Hond verkocht! Ontzettend veel spijt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Wout (Gast)

Hallo mensen...

Ik moet even mijn verhaaltje kwijt, en dat kan het beste bij hondenliefhebbers..

Mijn vrouw en ik hebben sinds een jaar een zoon gekregen; Sem. helemaal geweldig!!,
maar we lieten onze honden toch wel wat links liggen..
we hebben 2 engelse staffords, 3en 4 jaar.

En na heel lang wikken en wegen besloten om ze toch te verkopen..
Zondagmiddag te koop gezet, zondagavond mijn 1e schatje al weg.
De kopers zijn echt hele leuke mensen, hadden 2 staffords, 1 overleden..,
Maken echt tijd voor de honden, veel lopen spelen ed..
Dus dat zit eigenlijk wel goed.
Maar het moment dat ze \"ons\" meissie meenamen tot nu loop ik continu te janken en zeiken dat ik haar echt heel erg mis.. (dit was nml de oudste en ook een beetje die van mij)
Ik denk de hele tijd dat ze mij als baasje mist, en dat gevoel is werkelijk ...
Moet ik dit ook zo zien, of zal het haar al snel goed zijn als ze het naar haar zin heeft??

Ik weet dat we er 4 jaar geleden zelf aan begonnen zijn, maar de komst van ons kind heeft toch iets meer veranderd dan wij dachten (ondanks dat we er van te voren over gesproken hadden dat de hondjes op nr 1 staan..

Ik zie me zelf nu echt als een slecht baasje voor ze..
Ik hoop dat er mensen zijn die hier wat van kunnen zeggen..
Groetjes wout

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond verkocht! Ontzettend veel spijt" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

VERPLAATST naar de juiste rubriek

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya

honden foto van Loes & Kaya

Tja.. ik weet dat jij je nu verdrietig voelt, maar dit is toch de beste keuze. Je zegt zelf dat hij/zij nu een goed baasje heeft gevonden en dat is nu wel het belangrijkste. Als je daaraan blijft denken zal je je misschien minder schuldig voelen. Ik blijf het wel jammer vinden dat honden vaak ingewisseld worden voor een baby.

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Ik denk dat je een slechter baasje was geweest je honden te houden maar totaal geen tijd meer voor ze te hebben.

Het zit vast goed bij die mensen, honden leven in het hier en nu..

Wat ik wel vind en dat klinkt misschien hard is dat je je dit echt van te voren had moeten bedenken. Ik vind het persoonlijk niet kunnen je honden weg te doen omdat er een kind bij komt. Maarja ik ben dan ook niet zo'n kindermens en kan me niet bedenken afstand te doen van mijn oudste.

honden page profiel LaurenLauren

honden foto van Lauren

Ik ben het met Loes eens.

Het is echt beter voor je honden, als je er zelf geen tijd meer voor hebt..
Wel vind ook ik het jammer dat een hond wordt ingewisseld voor een baby.
Maar goed, je weet natuurlijk nooit van te voren hoe iets gaat lopen en ik ken de precieze situatie verder niet, dus dat terzijde.

Ik zou gewoon veel contact houden met die mensen, vraag om foto's etc.
Dan heb jij tenminste het gevoel dat je echt weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. :-)

Nu nog opzoek naar een fijn baasje voor je andere stafford.
Je zou hier btw., als je toestemmming v.d. modjes krijgt, ook een advertentie kunnen zetten bij 'Herplaatsers'..?

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Als het leuke mensen zijn,hoe lullig ook,dan mist je hond jou niet.

Toen ik mijn hond voor het eerst aan iemand mee gaf om haar mee te nemen om uit te laten/op te passen,was ik een klein beetje bezorgd dat ze veel in het rond zou gaan kijken of ze mij zag of evt ging zoeken,ik wist ook dat ze de hond van de oppasser heel leuk vond,dus toen toch gedaan.

Nou ze had filmpjes voor me opgenomen,mijn hond was dolblij,helemaal haarzelf en heerlijk aan het snuffelen en rollen.


De mens mist een hond meer,een hond past zich gewoon aan,zeker als er ook leuke mensen en honden zijn.

Anoniem (Gast)

" Ik denk dat je een slechter baasje was geweest je honden te houden maar totaal geen tijd meer voor ze te hebben.

