Tijdelijk een pup in huis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

De afgelopen dagen ben ik zo goed als niet op hp geweest!
Nu dus de reden mijn zusje en zwager hebben een amercain bulldog puppy gekocht,
Maar doordat ze nog midden in een verbouwing zitten, m'n zusje nu nog veel examens heeft en ze beide nog niet vrij konden krijgen, is besloten dat de pup hier tot halverwege december logeert (of de baby moet eerder geboren worden ;-) ) de weekenden halen ze hem wel op, en dan neemt m'n zusje heerlijk de tijd voor de kleine man! Het is wel weer een gezellige drukte hoor zo'n pupje van nu elf weken in huis! Heb m'n handen er goed vol aan :-) Maar het brengt ook een hoop gezelligheid! Met onze honden doet ie t heel erg goed, moet hem wel verplicht rust aanbieden anders speelt ie de gehele dag met Sky .. Die dat reuze leuk vind haha .. Sky en Hailey zijn inmiddels alweer bijna drie dus moet er wel weer even inkomen, maar wat is t gezellig!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tijdelijk een pup in huis " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

Mail

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

gezellie, is wel ff wat anders he zo een bulldog hahahha. geniet er maar lekker van hoor. gr myriam

honden page profiel RassenraderRassenrader 3 doggies

honden foto van Rassenrader

Wat leuk!
En dit vraagt natuurlijk wel om foto's... O-)

honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann 3 doggies

honden foto van Wil Kettmann

Leuk om weer voor een pup te zorgen lijkt mij wel moeilijk om de pup in december weer af te moeten staan aan je zusje. Je krijgt toch snel een band met zo'n jonge pup.. Maar geniet van elke dag..

honden page profiel KaatjeKaatje 3 doggies

honden foto van Kaatje

Ja daar zat ik ook al over na te denken... Zal wel lastig zijn om het weer uit handen te geven. Maar misschien hebben ze het wel zo druk met de baby, dat je er nog wat langer van mag genieten.
Een soort co-ouderschap hahaha!

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Goed gepland van je zusje en zwager ;-)
Gelukkig hebben ze jou, en kan jij mooi een tijdje hun kleine pup opvangen en opvoeden. Dat zal vast wel weer eventjes wennen zijn, zo'n kleintje in huis, haha. Fijn dat het ook zo goed gaat samen met jouw honden.
Geniet er van :-D

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Mireillevdw

Het lijkt me voor jullie supergezellig, maar ik vraag me wel af of dit wel zo goed is voor de pup. De pup is straks misschien al heel erg gewend aan jouw hond(en) en de situatie zoals ie bij jou is en zo te lezen heeft je zusje ook geen andere hond. Hadden ze niet beter kunnen wachten met een pup aan te schaffen tot na de verbouwing?
Wij hebben ook langer moeten wachten tot een paar nesten verder, omdat we nog bezig waren met ons huis en dat ons nou niet echt een ideale situatie leek.
Naar mijn mening is het erg belangrijk dat een pup vooral in het begin zoveel mogelijk verkeerd in de situatie waarin hij komt te zitten.
Ook dat vrij krijgen, hadden ze kunnen bedenken voordat ze besloten om een pup te nemen. ;-)
Daardoor lijkt het alsof de pup een impulsieve beslissing is geweest. Please correct me if I'm wrong. ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ohhhh jaloers zeg, die wil je straks niet meer afstaan, hahahaha


geniet er maar volop van, zo voorbij, komt je zus hem weer voor alle dagen opeisen. :-D

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

Gelukkig gaat ie de weekenden wel met hun mee, anders word het idd wel erg moeilijk om de kleine man weer af te geven! Een bulldog is heel wat anders als die twee van ons, haha wat een lomperik en wat een energie :-D

Het is zeker geen impulsieve aankoop geweest, gelukkig! M'n zusje heeft een hondje die gaat wel gewoon mee met de verbouwing, een Franse bulldog van bijna drie, maar die is natuurlijk al zinderlijk en die loopt der rustig tussen door, voor een pup vonden ze dat teveel van het goede, ook willen ze dat er in dpup natuurlijk veel tijd en aandacht word besteedt en zijn ze bang dat dit er bij in kan schieten, het is zonde als de pup niet zindelijk word door tijd gebrek, ze hebben rustig alle voors en tegens naast elkaar afgewogen, ook hadden ze genoeg mensen die de pup en andere hond wel even wouden uitlaten, maar dan zouden er zoveel mensen met weer hun eigen manier voor het dier zorgen..
Omdat ik nu zwangerschapsverlof heb, heb ik daarom aangegeven dat de pup ook hier wel in huis mag, natuurlijk wel tot aan de bavalling, daarna heb ik het druk genoeg, ook hier zijnhun eerst voor gaan zitten want behalve voordelen heeft ook dit natuurlijk nadelen (vooral voor hun zelf) ik woon toch een uur bij hun vandaan en ze zullen hem dan alleen de weekenden zien, dus nadat ze hier goed cover nagedacht hebben, zou de pup hier het meest aan hebben, een stabiel huis met twee stabiele honden, doordat ik verlof heb, heb ik alle tijd voor de pup, in het weekend halen ze hem op, en zijn ze er zelf veel mee bezig, maar het afgeven is wel ontzettend moeilijk.. Maandag nam ik hem weer mee hierheen, en dan staat me zusje echt met de tranen in haar ogen, maar ze zegt zelf dit is voor hem het best, maar het liefst hield ik m hier..

