Kody's broertje is te koop

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Kody's broertje staat op marktplaats :'(

Ik zag de advertentie. Mechelse herder van 4 maanden oud. Ik keek naar de plaatjes en ja hoor, dat is hem! Zelfde tekeningen, zelfde koppie. Arme pup. Wij kunnen hem helaas niet kwijt. Als we nou de ruimte hadden!

We wisten het zeker toen we zagen dat de eerste foto bij de fokker is genomen. Wij hopen dat hij een heel mooi tehuis gaat krijgen!!!!

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Hier is de link:
http://link.marktplaats.nl/261116963

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kody's broertje is te koop " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Oei, dat lijkt me verdrietig.
Ik hoop dat Kody's broertje goed terrecht komt! :-)

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Ja ik weet hoe rot dat is, ik heb dat dus gehad met het zusje van Tara. Die zag ik ook ineens op marktplaats staan. Heb nog gevraagd hoe of wat aan ze, maar kreeg niet veel reactie, alleen dat ze inderdaad zusjes waren en al naar andere mensen ging.
Ook nog geprobeerd te achterhalen naar welke mensen ze dan ging om te kijken of ze goed terecht zou komen, maar kreeg verder geen reactie :'( .

Ik hoop maar dat ze goed terecht is gekomen en dat hoop ik ook voor het broertje van Kody!

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

We hebben contact met een jongen die een ander broertje heeft. Hij vindt het ook heel erg rot. Hij heeft contact nog met de fokker en gaat vragen of hij hem misschien terug wilt kopen, omdat de fokker erg begaan was met de pups en het belangrijk vindt dat zijn hondjes een goed tehuis hebben.

honden page profiel LenitaLenita 3 doggies

honden foto van Lenita

Bah hier baal ik van.
Sorry maar je kan je kind laten testen...voordat je zon besluit neemt! Of desnoods een oppas hondje nemen om te kijken hoe of wat.
Maar goed sprak net iemand die een ander broertje heeft...Rex en hij gaat morgen die fokker bellen. (Hij gaat met ze om...)
Denk dat hij het niet zo leuk gaat vinden want hij wil graag dat zn beessies een goed tehuis vinden.
Ga eerst goed nadenken voordat je aan zoiets begint..en helemaal wat mensen vergeten of het ras bij je past! Verdiep je goed in het ras wat je wilt gaan nemen.
Vele doen dat niet.

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Nee de meeste gaan af op het uiterlijk...
Kvind border collies geweldig maar past totaal niet bij me..zou hem dus ook nooit kopen..

Ja allergie kun je niets aan doen..maar dat word tegenwoordig altijd geroepen

honden page profiel LenitaLenita 3 doggies

honden foto van Lenita

Nou doe mij maar een Husky want die vind ik zo mooi O-)

Maar goed ik gaf al aan...je kan toch kijken met een oppashondje?????? Hoe je kind er op reageert? Vast wel familie, vrienden, buren of kennisen die een hondje hebben....
Vind zo zonde. Maar ja, hij is niet de enige die te koop staat. :'(

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat treurig, ik vraag me af waarom die mensen geen contact opgenomen hebben met de fokker dan. Onbegrijpelijk dat ze zo'n hond op marktplaats zetten. Hoop maar dat er een goed tehuis gevonden wordt voor Kody s broertje.

honden page profiel LenitaLenita 3 doggies

honden foto van Lenita

In principe is het geen "fokker" Het was een ongelukje geweest. Was niet de bedoeling dat er pups kwamen. Maar wat ik wel weet is dat de "fokker" graag een goed tehuis voor zijn pups wilde.
En een vriend van mij heeft het broertje van Kody en die heeft dagelijks contact met de "fokker" En hij zal morgen even contact op gaan nemen.
De man die zijn pups verkocht is echt een schat van een man die echt zijn beesten goed verzorgd en niks laat ontbreken. Misschien weet hij wel een goed adresje :-D

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Och wat sneu zeg, zo klein en dan al weer weg.
Hoop dat die maar snel een goed huisje vind.Echt triest zoiets hoor.

