam te staan van mensen die toevallig van hun vakantie uit spanje terugkomen? krijgend ie dat dan vergoed vanuit de stichting? en wat als er onderweg iets gebeurd? Wie is er dan verantwoordelijk? Stel je voor dat tie uitbreekt en de bagage van een ander aanvreet. Wie is er dan aansprakelijk; de stichting, de mensen waarbij hij op naam staat of jij, omdat het jou hond is/wordt?
Buddy is ooit eens uit een reisbench (hondje van 10 kilo, in een bench waar een herder in zou mogen)gebroken. Dus het KAN wil ik ermee zeggen.

Ik vind je beslissing super hoor!! Geen woord van kritiek. Ben alleen benieuwd hoe dat werkt.

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Dat zal ik allemaal wel vernemen van de stichting tijdens het huisbezoek..

Sowieso checken de mensen de hond alleen maar in volgens mij, dit omdat er altijd een persoon mee moet vliegen ... Naar mijn weten is de stichting aansprakelijk, dit zal zeker wel goed geregeld zijn met de mensen... De stichting betaald uiteraard ook alles.. Al zit dit wel bij je adoptiegeld in, dus eigenlijk betaal je zelf de vlucht.. Ik heb wel filmpjes gezien en de reiskennels zijn uitzonderlijk goed vast gemaakt... Sowieso met van die sterke tairipjes (schrijf het vast verkeerd) en ook nog met tape zag ik... Ik denk niet dat ze er zo makkelijk uit kunnen breken, daar let de vliegmaatschapij ook heel erg op neem ik aan...

Ik ben wel heel blij dat er mensen zijn die de hond in willen checken, door hun warme hart en vrijwillige hulp kunnen er een hoop hondjes een geweldig goed tweede leven krijgen..

Maar is jouw hond niet op dezelfde manier naar Nederland gekomen dan? Jij had hem uit een gastgezin geloof ik? Maar dan nog zal die naar Nederland zijn gekomen natuurlijk, per vliegtuig , of op een andere manier? Of komt die niet uit het buitenland? Als die naar wel vanuit het buitenland is gekomen zal dit waarschijnlijk op dezelfde manier gebeurd zijn omdat het te duur is voor een stichting om zelf voor vrijwilligers een ticket te kopen bij elke vlucht... Juist door het meereizen van mensen die al naar Nederland vliegen is het naar Nederland halen van de honden betaalbaar...

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

het is inderdaad een heel mooi gebaar dat mensen mee willen helpen aan het overvliegen van de honden. mijn vraag is ook zeker niet als negatief commentaar bedoeld, puur interesse.

Junto zat zo'n beetje zijnhele leven in een asiel hier in nederland. Linda heeft hem als gastgezin opgevangen tijdens haar vakantie, toen het asiel ging verbouwen.

honden page profiel ~*~Nadine&Lisa~*~~*~Nadine&Lisa~*~ 3 doggies

honden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~

wat een knapperd! :-D :-D

honden page profiel Marja en DiezelMarja en Diezel 3 doggies

honden foto van Marja en Diezel

Bij ons was een mevrouw die hem mee wilde inchecken,zij moest hem ook uitchecken en ff meelopen naar de begeleider van de stichting.Ik heb die mevrouw wel tig keren bedankt en zij wilde hem ook wel ff zien.Maar in Rotterdam mogen ze er buiten pas uit.Op een speciale plek waar het heel rustig is.Je krijgt nog info wat je allemaal mee moet nemen zoals een riem en halsband,water en een bakje.Dat is ook het enigste moment waar hij kan ontsnappen.De bench zit goed dicht,maar het moment dat die open gaat,moet hij wel zijn band en riem aan.Wij hadden een halsband en riem ineen,Dan is de halsband een lus die past bij elke hond.Wij wisten niet hoe groot hij zou zijn als hij aankwam.Op foto's is dat moeilijk te schatten.Dus je hoeft er alleen maar te staan en te wachten,weer wachten ja ;-) .De begeleider doet zijn bandje om en dan is hij voor jou.Soms zijn ze wat suf door een kalmeringsmiddel en eten en drinken krijgen ze ook een poosje vantevoren niet.Ik zou hem geen eten geven omdat je nog niet weet of hij tegen autorijden kan.Je moet sowieso 4 weken wachten omdat ze ingeent worden tegen rabies geloof ik en dan mogen ze na 4 weken pas de grens over,en dan is het afwachten of er mensen zijn die jouw hondje willen begeleiden..

