Junto's eerste cursus

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Bertine, Junto, RomyBertine, Junto, Romy

honden foto van Bertine, Junto, Romy

Ik stond al een tijdje op de wachtlijst voor een cursus, maar het duurde toch wel erg lang voor we daar aan de beurt waren. Dus ben ik verder gaan zoeken. Linda wees mij op de Quibus hondenschool hier in de buurt die verschillende lokaties hadden. Even flink gelezen en toen een mail gestuurd. Ik kon binnen een week al terrecht. Maandag mocht ik meekijken en dinsdag was onze eerste les.

Het was hardstikke leuk. Junto was erg druk, veel drukker dan thuis en wilde alleen maar spelen met de andere honden of de paardepoep eten die er nog lag. ( het is in een manege). Ik kreeg 1 op 1 begeleiding omdat ik voor het eerst was en de andere 3 al meer lessen hadden gevolgd.
Ik kreeg superveel uitleg over het hoe, waarom en uiteindelijke doel van de handelingen. Junto deed vreselijk zijn best en liet goed zien dat hij al het een en ander kende. De instructeur kwam zelfs naar me toe met de vraag of ik hen niet voor de gek hielt en toch al een cursus had gedaan?! Hij was er eigenlijk van overtuigd. Hoe hard ik ook zei dat het niet zo is, hij geloofde het eerst niet. De oefeningen verliepen ook niet zo perfect dus dat kon het niet zijn. We hebben er maar om gelachen want ik kom echt serieus om iets te leren met Junto.

Junto heeft Super zijn best gedaan. We hebben zit, down, wandelen zonder trekken en aandachtsoefening gedaan. Echt super leuk, fijn en leerzaam. Hebben we weer mooi iets te doen deze week.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Junto's eerste cursus" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Wat leuk Bertine, geweldig dat Junto het zo goed deed dat de instructeur dacht dat Junto al eerder op cursus was, kan je nagaan. :-D

Wie had dat kunnen denken he...

honden page profiel Romy en JoepRomy en Joep

honden foto van Romy en Joep

Fijn dat het zo goed gaat. hopelijk blijft het zo gaan!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Junto's eerste cursus" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Irritatie in het park
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^