Veel gevallen is allergie natuurlijk waar, maar ik heb ook wel eens erg mijn twijfels. Het begint er haast op te lijken dat 3 kwart van de mensen opeens allergisch is voor honden.

Groetjes Marianne

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Even gekeken ,maar wat een mooierd zeg. Ik hoop dat die fokker hem terug neemt of iemand weet, want je moet er toch niet aan denken dat die op een verkeerd adres terecht komt.

Groetjes Marianne

honden page profiel LenitaLenita 3 doggies

honden foto van Lenita

Ik hoop morgen meer te weten :-)

Ja zou zonde zijn. Maar denk wel dat hij op een goed adres komt.
Maar 1 ding is zeker onze honden gaan nooit weg!
We hebben er eenmaal voor gekozen....en houden super veel van ze.
Zou echt niet zonder ze kunnen O-)

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Idem hier, moet er echt niet aan denken dat ik een hond weg zou moeten doen.Dat lijkt me afschuwelijk.
Ik kan ze al geen dag ergens anders heen doen, dat vind ik al helemaal niets. Laat staan weg doen.

Groetjes Marianne

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Zag dat de prijs verhoogd is van 250 naar 350 euro. Vreemd... Een goed tehuis is toch belangrijker?

honden page profiel MirjamMirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

Krijg daar altijd een vreemd gevoel van in me maag.
van 250 naar 350? krediet crisis ipv allergie?
mag geen oordeel geven op iets waar ik niet alles van ken, maar toch.....

jonge hond, je wilt niet weten wie voor deze dieren intresse heeft........bah bah de griebels over de grabbels.
hopelijk kan de fokker iets.

honden page profiel Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) 3 doggies

honden foto van Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)

Wat jammer zeg, ik zou er niet aan moeten denken een van mijn pups weer op marktplaats te zien. Ik zou hem/haar gelijk ophalen als fokker. Wij hebben ook afgesproken met alle kopers dat mocht het om wat voor reden niet lukken met de pup, dan willen we deze graag weer terug.

Hopelijk vind Kody's broertje gauw een plekje waar hij mag blijven wonen. Zo jong en dan al verhuizen (eerst al van zijn geboorte huis naar een nieuw baasje en dan binnen no time al weer... :'( ) Moet verwarrend zijn voor een pup.

Misschien hebben ze het bedrag omhoog gegooit omdat je op mechelse herder pups soms nogal vreemde reakties krijgt. Wij konden de helft van onze pups ook wel kwijt aan mensen die een waakhond zochten voor op het erf/terrein, of zelfs even 2 pups wilde hebben (reu en teef). Maar die willen meestal een hond voor niet te veel geld.

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Ja dat zou kunnen Joyce. Dan is de drempel niet zo laag om zomaar de hond aan te schaffen. Je ziet vaak ook op marktplaats advertenties waar honden gratis gevraagd worden. Met allemaal stomme argumenten als: wij zijn tegen de hondenhandel en willen daarom niet betalen voor de hond. De hond is sowieso een investering en de aanschafprijs valt in het niet als je daar tegenover de kosten van levensonderhoud stelt (dierenarts, voeding, speeltjes etc.). Hoewel een hoge aanschafprijs natuurlijk geen garantie is dat de hond een goed leven gaat krijgen.

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Probeer de fokker maar te waarschuwen. Vaak gebeurt dat buiten de fokker om en vinden ze het afschuwelijk als hun honden zo verhandelt worden. In onze koopcontracten staat ook dat het niet mag, de hond moet in alle gevallen weer terug naar ons als de eigenaar er niet meer voor zorgen kan.

honden page profiel 3 doggies

Dat staat bij ons ook in het koopcontract, om welke reden dan ook, of de hond wordt teruggenomen, of ik help met het zoeken naar een nieuw gezin.
Idd de fokker waarschuwen, ik zou het jammer vinden als die persoon zo z'n best heeft gedaan, dat iemand anders het dan weer ergens anders heen doet, en de fokker er niks vanaf weet.
Sneu zeg voor het hondje, hopenlijk vind hij een vast huisje, waar die voor altijd kan blijven, en waar die veel liefde en zorg vind!