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Heel erg bedankt voor de uitleg..
Het mailtje over de regels en de tips voor het ophalen van de hond heb ik ook gekregen..
Die riem met de lus (ik weet welke je bedoeld) is slim bedacht, zo weet je altijd dat het past...

Ik heb net telefoon gekregen van de stichting..
Vrijdag einde van de middag komen ze op huisbezoek..

Spannend!! :-D

honden page profiel pienpien 3 doggies

honden foto van pien

Wij moesten J-jay ophalen in Zaventem.
Bij ons was het zo dat we vanaf de aankomsthal eerst naar de parkeergarage gingen.
Hier werden de honden pas uit de reisbench gehaald, hond voor hond natuurlijk.
Hierna kregen we de papieren en eventuele verder informatie over de hond.
Daarna kon je gelijk huiswaarts :-D
Het is voor de meeste wel even behelpen hoor, de meeste honden waren helemaal niet gewend een riem om te hebben.

Succes vrijdag :-D

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Dat ik ook maar heel snel op het vliegveld mag staan, lijkt me zo een onwijs mooi, emotioneel en bijzonder moment... Ik ben zo een emomutsje die daar met de tranen in de ogen staat hoor hahah! ;-)

honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames 3 doggies

honden foto van Nikita & Dames

Aaahw Meis, Wat een fantastisch nieuws! :-D

Geweldig dat je dit hondje een gouden mandje wilt geven :-D

En wat een koppie, wie valt daar nou niet voor! :-D ;-)

Heel veel Geluk & Plezier met Cloudy, dat alles goed mag verlopen met de procedure en de reis hierheen!

Liefs,
Nikita

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Dank je wel Nikita..

Verliefd dat ben ik zeker, wat een heerlijk mannetje en ondanks het nare verleden toch een soort glimlach op zijn bekkie waarderend voor wat er nu allemaal is..

Van mij mag het allemaal snel geregeld zijn, maar jammer genoeg heb ik dat niet allemaal zelf in de hand natuurlijk... ;-)

honden page profiel Nikita & Dames Nikita & Dames 3 doggies

honden foto van Nikita & Dames

Hahah Dat snap ik, maar je zult toch nog even moeten wachten ;-)

Hier zouden we ook het liefst gelijk om ons pupje gaan, maar ook wij moeten nog wachten... tot eind januari O-)

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy 3 doggies

honden foto van Bertine, Junto, Romy

Dat het maar snel vrijdagmiddag mag worden!!!
Ik vind het onwijs leuk voor je.
Gaat er iemand mee om hem op te halen, want een paar foto's van dat eerste contact moment is toch wel erg leuk.

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ik denk wel dat er iemand mee gaat...
Het liefste neem ik mijn paps mee, dan kan mams hier thuis bij mij bij de hondjes blijven...
Alleen is mijn moeder afhankelijk van haar gezondheid, dus even kijken hoe haar gezondheid dan is, als ze het kan dan zal ze hier oppassen, anders zal paps hier oppassen en dan ga ik of alleen of ik neem een vriendin mee... Ik hoop wel dat als ik alleen ga er sowieso een vrijwilliger even wat foto's met mijn camera wil maken van dat hele mooie moment...

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

ooow wat is het spannend nantasic... :-D
ik hoop dat je cloudy heeel snel in je armen kan sluiten...
om hem vervolgens nooit meer los te laten... ;-)

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ja, dat hoop ik ook zeker! :-D

Zou zelfs helemaal super zijn als hij al met de oud en nieuw hier is, maar daar ga ik nog niet teveel op hopen...