T is voor ons wel erg leuk! Hebben m natuurlijk wel de leukste weken O-) zo'n kleine vrolijke snuiter door je huis heen is niet niks! Dweilen en stofzuigen vraag ik me af waar ik het voor doe hahaha, nadat meneer door het huis geweest is met z'n vodjes en speeltjes is het weer een grote chaos, maar t is t toch echt wel weer waard O-) slik, over een week of vijf zal ie dan definitief naar me zus en zwager gaan, wat word het hier dan weer stil O-)

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Mireillevdw

Ok, gelukkig geen impulsieve aankoop. Het doet me goed om dat te lezen. :-D
Als ik het zo lees, is de pup bij jullie in hele goede handen, dus geniet er maar lekker van. ;-)
Fijn ook om te lezen dat je zusje al een hondje heeft. Nu hij dat zo gewend is, is dat wel zo leuk voor m als ie weer naar je zusje gaat. :-D

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat fijn dat jij voor de pup wilt zorgen.

Maar je gaat er wel aanhechten.

Maar voor de pup is het beter dan in een verbouwing te zitten.Geniet lekker van de pup.

En het komt ook goed uit met je zwangerschapsverlof.

honden page profiel KaatjeKaatje 3 doggies

honden foto van Kaatje

O ik had even begrepen dat je zus zwanger was, maar jij bent dus degene met de baby!
Ik dacht al O jee en verbouwen en een baby en een puppy O-)

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

Hahaha nee dan werd t wel erg veel! Verbouwing baby en pup ;-) hun zijn nu aan het verbouwen en hopen eerder klaar te zijn dan halverwege december maar voor mij hoeft dat niet hoor haha vind een pup in huis wel weer erg gezellig :-D en ik ben degene die zwanger is ;-)

honden page profiel Romy en JoepRomy en Joep 3 doggies

honden foto van Romy en Joep

Wat leuk! Ik zou ook wel tijdelijk een puppy willen, en dan tot de pubertijd als het even kan..

honden page profiel EmmaEmma 3 doggies

honden foto van Emma

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
wat leuk zo'n kleine, je zal wel weer de kriebels krijgen
om zelf ook weer een hondje erbij te nemen. :-)

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen. 3 doggies

honden foto van Anita.Langen.

Heerlijk he z`n pup erbij.
Erg gezellig maar ook druk en afstaan zal wel zwaar vallen denk ik.
Gefeliciteerd met jou zwangerschap.

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

hahaha nou als ik zo die kleine bengel hier door t huis zie racen,.. dan word je wel weer helemaal verliefd!
Maar een derde hond zou toch wat teveel van het goede zijn, haha helemaal met nu een baby op komst!

Moest net wel vreselijk lachen, die van ons zijn inmiddels beide ruim twee en dus al wat "rustiger" dus helemaal niet bij stilgestaan weer zo`n bengel ertussen te hebben, ik de tuin aanharken, al het blad op een mooie stapel, hoor ik ineens van alles achter me hahaha vloog ie door de bladeren heen, helemaal blij aan het spelen met het opvliegende blad, wel super schattig om te zien natuurlijk, maar kon dus weer rustig opnieuw beginnen hahahaha... Gelukkig zijn onze eigen honden erg sociaal, die vinden het allemaal wel prima, zo`n pupje in huis, spelen met m, delen hun speelgoed met m, en zelfs lag sky samen met de pup op een bot te kauwen! Dus denk dat hun het straks ook wel raar zullen vinden als ie weer weggaat, maar gelukkig gaat ie naar mn zusje en zwager, dus dan zie ik hem nog wel vaak :-D
Wel weet ik dat ik toch geen opvang gezin wil worden voor honden uit het buitenland, kan nu al merken hoeveel ik me aan zo`n hondje in huis ga hechten, terwijl ik goed wist dat hij naar zo`n 6 weken weer weg zou gaan, vind ik het nu al moeilijk, dat ie straks weer weg gaat! Natuurlijk doen we dit met alle liefde *(te veel zelfs ;-) )* maar t afscheid zal even slikken worden, gelukkig is de baby er tegen die tijd, dus hebben we onze handen dan alweer flink vol :-D

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey


Sky en Danger

honden page profiel Romy en JoepRomy en Joep 3 doggies

honden foto van Romy en Joep

Het scheelt inderdaad dat je een baby krijgt. En je kan hem nog zo vaak zien als je wil. Je moet dan alleen wel een uurtje rijden! Het is wel een schatje om te zien hoor!!

honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies 3 doggies

honden foto van Lizy en de doggies

voor nu inderdaad gezellig maar eerlijk gezegd denk ik dat jij tegen de tijd dat hij teruggaat ook wel blij bent dat de rust weer terugkeert. Als het goed is krijg jij het dan nog druk zat zonder pupsel....

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Wat lief, die foto! :-D Zo heerlijk samen spelend.

honden page profiel Sky & HaileySky & Hailey

honden foto van Sky & Hailey

Heb nog veel meer leuke foto's maar m'n laptop wil niet mee werken :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Tijdelijk een pup in huis " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Na sterilisatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^