we zoeken een goede thuis voor ons louca ( beagle)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

louca (Gast)

Wij hebben ons louca nu bijna een jaar, het is een hele lieve meid maar heeft enkele problemen. Ze is heel bang van vreemden en kan niet alleen zijn. Als ze alleen is huilt ze heel vaak en loopt ze zenuwachtig rong. We zoeken een koppel waar onze meid niet alleen gaat zijnen die bij voorkeur al een hond hebben. Het is met heel veel pijn in het hart dat we haar moeten weg doen maar het is nu geen leven voor haar. Ze is gelukkig als we thuis zijn en dan is ze ook niet van ons weg te slaan maar als we er niet zijn slaan haar stoppen een beetje door ik hou heel van haar en wil haar niet terug naar een asiel doen.
groetjes :\'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "we zoeken een goede thuis voor ons louca ( beagle)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Eventjes een berichtje aan de moderators sturen met de vraag of je lieve Louca hier mag voorstellen. Het mag immers niet zomaar en het zou spijtig zijn dat Louca dan een kans mist op een eventueel nieuw lief baasje !

Ik hoop dat je de tijd zal nemen om die perfecte baas te vinden, want je moet erg uitkijken ! En breng haar vooral niet terug naar het asiel, gewoon geduld en selecteren !

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Is het misschien niet handig om je hond eens op te voeden ,een cursus of zo. Wat mij opvalt dat er veel honden de deur uit moeten vooral honden die te lang alleen zitten.Ze moeten weg om dat ze een probleem hebben,is er genoeg aandacht geweest!!! ,Jammer hoor.
Het zijn ook meestal gasten . Meld je aan dan weten we met wie we te doen hebben.

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi ••

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Je moet even toestemming vragen, want het is hier geen MP.

En je zegt: ik wil haar niet terug brengen naar het asiel. Als ze daar vandaan komt, heb je toch een contract dat ze terug moet als ze niet kan blijven? Of is dat in Belgie niet zo?

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

Ik vindt het spijtig om te horen dat Louca weg moet.
Beagles zijn honden met een behoorlijk karakter, ik denk dat men stevig in de schoenen moet staan en goed de grenzen moet aan kunnen geven bij dit ras.
helaas staan niet veel mensen daar bij stil en tsja, dan komt zo'n hond in het asiel terecht omdat het zogenaamd "tegen valt"... :'( :'(

Het is erg mooi dat jullie Louca een kans hebben willen geven maar wat ik me even afvraag is, hoe is het gegaan toen jullie Louca hadden uitgekozen in het asiel?
Waren jullie op de hoogte van de problemen?
Hebben jullie Louca een paar keer kunnen ontmoeten en mocht Louca kennismaken met jullie huis?
Als men een hond uit het asiel neemt en dus bewust kiest voor DIE hond met DIE bijbehorende kwalen, vindt ik eigenlijk dat je dat dan voor lief moet nemen en er alles aan doen om een mooi en goed leven te geven!!
Als van te voren bekend was dat Louca niet alleen kan zijn, kan de hond natuurlijk niet geplaatst worden bij mensen die wel eens van huis zijn..snap je wat ik bedoel..??
Ik vraag me dit gewoon even af..

Groetjes

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ben je dus op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

Als de hond van een erkende en verantwoorde fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

http://www.sosdier.nl/

http://www.eeneigenhok.nl/

http://www.shhh.nl/


Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "we zoeken een goede thuis voor ons louca ( beagle)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: kennelhoest
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^