Nu is het wel zo dat ik met de kerst veel logeerhonden heb, die na de kerst ook weer allemaal weg zijn... Mocht het zo zijn dat Cloudy bijvoorbeeld toch voor de kerst al komt is het misschien verwarrend druk voor hem, of hij heeft er juist steun aan.. Even kijken of ik die honden dan ook allemaal door laat gaan... Maar ik denk nu alweer te ver vooruit denk ik haha! ;-)

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

" Ja, dat hoop ik ook zeker! :-D

Zou zelfs helemaal super zijn als hij al met de oud en nieuw hier is, maar daar ga ik nog niet teveel op hopen...

Nu is het wel zo dat ik met de kerst veel logeerhonden heb, die na de kerst ook weer allemaal weg zijn... Mocht het zo zijn dat Cloudy bijvoorbeeld toch voor de kerst al komt is het misschien verwarrend druk voor hem, of hij heeft er juist steun aan.. Even kijken of ik die honden dan ook allemaal door laat gaan... Maar ik denk nu alweer te ver vooruit denk ik haha! ;-) "

hahaha....eerst vrijdag maar even afwachten.. ;-)
maar ik duim heel hard voor je dat Cloudy snel over komt vliegn!

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

Heel veel succes gewenst hoor, vrijdag zal denk ik geen probleem opleveren

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Ik heb er ook een heel goed gevoel over, sowieso voldoet mijn woning en ik zelf aan de eisen die de stichting heeft alvorens je een hondje kan adopteren... Vind het ook heel goed dat ze bepaalde regels hebben waar je als adoptant aan moet voldoen en dan ze ook echt moeite doen om die controle uit te voeren, daar heb ik echt respect voor.. Na Vrijdag hoor ik heel snel of ik Cloudy definitief mag adopteren, ook daar heb ik vertrouwen in.. Dan de betaling doen en dan is het afwachten wanneer iemand hem wil laten meevliegen... Dat heb ik zelf niet in de hand, dat kan dus heel snel zijn, maar kan ook een aantal weken duren denk ik..

honden page profiel Marja en DiezelMarja en Diezel 3 doggies

honden foto van Marja en Diezel

Bij ons keken ze of de tuin afgeschermd was en vroegen ze ook hoe ik het ging aanpakken met de katten die wij hebben.Nou,de katten zochten hun eigen veilige plek wel op en het gaat hartstikke goed.Ze vroegen ook of ik werkte en dat soort dingen.Het is een ontspannen gesprekje hoor.En die mevrouw die hier was,had hem in het echt gezien en zei dat het een hele mooie hond was.Wat ze bij ons wel vroeg is of we wisten dat het een grote hond zou worden.Er waren gevallen dat mensen op het laatst toch afzeiden omdat de hond groter was dan zij dachten.Maar wij wisten dat hij groot zou worden dus geen probleem.En ja,dat telefoontje he,weer afwachten.Ik geloof dat wij een mail kregen,na een weekje geloof ik.Ik heb gelijk betaald en dacht dat hij dan eerder zou komen ook :-) .Het is echt afwachten op mensen die hem mee willen nemen.Maar suc6 vrijdag ;-)

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Hier komt er een man langs, hij klonk door de telefoon sowieso vriendelijk...
Vind het ook super dat deze mensen dit vrijwillig doen naast hun betaalde baan, respect!

Nu is Cloudy al 2 jaar, dus in formaat kan ik me niet vergissen haha!

Belangrijkst vond ik dat hij goed met andere honden kan omgaan, volgens de beschrijving kan hij dit.. Maar net als hun ga ik natuurlijk ook wel wat vragen afvuren... ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "En toen was ik verliefd!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 9 12 34 5 6 7 8 9
Volgende forumvraag: Roucha is hoog zwanger
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^