Het zit vast goed bij die mensen, honden leven in het hier en nu..

Wat ik wel vind en dat klinkt misschien hard is dat je je dit echt van te voren had moeten bedenken. Ik vind het persoonlijk niet kunnen je honden weg te doen omdat er een kind bij komt. Maarja ik ben dan ook niet zo'n kindermens en kan me niet bedenken afstand te doen van mijn oudste. "

Anoniem (Gast)

" Ik denk dat je een slechter baasje was geweest je honden te houden maar totaal geen tijd meer voor ze te hebben.

Het zit vast goed bij die mensen, honden leven in het hier en nu..

Wat ik wel vind en dat klinkt misschien hard is dat je je dit echt van te voren had moeten bedenken. Ik vind het persoonlijk niet kunnen je honden weg te doen omdat er een kind bij komt. Maarja ik ben dan ook niet zo'n kindermens en kan me niet bedenken afstand te doen van mijn oudste. "

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

Sorry dat ik het zeg maar ik vindt het niet kunnen dat je de honden, die er immers eerder waren, wegdoet omdat er nu een baby is.. :'( :'(
Daar hadden jullie van te voren over na moeten denken en dat hadden jullie kunnen/ moeten uitzoeken voordat er sprake was van zwangerschap!!
Dit vindt ik dus zo erg.. dit is nu de zoveelste keer dat ik het hoor, dat de hond(en weg moet(en) omdat er een baby/ kinderen komen/ zijn..


:'( :'(

Waarschijnlijk hebben de honden het goed en beter en krijgen ze wat de daadwerkelijk verdienen..
Misschien heel hard maar iets anders kan ik hier niet over zeggen..
:'(

honden page profiel Carla, Charlie & DouweCarla, Charlie & Douwe

honden foto van Carla, Charlie & Douwe

Zondagmiddag te koop gezet en zondagavond de 1e al weg. Hoe kun je nu in zo'n korte tijd over zoiets belangrijks beslissen. Iedereen is anders maar ook ik kan niet begrijpen hoe makkelijk sommige mensen hun hond wegdoen door veranderende omstandigheden. Heb zelf een tweeling en kan je verzekeren dat dat in het begin best druk is geweest maar het is nog nooit in me opgekomen om daarom mijn/onze hond, die net zoveel bij ons gezin hoorde, weg te doen.
Gelukkig is hij waarschijnlijk goed terecht gekomen en zit hij niet, als vele lotgenoten, in een asiel :'(

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Mijn reactie gaat misschien niet zo positief zijn, maar wil het ook eens van de andere kant belichten!

Mijn Dobermannen waren overleden en de muren kwamen op me af, ik ging dus op zoek naar een herplaatshondje zodat we troost bij elkaar konden vinden... Zo kwam Sammy op mijn pad, hij was door mensen gekocht (hadden twee kleine kinderen en werkte alle twee) als pupje en was toen ze hem te koop hadden gezet 4 maandjes! Die lieverd zat veel in een bench, bijna hele dagen vanwege werk en als hij er dan uit mocht moest de aandacht ook verdeeld worden... Ze deden hem weg wegen allergie (standaard smoes overigens)! Toen ik naar Sammy ging kijken was hij een stuiterbal, hyper actief, rijen tegen alles en iedereen, happen in alles... Duidelijk was dat deze lieverd gestresst was en ondanks dat ze veels te veel geld vroegen (400 euro) heb ik hem meegenomen... Hij was niet zindelijk en had niks geleerd... Twee dagen later was hij een wereld hondje geworden en binnen een week was hij zindelijk... Ik heb er even mijn werk aan gehad maar wat een schat van een hond is hij geworden, zou hem nooit meer kwijt willen! Ik heb tegen die mensen ook gezegt toen ik Sammy ging halen dat als ik een hond neem die nooit bij me weg gaat, pas als het dier is overleden... En ineens kreeg ik een mail, ze wilde de hond terug want ze huilde hele dagen en kon niet meer eten, ze miste de hond zo vreselijk! Het bleek geen allergie te zijn want hun kind had nog steeds last van de allergie klachten! Ik werd boos, hoe kun je een dier zo weg doen, eigenlijk er geen tijd voor hebben, niks geleerd hebben en dan de hodn terug willen??? Ik heb toen gemaild dat de hond nu beter zit, dat ik hun verdriet begrijp, dat ik ook veel verdriet heb maar dat ik mijn overleden honden spijtig genoeg niet terug kan halen middels een mailtje! Dat ik gezegt heb dat als ik een hond mee naar huis neem die nooit meer weg gaat en dat ik me daar aan zal houden, dus ook na hun mail!

