Kody's broertje is te koop

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Even afwachten op bericht van de jongen die nog contact heeft met de fokker. De kans is klein dat hij weer terug is bij de fokker. Ik denk dat hij gewoon is verkocht of misschien hebben ze hem nog gehouden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kody's broertje is te koop " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

ja, de advertentie doet het niet meer! O:

ik hoop dat hij terug kan bij de fokker.



groetjes, Uma

honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ 3 doggies

honden foto van ~Melissa & Bambi~

oh dat is echt rot zeg! nou maar hopen dat het goed komt! kun je er geen contact mee opnemen? om te vragen voor een andere manier ofzo?

liefs melissa

honden page profiel ValaVala 3 doggies

honden foto van Vala

moet je toch niet aan denken dat je een pup terugvind op marktplaats. Vaak wkomen ze goed terecht terecht maar ook hoor ik te vaak horrorverhalen. pas geleden nog een heel stuk in de krant over iemand die in kittens zat te handelen, verschrikkelijk! Mensen nemen veel te snel een hond vind ik, zo van oh leuk en hopla, als het niet goed weg ermee. Een allergei kan je niets aan doen maar dan merk je dat toch eerder? Als iemand in de buurt van een hond komt? Ik heb er geen verstand van dus misschien oordeel ik te snel maar ik geloof zelden een allergei verhaal. Helemaal niet als ze de prijs ineens gaan opschroeven...dan klopt er iets niet.

Ik hoop dat de fokker hem terug heeft of een goed baasje, het is een dier zeg geen stofzuiger.

honden page profiel MikeMike

honden foto van Mike

Ik heb helaas niets meer van die mensen gehoord. Ze mailen niet terug. Het is erg onwaarschijnlijk dat hij terug naar de fokker is.

Ik ben bang dat er weer een broertje te koop staat op marktplaats.

http://link.marktplaats.nl/262168553

Ik weet het niet zeker, want er staat dat zijn vader een politiehond is en dat is naar mijn weten niet het geval bij Kody's papa.

Maar ook weer dezelfde leeftijd en deze lijkt echt heel erg veel op Kody qua tekening. De tekening is vrij apart voor een mechelaar volgens mij.

De hond die te koop staat:


Kody

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- 3 doggies

honden foto van -Iris & Tommy-

anee wat vervcelend is de papa van kody politiehond dan is het haast wel zeker en hoe is het met die andere pup afgelopen ?!

groetjes iris en tommy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kody's broertje is te koop " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^