dood en doodziek!! Dierenarts nog niet open!! Help!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel L, K & PL, K & P 2 doggies

honden foto van L, K & P

" Eindconclussie is denk ik gewoon het is een harde wereld zeker tegenwoordig de dag en daar moet je mee leren omgaan, zeker weten. Je zult soms dingen meemaken (zeker als persoon met gezondheidsproblemen) die erg veel pijn doen maar het klopt wel echt wat ze zeggen 'what doesnâ??t kills you makes you stronger'. Dat is dus ook een motto waarmee je het leven door moet gaan. Je gezondheidsproblemen kun en mag je zeker niet als excuus gebruiken. Maar natuurlijk als je beperkingen hebt geef dit dan wel zo veel mogelijk aan zodat mensen hier rekening mee kunnen houden, alleen dan kan iedereen op een fijne manier met mekaar samenleven en is er begrip voor mekaar onderling (en in mijn ogen is dat precies wat jij doet Hannah, dus ga zo door zou ik zeggen!) O-)...

Zo en nu weer on-topic lijkt mij een goed plan ;-), hopen dat Pépé's herstel voorspoedig zal verlopen! "


Amen.

Wat Wichita al zegt, geef het gewoon aan zodra je beperking je in de weg zit. Doe je dit niet, dan zorgt dat alleen maar voor onbegrip. Bovendien zit je dan alleen maar jezelf in de weg en dat moet je er niet ook nog eens bij hebben. Je doet het dus hartstikke goed.


Ik hoop dat het snel beter zal gaan met Pépé! Ik merk aan al je topics dat je hartstikke begaan bent met zijn opvoeding en dat je thuisfront niet altijd even makkelijk daaraan meewerkt. Ik heb veel bewondering voor je doorzettingsvermogen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dood en doodziek!! Dierenarts nog niet open!! Help!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Hannah en PépéHannah en Pépé

honden foto van Hannah en Pépé

Bedankt voor al jullie woorden :-)
Ik ben blij ze te lezen!

On-topic: Met Pépé gaat het al iets beter vandaag, hij krijgt vandaag lam en rijst brokken. Een klein handje, niet te veel. Als hij het binnenhoud, krijgt hij vanavond nog een handje en een beetje extra O-)

Hij is nog steeds niet heel erg levendig, maar wel al iets meer dan gisterenavond!
Hij heeft vanochtend na een korte wandeling flink wat gedronken!


Maar ik had nog even een vraag:
Ik denk dat we het rustig aan moeten doen met dingen als wandelen en spelen. Dus korte wandelingetjes envandaag even niet met andere hondjes laten spelen. Maar ik zat te twijfelen|: Moet ik dat wel doen?




xx Hannah

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje 3 doggies

honden foto van Sandra en Fleurtje

Hoi Hannah ik zou Pepe even rustig houden zeker nog twee dagen.
Laat hem maar bijkomen een voedselvergiftiging is best heftig.
Niet te veel eten geven rustig aan beter even een dg vasten of alleen koolVis geven.

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje 1 doggies

honden foto van Sandra en Fleurtje

Oh ja wat ik je nog even mee wil geven gebeurd er ooit nog een keer zoiets dat je hond iets opeet van vlees of wat dan ook wat ergens neer is gelegd.
Direct naar de DA en laten braken er lopen een hoop gekken rond die ook gif ergens in doen.
Dit is nu aan de hand in mijn buurt een gek die vlees neerlegt met gif erin er zijn al twee honden dood.

Beterschap met je grote vriend.

honden page profiel @nouk @nouk 2 doggies

honden foto van @nouk

Mijn Labrador heeft ook eens een keer zoiets dergelijks gehad, maar mijn DA zei dat ik hem gewoon eten moest geven, juist niet vasten, want dan blijven de afvalstoffen alleen maar langer in het lichaam en als je gewoon eten geeft spoelt het lekker door. Vond ik wel logisch klinken, eigenlijk, dus dat heb ik ook zo gedaan. En spelen enzo, ik neem aan dat hij zelf wel voelt wat goed is? Alhoewel hij wel nog pup is, natuurlijk. Mwah, ik zou hem niet als invalide gaan behandelen, in ieder geval. Kijk naar hem en je ziet wel wat goed is, denk ik.

honden page profiel @nouk @nouk 2 doggies

honden foto van @nouk

pup => puber O-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

Gelukkig gaat het goed met Pepe, en alles is wel gezegd nu,

vandaar dat dit topic op slot gaat

honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E 1 doggies

honden foto van Baasje E&E


Nu heb ik al meerdere keren gelezen dat jij, Hannah, een beperking hebt, maar ben nu toch wel nieuwschierig wat voor beperking dit dan moet zijn, want als ik jouw reakties lees bij andere topics, dan geef je altijd goed advies. Dit geldt ook voor jouw website, waardoor ik het idee krijg, dat je best veel weet over opvoeden van honden.
Ik merk wel dat je veel topics opent, waarvan ik denk, dat je het antwoord eigenlijk al weet.
Dan vraag ik me af of dit komt, omdat je aandacht wil? Misschien is het gewoon de leeftijd, want ik zie wel meer jongeren die een topic openen, terwijl dit onderwerp net uitvoerig besproken is en opeens hebben ze hetzelfde meegemaakt.
Voorbeeld: topic 8 september: Baasje! Ik wil alleen maar helpen. Baasje moet huiswerk doen en de hond ligt zowat met de neus in de boeken. Foto erbij en al snel kwam er een leuke reaktie: Wees maar voorzichtig! Anders kan je morgen misschien echt tegen de leerkracht zeggen: "Mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten!" Leuk topic. Een dag later, 9 september komt het topic: Baasje ik wil aandacht! Baasje is aan de studie en de hond ligt met de neus in de papieren en bij de labtop. Het lijkt veel op het eerdere topic, maar ach een lief koppie is altijd leuk om te zien. Maar dan weer een dag later: topic op 10 september dus: Dat heeft de hond gedaan! Opeens heeft Pépé het huiswerk van zijn baasje opgegeten.

Dan heb ik het wel weer gehad met die aandachttrekkerij. Misschien is het de leeftijd, maar kom op zeg, ik neem aan dat jullie wel over wat meer fantasie beschikken om een nieuw leuk origineel topic te openen? Dan vind ik het juist hartstikke leuk om een topic te lezen van de jeugd, die toch vaak met een frisse blik tegen bepaalde dingen aankijken. Ze zijn nog niet sarcastisch of cynisch zoals ik 'grumpie old lady' kan zijn. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dood en doodziek!! Dierenarts nog niet open!! Help!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 5 12 3 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^