Misschien rot voor die mensen, maar dan hadden ze beter na moeten denken! Je kind doe je ook niet zomaar weg toch? Sammy heeft nu gelukkig een veel beter leven en dat is ook aan zijn karakter te zien, mensen zijn altijd gek op hem, hij weet ieders hartje te stelen! Sinds hij hier is (7 maanden) is hij nooit meer alleen geweest en nooit meer in de bench gezeten... Hij is dol gelukkig en ik des te meer!

Eigenlijk is het verdriet die deze mensen hebben wel goed ook, ik hoop dat ze er iets van geleerd hebben namelijk! Een dier is een dier met gevoelens en emoties, het is geen tas die je zomaar te koop aan kan bieden of in kan ruilen voor iets beters.... Ik word altijd moe van de mensen die zeggen dat ze geen tijd meer hebben voor de hond of dat ze ineens kinderen hebben... Had dan niet aan een hond begonnen! Het klinkt hard, maar de honden zijn altijd de dupe en daar denk ik aan, niet aan de mensen die de hond missen.. Sorry!

Ik ben trouwens wel van mening dat je hondje nu beter zit, je hebt hem namelijk niet voor niks weg gedaan en zegt zelf dat het geweldige mensen zijn...

Sterkte met het verdriet, als het net zo voelt als de vreselijke pijn en verdriet na het overlijden van je huisdier dan kan ik niet zeggen dat het wel slijt, dat verdriet draag je namelijk eeuwig met je mee en dat kan ik weten!

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Ik hoop dat je hond het nu super heeft bij baasjes die er tijd en liefde in steken.Maar ik vind het raar dat je in tijd van een paar uur weet aan wie je je hond meegeeft.Misschien en zo te horen zit het goed maar voor het zelfde geld geef je je hond aan de verkeerde mee.Ik hoop alleen dat het een les is voor de toekomst, om nooit zomaar een hond aan te schaffen.En als het niet meer uitkomt dan maar weer weg te doen.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Helemaal met je eens nantastic..goed gereageerd ook naar die mensen...tis een hond geen spijkerbroek sjees hee.

@ ts ik denk dat je er goed aangedaan hebt om je hond te herplaatsen en dat deze nu veel beter op zn plek zit.
Ook ik snap niet dat als je kinderen krijgt je opeens geen aandacht meer hebt voor je hond.
Wij hebben in mijn familie allemaal honden en zodra er een kind bij komt is het juist zo leuk om die 2 goede maatjes te laten worden.
Hier is het ook...een hond eenmaal in huis is het tot aan zijn of haar dood en eerder gaat de hond niet weg wat er ook gebeurd.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ja, als jullie de honden "wat links lieten liggen" zoals je schrijft dan is dit wel het beste. Tenminste als jullie inderdaad goede baasjes voor hen vonden.

En nee. Hier gaat het ene huisdier ook niet weg voor een volgend en een huisdier zou ook niet weggedaan worden voor een kind. Ofwel wachten met kinderen ofwel zorgen dat het tesamen kan.

Het beste voor je hondjes gewenst en ook voor jullie, zodat je een volgende keer zeker bent dat je iets aankan en zulke keuze niet meer hoeft te maken. Want ik kan me indenken dat dit heel moeilijk voor je is.



honden page profiel elizaeliza

honden foto van eliza

mmm waarom je honden links laten liggen als je een kind krijgt
ik heb 3 kinderen groot gebracht met honden erbij,ook staffords,dat zijn juist ideale gezinshonden...
zeer lief voor kinderen
ik zou het ook niet kunnen,mijn dieren blijven hier tot hun einde.

als de hond nu goed zit kan je je er alleen maar bij neerleggen

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Ik wil er wel wat van zeggen. Ik vind het een schande dat je binnen een paar uur Je schatje al met kompleet onbekende mensen mee geeft.
Ze inruilt voor een kind dat er al een jaar is.
Ik hoop niet dat ze bij de broodfok worden gebruikt.......

honden page profiel LupiLupi

honden foto van Lupi

Ik kan me voorstellen dat je soms niet op voorhand kunt inschatten hoe het zal zijn met kindjes erbij... mensen hebben drukke levens... Ik vind het heel erg jammer dat je ervoor hebt gekozen om je hondjes te verkopen. Het feit dat je ze mist is alleen maar een teken dat je ze ook echt graag ziet!

