Landgoed Mariëndaal

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Brenda, Tessa & SkyBrenda, Tessa & Sky

honden foto van Brenda, Tessa & Sky

Vanochtend werden we wakker met een heerlijk zonnetje, niet te warm, kortom heerlijk weer om er lekker op uit te gaan met de hondjes!!
Normaal reden we dan altijd naar het bos bij Wageningen, dat kennen we, dus lekker makkelijk...... Vandaag niet, we besloten het eens helemaal anders aan te pakken, wij opzoek naar een mooie plek hier in de buurt waar de honden ook lekker los mogen lopen.

Via google kwamen we terecht bij "Landgoed Mariëndaal", zo denk ik nog dat moet wat zijn...... Hup de auto in en gaan met die banaan!!
Eenmaal aangekomen parkeren we naast een vies meertje met een pad er omheen..... Ik vraag me af hoe we in godsnaam op het idee zijn gekomen om "iets anders te proberen", was dit nou mijn idee of dat van Dirk????

Dirk ziet enkele auto's van verderop komen... Honden achterin, dit moet een teken zijn...... Wij onder het tunneltje door en daar zien we het eerste gezinnetje compleet met labrador ons tegemoet lachen vanaf een beekje, kijk dit is het!!! Bomen, heuvels, een beekje en paden!!! Als er een hiernamaals is voor honden moet het er zo uitzien!!!!

Tessa en Sky hebben heerlijk gerend, gezwommen en geravot, we zijn minstens 20 honden tegengekomen en allemaal even enthousiast en sociaal, evenals hun baasjes.....

Kortom wij hebben een heerlijke tijd in een nieuwe omgeving gehad vanmorgen, kan niet wachten totdat Sky ouder is en we met zijn viertjes wat langer kunnen genieten van deze weelde!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Landgoed Mariëndaal" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. 3 doggies

honden foto van Irene Emma.

Ik zag het helemaal voor me,het weer was best aardig vandaag ,dus lekker genoten.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

ben daar ook 1x eerder geweest... ik vond het toen echt verrassend leuk daar! veel water en een mooie omgeving.. ben je ook dor de boog met bomen gegaan? vond ik ook erg mooi eruit zien!

honden page profiel WendiejWendiej 3 doggies

honden foto van Wendiej

Heel goed van je dat je nog even bent door gereden onder het tunneltje door want daar begint het pas echt!

Een heerlijk wandel gebied met ook nog een heel mooi vijvertje voor de honden om in te zwemmen.

Ben er al een tijd niet meer geweest helaas maar inderdaad zeker een aanrader.

Er is in Oosterbeek ook nog een ander mooi losloop gebied alleen kan ik zo 1 2 3 niet vinden hoe dat heet

honden page profiel Brenda, Tessa & SkyBrenda, Tessa & Sky

honden foto van Brenda, Tessa & Sky

Ik vond het echt helemaal geweldig!!!
Zijn ook zeker van plan om vaker te gaan, nee de boog van bomen zijn we niet tegen gekomen, maar die gaan we vast nog eens spotten!!!

Als iemand nog meer mooie plekken weet in de omgeving Arnhem/ Elst horen we het graag!!!
We wonen hier nu 5 jaar maar hebben ons nooit zo in de omgeving verdiept omdat we hier niet willen blijven wonen.... Hadden we dat nou maar wel gedaan.....

honden page profiel WendiejWendiej 3 doggies

honden foto van Wendiej

Hoe ver zou je willen rijden? Je geeft aan Wageningen, dat je daar vaak ging.

Bij Renkum is een mooi wandel gebied bij het Everwijns Goed. Een mooie plas om in te zwemmen, aantal bruggetjes. Heel afwisselen wandelen, echt heerlijk daar.

In Bennekom heb je een mooi losloop bos bij de Hullenberglaan(of Hullenbergweg). Weg vanuit Renkum/Wageningen Hoog en dan wanneer je in Bennekom bent de eerste weg rechts (soort versmalling) en meteen weer rechts. Straatje uit rijden en voila. Ik wandel daar heel erg vaak.

Bij het station Ede/Wageningen heb je een wandel gebied genaamd de Sijsselt. Ook een prachtig wandel gebied. Sommige plekken even aanlijnen maar valt best mee.

In Ede, de Ginkelse hei natuurlijk ook nog! 2 verschillende plekken waar je kan parkeren en waar je lekker kan wandelen. 1 bij Juffrouw Tok en 1 parkeer plek bij een pannenkoekenhuis. Heerlijk lopen daar.

Ook bij de Rijn in Wageningen kan je heerlijk wandelen. Honden mogen daar eigenlijk niet los maar ik heb gehoord dat als je gewoon aan de Rijn loopt dat het dan wel mag.

Hoop dat je er wat mee kan

honden page profiel Brenda, Tessa & SkyBrenda, Tessa & Sky

honden foto van Brenda, Tessa & Sky

Jeetje bedankt voor je reactie!!! Zou wel 6 doggies willen geven!! hahaha

Ik kom oorspronkelijk uit Wageningen dus sommige plekken die je noemt ken ik inderdaad wel.... Maar gaan zeker eens kijken bij de rest van de plekjes die je noemde!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Landgoed Mariëndaal" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: kom voor
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^