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Wij hebben het de jongen verteld die een ander broertje heeft en hij heeft nog contact met de 'fokker'. Hij zou het hem vandaag vertellen.

Het is jammer dat wij hem niet in huis kunnen nemen.

Ik denk dat de mensen die de hond verkopen geen schriftelijk contract met de fokker hebben, maar enkel net als wij een mondeling contract zonder nadere voorwaarden.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Is in iedergeval duidelijk nu waarom de mensen niet geprobeerd hebben om hem terug te brengen naar "de fokker" die had er natuurlijk niet 100 euro bovenop gegeven.
Bah, dat alleen is al waarom je toch erg wantrouwend word.
Persoonlijk zou ik als ik gedwongen zou zijn toch echt een goed huis zoeken. Al zou ik geld toe moeten geven. Het is toch gewoon het belangrijkste dat hij een goed mandje vind.


Groetjes Marianne

honden page profiel JeskeJeske 3 doggies

honden foto van Jeske

Oh dit is erg! Hopelijk komt het beestje goed terecht!
Mijn neef heeft ook hondjes waar hij een nestje mee heeft gehad. Ook zij zagen een tijdje nadien 1 van hun hondjes op Kapaza staan (is een beetje de Belgische marktplaats) Hij heeft contact opgenomen met de mensen maar die wilden de hond niet wegdoen zonder betaling! Beestje was aan een hek vastgebonden op de foto en zag er totaal verwaasloosd uit. Uiteindelijk heeft mijn neef zijn eigen hond nog teruggekocht voor 250€. Uiteindelijk heeft hij een baasje gevonden hier in de buurt. En we horen dat het goed met het beestje gaat.Een tweede hondje werd teruggebracht na een sterfgeval.Deze hond was al 1 jaar oud! Mijn tante heeft deze uiteindelijk in huis genomen.

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Dat klinkt niet erg prettig Jeske. Hopelijk overkomt dat Kody's broertje niet (ik wens het natuurlijk geen enkele hond toe).

Misschien wil de fokker hem wel terug hoor. Ik hoop het. Het kan natuurlijk ook zijn dat dit echt een oprecht geval van verkoop is hoor en dat de mensen ook echt een goed tehuis voor hem gaan zoeken! Dat hoop ik nog veel meer.

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Ik heb de mensen meerdere malen gemaild met het verzoek of ze contact willen opnemen met de fokker en dat ze, mochten ze tot verkoop overgaan, willen vragen of de nieuwe baasjes contact met ons willen, zodat we wat ervaringen kunnen uitwisselen.

Blijkbaar hebben ze er geen zin in, want ze mailen niet meer terug. Ze blijven ook de prijs aanpassen constant. Krijg nu het idee dat ze het niet zo heel belangrijk vinden dat Kody's broertje goed terecht gaat komen. Hier baal ik echt van.

honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie 3 doggies

honden foto van mischa, esha & fitzie

Bah Mike, heb even de advertentie bekeken, krijg er een heel naar gevoel bij.

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy 3 doggies

honden foto van Felien & Buddy

de advertentie doet het niet bij mij;-).

Maar alsnog ik hoop dat die goed terechtkomt.

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- 3 doggies

honden foto van -Iris & Tommy-

ik wou kijken en nu staat er :

Onderstaande door u opgegeven advertentie bestaat niet meer.
Te Koop 100% Mechelse Herder van 4 mnd oud!!

is ie verkocht of ?!

iris en tommy

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Belachelijk he dat geld..
Mijn Lucky gaat voor niets weg...op voorwaarde dat ik zeker wist dat ze goed terecht zou komen..
Zeker er is heel wat geld om gegaan met Lucky, de aanschaf van dingen enzo maar tis een levend wezen kom op..daar kun je geen prijs op plakken..

Belangrijker is toch dat ze goed terecht komen..?

Lieselot (Gast)

De advertentie is weg? Wat is er gebeurd?

Hopelijk heeft de fokker hem terug gehaald!

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- 3 doggies

honden foto van -Iris & Tommy-

ja gek he ik hoop ook dat de fokker hem weg heeft gehaald !

iris en tommy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kody's broertje is te koop " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^