Maar ik ben ermee eens dat de hondjes des te gelukkiger zijn bij mensen die ze alle aandacht kunnen geven.
En alle negatieve reacties hier dat het niet kan, niet hoort... je hebt het misschien snel beslist en snel verkocht, maar het is een zeer 'menselijke manier' geweest vind ik. Liever dit dan ze aan een boom vastbinden, aan een asiel droppen of nog erger want die zijn er ook, laten inslapen.
Dus van mij ga je geen negatieve reactie horen, ook al blijft het geen leuk verhaal...

groetjes

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Via het asiel zie ik al te vaak dat mensen die een baby krijgen dan maar hun hond weg doen en dat begrijp ik niet ! De honden zouden ook gewoon deel moeten uitmaken van het gezin en er bij horen. Tijd kan je maken als je echt wil en de honden waren er eerst !

Los daarvan vind ik het heel positief dat je ze niet naar het asiel hebt gebracht of ergens gedumpt ! Ik vind wel dat het bijzonder snel ging, maar als het goede mensen zijn (dat hopelijk zeker is, want mensen doen zich soms zo anders voor dan ze zijn) is er geen probleem. Vooral met Staffies maak ik me altijd extra zorgen, ze komen zo dikwijls verkeerd terecht ! Dus kijk a.u.b. ook goed uit met je tweede hond !

Hoe dikwijls gebeurt het niet dat baasjes hun hond herplaatsen en denken het perfecte baasje gevonden te hebben, om er daarna achter te komen dat hun lieve hond een ellendig leven heeft gekregen ! Hoop dus dat je nog contact hebt met die mensen en ook wat betreft de mogelijke baasjes voor je tweede hond !

Ik klink misschien wat hard, maar ik heb het heel moeilijk met mensen die hun honden zo snel weg doen. Maar je hebt het nu gedaan en als je hem echt zo mist, dan zou ik de tweede hond heus niet laten weg gaan, maar tenminste daar tijd voor maken ! Dat moet kunnen als je echt wil !

Ik ken tal van gezinnen met kinderen die hun hond of honden wel houden en die er ook gewoon bij horen. Allemaal een kwestie van de dingen te regelen en dat in functie van heel je gezin inclusief hond !

Carla (Gast)

Natuurlijk is een kind leuk.
Maar dat betekend toch niet dat je je honden daarom wegdoet.
Ik vind dat zo'n flauwekul.
Je kunt de tijd toch wel verdelen, wat is dat nu.
Hoe gaan jullie dat doen als er ooit een kindje bijkomt?
Dan moet je ook de aandacht verdelen.
En wat is er nu voor een kind leuker dan op te groeien met honden.
Sorry, van mij geen medelijden.

Marie (Gast)

Als jij het gevoel hebt dat ze goed zitten dan zit dat goed.
Hoe hard het ook klinkt, een hond is geen mens. Ze zullen je misschien 3 dagen missen. Maar een hond past zich heel snel aan.
Ik ging voor het eert vorig jaar zonder hond een week op vakantie.
Hond naar een vriendin.
Heb nog nooit zo'n slechte vakantie gehad.
Ik voelde ook ( zogenaamd ) het gemis van mijn hond. Dacht dat ze dagenlang bij d voordeur zou liggen te wachten op mij.

Ik kwam terug en haalde dr direct op.Ze was best blij me te zien, maar had het daar zo leuk gehad dat ze niet mee wilde.
Om maar te zeggen, je kan jezelf gaan kwellen hiermee. De honden gaan verder, denken niet meer aan jullie.
Geniet van je kleine kindje, daar doe je het voor :-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik begrijp echt niet dat mensen hun hond wegdoen voor een baby. ik vind het zo ondankbaar tegenover de hond, "bedankt voor al die jaren dat je zo trouw was en onvoorwaardelijk van ons hield maar nu hebben we een baby dus... daag". ik heb een zoontje van bijna 6 maanden en een dochtertje van 2,5 jaar en mijn 3 hondjes. ik doe er alles aan zodat ze genoeg beweging hebben. ik wandel met mijn 3 honden aan de buggy met mijn dochter erbij en heb Lisa, Lila, Nala en Kira geleert hoe ze met elkaar moeten omgaan en wat wel en niet kan. dat gaat allemaal perfect en ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder mijn 3 schatten.
mijn honden wegdoen...





geen haar op mijn hoofd dat daar aan denkt!

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

Honden zijn opportunisten dus zodra zij door hebben dat ze in de nieuwe omgeving en bij een nieuwe roedel krijgt wat ze nodig heeft is dat goed. Heb je een hond die al niet stabiel is en verlatingsangst heeft die voelt op dat moment het laatste houvast wegvallen. Een hond wordt gelukkig door regels, regelmaat en rust (lichamelijk en geestelijk) en als ze dat bij een andere baas krijgen dan gaat het vast prima.

Mocht ik ooit om wat voor reden dan ook ooit een hond moeten herplaatsen dan gaat de hond niet meteen mee met mogelijke nieuwe eigenaren. Kennismaken is 1 stap. Dan beide partijen tijdgeven om na te denken en een volgende afspraak maken en dan bv bij de aankomende baasjes thuis. Zo krijg je ook te zien waar de hond komt te wonen. Zijn de mensen dan nog steeds leuk en geschikt en willen hun ook nog dan afspreken over wenperiode. Mocht het toch niet gaan met de hond dan ten alle tijde weer terug naar mij. De eerste kennismaking is vrijwel altijd positief en bij een tweede gesprek merk je wel af ze nog steeds zijn zoals ze zich hebben voorgedaan. Na een tweede kennismaking zou ik de hond achterlaten of bij een wandelgebied overdragen.

Ik wens je sterkte, ook al is de hond niet dood, het is toch een soort rouwproces.
Oordelen over de reden van de herplaatsing doe ik niet. Ik ga er vanuit dat jullie in het besluit hebben nagedacht over het laatste jaar. En op basis daarvan dit gedaan. Ik zou wel contact houden met die mensen als hun dat ook op prijs stellen. Misschien kunnen jullie wel voor de hond zorgen als hun bv met vakantie gaan.

honden page profiel SandySandy

honden foto van Sandy

mmmmmmmm sorry maar ik vind het een raar verhaal,heb het gevoel dat jullie er gewoon zat van waren.
klinkt mischien hard maar dat gevoel krijg ik wel als ik het zo lees.
wij hadden een rottweiler reu van 2 jaar toen onze oudste zoon is geboren en anderhalf jaar later was onze 2 zoon geboren,we wonen niet groot en onze hond was altijd lekker in huis twas druk maar dat wend.
Maar om nou mijn hond daarom weg te doen? nou nee . kijk als ze vals en bijten oke dan kan het niet anders met een kleine baby, maar voor de drukte snap ik niet hoor sorry.
heb met jullie geen medelijden maar wel met jullie honden.

honden page profiel SjoerdSjoerd

honden foto van Sjoerd

Wat is de reden dat je hebt gekozen voor verkoop ipv herplaatsing zonder je ervoor te laten betalen?

honden page profiel ukkieukkie

honden foto van ukkie

Sire is ook herplaatst omdat zijn vrouwtje zwanger was geworden (oeps). Ze hadden al twee kinderen en werkten allebei. Het vrouwtje wel thuis. Ik vind het heel verstandig dat ze hem hebben herplaatst. Ik kan mij goed indenken dat je je erin kunt vergissen hoeveel werk een kind of een hond is.

Heel veel succes.

Ik vind ook wel dat verkopen een naar woord is. Herplaatsen klinkt een stuk vriendelijker. Sire was ook niet gratis, later wel allemaal dure cadeau's gekregen. Ik denk dat ze kozen voor een hogere vergoeding zodat iemand hem niet om de verkeerde reden nam.

Sterkte! En neem de tijd voor het herplaatsen van je tweede hond.

honden page profiel Maarten - Diva & BoefjeMaarten - Diva & Boefje

honden foto van Maarten - Diva & Boefje

Ik snap eigenlijk niet dat hierop gereageerd wordt hoor....
Een anonieme gast die een hond op zondagmiddag op marktplaats zet en dezelfde dag nog verkoopt....
Ik heb er geen goed woord voor over, maar ik heb ook geen zin om me over deze "hondenliefhebber" te gaan opwinden hoor...

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden

honden foto van Gerdine van der Linden

Binnen een halve dag weg?

Dit is niet een goed huis zoeken maar snel van je hond afwillen.

Ik had een hond die ik herplaatste voor een ander, heeft mij 3 maanden gekost om hem een goed huis te geven.
Ik was kritisch, kieskeurig maar gunde hem het beste leven.

Mensen mochten hem echt niet meteen mee nemen, vele waren namelijk tijdens de eerste ontmoeting dol enthousiast en toch zeide ze een dag later nee, moet je voorstellen als ze hem hadden mee genomen!

Denk toch eens na, voor je een LEVEND wezen neemt.

Zoals gezegt, je kind doe je toch ook niet zomaar weg!

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

ik vind het krokodillen tranen.
Heb je spijt?? eigen schuld dikke bult.
Ik kan alleen maar hopen voor het hondje dat ze bij een goede eigenaar terecht is gekomen.

honden page profiel btje & peanut & rubybtje & peanut & ruby

honden foto van btje & peanut & ruby

Waarom hoor ik tegenwoordig zo vaak dat mensen hun hond weg doen omdat er een kindje is geboren?
en dan nog tranen met tuiten janken ook? kom op zeg je bent toch een volwassen vent, JIJ heb die beslissing genomen, als het echt je schatje was had je haar niet weg gedaan en toch zeker niet aan de eerste de beste gek mee gegeven.
Dan weet ik niet wat het woord schatje voor jou betekend maar kijk es in een woordenboek zou ik zeggen.
Het is aan jou als baas om balans te vinden tussen aandacht voor je hond en voor je kind,kun je dat niet?ja dan is het beter voor de honden dat ze naar een goed huis gaan.
Maar binnen nu en een jaar zal er vast wel weer een pup in huis zijn ben ik bang voor.
En als er goed voor de hond gezorgd word missen ze je niet lang, ik kijk niet verder dan onze Ruby ze is nu 2 weken bij ons en durf nu al wel te zeggen dat ze zich als een koningin op een gouden kussen gedraagt. Peanut en Ruby zullen hun laatste adem bij ons uitblazen ook al krijgen we kids, wij namen de zorgen van deze 2 meiden op ons en dat nemen we heel serieus, moet heel gek lopen als deze 2 heerlijke meiden ooit nog naar andere mensen gaan.
Ze zijn gezinsleden en gezinsleden verkoop je niet als het even moeilijker word aan de eerste de beste.(kijk er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet anders kan dan je hond weg doen en dan nog niet aan de eerste de beste maar dit vind ik toch weer een kat met een u smoes sorry kan het niet anders verwoorden)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat een verdriet voor je, maar ik ben heel eerlijk, waarom heb je dit gedaan ? had wat tijd vrij gemaakt voor je viervoeter, nu is dit een les voor je, een dier is niet zo maar iets wat als je het niet aanstaat dat je het dan maar weg doet.

ja het zal heel hard over komen van me, maar zelf ben ik ook nooit in twee strijd gestaan om mijn hond in moeilijke tijden weg te doen, mijn hond was drie maanden toen ik alleen kwam te staan, of ik haar goed kon voeden dat was nog maar de vraag, maar ik hield al van dr, dacht nog, als er een kan eten kunnen er ook twee eten.

hoop dat je honden een goed tehuis vinden en hebben, voor hun is het niet zo erg, een hond voelt zich thuis waar de hand die hem voed, ook een aai geeft, alleen voor jou is het minder leuk, en verdrietig, maar hoop dat je voortaan goed nadenkt, wat een viervoeter of wat voor dier dan ook, inhoudt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hond verkocht! Ontzettend veel spijt" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: :) Dierendag in het tuincentra :D
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^